Komşu çocuğu mu dövüyor?

Belki sandığınız gibi değil tehlikeli falan bir şey yapıyorlarsa ondan bağırmıştır
Geçen bulaşık dururlarken masanın üzerindeki mini fırını asılmış kızım bir döndüm ki o anki korkuyla bağırmışım kafasına düşürecekti veya bazen saçımı çekiyor o an can havliyle bağırıyorum ya da makineden bıçak falan alıyor açıp bu tarz bir şey olabilir mı acaba ?
Ama düzenli bağırmalarsa sorun var denektir tabi ki

Aynı sorunu ben de yaşamıştım,ama tam olarak sesin hangi daireden geldiğini bilememiştim.Bir gün üst komşumla karşılaştım ve çocuklu bir ailenin gece çocuğuna bağırdığını söyledim.kim olduğunu biliyor musunuz polisi arayacağım dedim.Kadının aklı gitti :)kem küm etti.meğer o kadının çocuğuymuş.O günden sonra çocuk ağladığında bağıran çağıran olmadı.:))

Oğlumu 11 de yatağa yatırıyprım ve gece 1 e kadar sırf uyumamak için defalarca binbir bahane ile kalkıp geliyor. Hadi zorlamayım diyorum gece 2 oluyor daha ne çene bitiyor ne istek ve sonunda sinir krizi geçirip "bebeee gebertirim seni yat uyu yaa ne benim senden cektiğim" diye bagıran bir anne hortluyor içimden. Ben de bir tane 3 tane olsa ne yapardım bilemedim. Çünkü gündüzbir şekilde geçiyor ama gece uyımayan çocuk gerçekten sabrın son raddesi oluyor. Halbuki 10 dedi mi uyusa ben de kendime 1 2 saat keyfimce vakit geçirsem pamuk gibi olurum :)

Katılıyorum

Bence once anneyi bir taniyin konusun meseleyi ogrenin,gercekten saldirgan bir tipse anlarsiniz ona gore gerekli merceklere basvurusunuz,ama bence onve bir konusun belki bunalimdadir

Cocuklar kac yasinda mesela. Belki diger iki.buyuk cocuk yaramazlik yapiyor,kavga ediyor,huysuzluk ediyor kadin son radde olarak bağırıyor olabilir. Dovmesinden se bagirip kizarak otorite saglamaya çalışıyo olabilir. Tam olarak o evde ne yasandigini bilmeden, cocuk esirgemeyi arayin felan demek okadar sacmaki. Bir anneden evlatlarini koparmaya calismaktir bu. Benim ust komsumda bazen cok bagirir, cunku cook yaramaz oglu ve kizi kadin bagirmaktan baska birsey yapmaz mesela. Bende cogu zaman kizdigimda bagiriyorum. Once emin olun, baktiniz cidden artik dayanilmicak gibi ,karsilastiginiz da soyleyin. Yada sorun

bilmiyorum ne derece işler ama bir fikrim var dışardan ankesörlü deniliyordu sanırım o telefonlara o telefonlarla arasan
bir fikrim var ne derece işler bilmiyorum ama dışardan bir telefondan polisi arasan zaten ihbar yaparken kimlik üzerinde fazla durmuyorlar sahte bir isimle ihbar yapsan

anne her ne olursa olsun bağırdığında şiddet olarak algılanıyor çünkü şiddet.

nacizane bir tavsiyede bulunabilirmiyim? sabah erken kaldirip gun icinde disari cikarin mutlaka. ve daha erken yatirin. cocuklar yorgunliktan da uyuyamiyabiliyor. uyku saatini hergun 5 dk one cekin en gec 9 da uyusun. bir de uyku oncesi rutin olusturusaniz isiniz daha kolaylasir.

benim size tavsiyem eger gercekten cocuklar icin bir sey yapmak istiyorsaniz komsunuzla pozitif bir sekilde tanısmaniz. belki bir gun caya davet etmeniz ve bir sohbette onu anlayan, kucaklayan, yargilamayan bir bicimde konu hakkinda konusmaniz, destek olmaniz. belki bir iki kitap tavsiye etmeniz ya da hediye etmeniz.
hic kimse anneligiyle yargilanmak istemez. yargilayarak yaptiginiz her sey geri teper. kapiya polis gitse ne olacak ki. belki bas bas bagirmayacak komsular duymasin diye ama cocugu cimdirecek tokatlayacak psikolojik baski uygulayacak.
ya da sosyal hizmetler gelse ne olacak? çocuklari yurda alsalar simdikinden daha guzel bir yasantilari olacagini mi varsayiyoruz?
yani demem o ki bu isi dert edip cocuklara bir iyiligim dokunsun derseniz bu is birazcik emek, sabır ister. kadın muhtemelen 3 çocuğun sorumluluğunu tek başına üstlenen, kocasından zerre destek görmeyen biri. dolayısıyla psikolojisinin oldukça yıpranmış olduğunu varsayıyorum. yapabilirseniz bir dost eli uzatın. en azından deneyin.

Sabah 8 ennn geç 8 30 da kalkıyor çünkü biz işe o kreşe gidiyor. Kreşte öğlen uykusu var orda günlük 2 saat falan uyudugu için akşama uykusu gelmiyor. Zaten oldum olası uykuyla problemliydi diyebilirim. Hafta sonu evde gündüz uykusu uyumadığı için akşam 9 da uyuyor nefes alıyorum. Kreşte öğlen uyytmayın dedim bu sefer de 15.30 dan sonra esnemeye başlıyor etkinliklere cok isteksiz oluyor iligisi ve algısı kapanıyor sınıfta düzen bozuluyor dediler. Onun için mecbur idare ediyorum.

Kapa çeneni sus diyorum seni öldürürüm diye bağırıyormusunuz? Yada her gece aynı saatte mi oluyor bu olaylar? Dün gece üst komşu duvara vurdu hem de ne vurma zıpladım resmen heral de oraya kadar gitti kadının sesi.. Benim de bebeğim ufak Kağan sus artık derim ama okadar cocuğa çığlık atmam öldürürüm demem zaten sinirli anne görünce korkudan daha beter. Ağlıyorlar.

Yok yok öyle değil nasıl diyim ya saat kurulu sanki 10 da başlayıp 1 e kadar sürekli suuus gebertirim vs çığlık cığlığa anne ve sadice ağlayan cocuk sesi hani ara ara saat başı değil sürekli ve bir gürültü adam da bağırıyor dediğim gibi derdim cocuk sesi değil çocuktur inat eder inattan da ağlar. Benim ki emzik kaybolduğunda bahçeden duyulacak kadar ağlamıştı yani odeğil sorunum hani anneyi baktık olmuyor kucağımıza alır gezdirir pış pışlarız vs ama burda başka durum var

Kadını hiç görmedim aynı ay taşındık. 1 komsu vardı görüştüğüm o demişti birkeresinde benim alt kattaki komşudan şikayetçi olmuşlar aynı sebebden polise değil ama hani biz yaşlıyız ses cok geliyor falan diye.. Ağza alınmayacak küfürler etmiş insanlara..yani kapısına gidilcek biri değil ya çocuklara zarar vermesin ses önemli değil. En olmadı ihbar da buluncam

Çok çok haklısınız normal şartlarda böyle bir yaklaşım sonuca odaklı olur. Yalnız kadını görmedim bile 1 kere akşam eşi eşimle görüştü kapıya geldi evinde rütubet varmış yatak odasında sizde de var mı eşim her gün siliyor ama geçmiyor falan demiş o kadar. Hiç görmediğim birini evime davet etmeye çekinirim gitmem de ama tanışmak nasip olursa aklımda bu tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…