- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
Bagirma..Valla aksama kadar bagiriyorum cunku benmki hep tehlikeli isler pesinde tezgahlarin ustunde emin olmadan aramayin polisi bir tabak kek goturun cocuklar uyumadi sanirim seslerini duyunca icimden geldi fln deseniz o arada kadin anlar bence
KatılıyorumÇocuğumu pamuklara sararım çok severim ama damarı gelince çok fena olan bir kızım var İnsanız bağırabiliyorum bazen çünkü kızım bana vuruyor dayak yiyen benim
Buna istinaden geçen ağlayınca polis geldi kapıma çok üzüldüm ben diyaliz hastasıyım yüksek tansiyonum var polisler özür diledi çocuğum ağladı bizim için bir tramvaydı
Gidin evine bir kek yapın kahve içerken sorun
Kimseyi bilemezsiniz
Gel benim kara firtinayla iki gun yasa 3. Gun bagirmazsin eminim :)eline bicak alincami bagirmayayim tezgaha cikip tepesinin ustune dusene kadarmi bagirmayayim bende istiyorum hemde cok cocugumuda coookk dunyalardan cok seviyorum amaaaaaaBagirma..
bir fikrim var ne derece işler bilmiyorum ama dışardan bir telefondan polisi arasan zaten ihbar yaparken kimlik üzerinde fazla durmuyorlar sahte bir isimle ihbar yapsanHayırlı geceler derdim tam olarak bu şuan keşke ses kaydedebilsem.. Alt komşumuz her gece istisnasız 10 da başlıyor 1,2 ye kadar çocuklarına bağırıyor 3 tane cocuk biri oğlum gibi bebek sanırım. Cocuklar yavrum anca ağlıyor kadın sus kapa çeneniiii Suus diye bağırdıkça bebekler de korkuyor. Kocası da evde onun da hep sesi geliyor. Sesden rahatsız değilim endişem çocuklara zarar mı veriliyor? Git sor uyar demeyin hiç görmedim. Bir de korkuyorum sanane falan der iş büyür yada bilemem ki belki zarar verir.. Her gece böyle polisi arasam kimlik bilgisi verilir mi onlara?
az şey mi allah aşkına? çimdik bağırma da şddettir. hem de alası.Bazı çocuklar gercekten çok arsız oluyorlar. Durdan yapmadan anlamiyolar Anneyi de sinir hastası ediyolar. Belki dovmuyodur yalnızca bağırıp çimdikliyodur cocuklari
anne her ne olursa olsun bağırdığında şiddet olarak algılanıyor çünkü şiddet.Cocuk cok ağladığında anne bagirdiginda şiddet olarak mi algilaniyor acaba Bir kizim var 3.5 yaşında çok hareketli ve inanılmaz hırçın. Isteği olmadığı zaman bir ağlar ama nasıl ağlama arada çığlıklar şeklinde yere yatar ayaklarını oyle vurur ki,en sonunda yeter artık sus artik diye kızdığım sureklidir. Acaba benim komsularda mi sizin gibi dusunuyor korktum şimdi.
nacizane bir tavsiyede bulunabilirmiyim? sabah erken kaldirip gun icinde disari cikarin mutlaka. ve daha erken yatirin. cocuklar yorgunliktan da uyuyamiyabiliyor. uyku saatini hergun 5 dk one cekin en gec 9 da uyusun. bir de uyku oncesi rutin olusturusaniz isiniz daha kolaylasir.Oğlumu 11 de yatağa yatırıyprım ve gece 1 e kadar sırf uyumamak için defalarca binbir bahane ile kalkıp geliyor. Hadi zorlamayım diyorum gece 2 oluyor daha ne çene bitiyor ne istek ve sonunda sinir krizi geçirip "bebeee gebertirim seni yat uyu yaa ne benim senden cektiğim" diye bagıran bir anne hortluyor içimden. Ben de bir tane 3 tane olsa ne yapardım bilemedim. Çünkü gündüzbir şekilde geçiyor ama gece uyımayan çocuk gerçekten sabrın son raddesi oluyor. Halbuki 10 dedi mi uyusa ben de kendime 1 2 saat keyfimce vakit geçirsem pamuk gibi olurum :)
Sabah 8 ennn geç 8 30 da kalkıyor çünkü biz işe o kreşe gidiyor. Kreşte öğlen uykusu var orda günlük 2 saat falan uyudugu için akşama uykusu gelmiyor. Zaten oldum olası uykuyla problemliydi diyebilirim. Hafta sonu evde gündüz uykusu uyumadığı için akşam 9 da uyuyor nefes alıyorum. Kreşte öğlen uyytmayın dedim bu sefer de 15.30 dan sonra esnemeye başlıyor etkinliklere cok isteksiz oluyor iligisi ve algısı kapanıyor sınıfta düzen bozuluyor dediler. Onun için mecbur idare ediyorum.nacizane bir tavsiyede bulunabilirmiyim? sabah erken kaldirip gun icinde disari cikarin mutlaka. ve daha erken yatirin. cocuklar yorgunliktan da uyuyamiyabiliyor. uyku saatini hergun 5 dk one cekin en gec 9 da uyusun. bir de uyku oncesi rutin olusturusaniz isiniz daha kolaylasir.
Kapa çeneni sus diyorum seni öldürürüm diye bağırıyormusunuz? Yada her gece aynı saatte mi oluyor bu olaylar? Dün gece üst komşu duvara vurdu hem de ne vurma zıpladım resmen heral de oraya kadar gitti kadının sesi.. Benim de bebeğim ufak Kağan sus artık derim ama okadar cocuğa çığlık atmam öldürürüm demem zaten sinirli anne görünce korkudan daha beter. Ağlıyorlar.Cocuk cok ağladığında anne bagirdiginda şiddet olarak mi algilaniyor acaba Bir kizim var 3.5 yaşında çok hareketli ve inanılmaz hırçın. Isteği olmadığı zaman bir ağlar ama nasıl ağlama arada çığlıklar şeklinde yere yatar ayaklarını oyle vurur ki,en sonunda yeter artık sus artik diye kızdığım sureklidir. Acaba benim komsularda mi sizin gibi dusunuyor korktum şimdi.
Yok yok öyle değil nasıl diyim ya saat kurulu sanki 10 da başlayıp 1 e kadar sürekli suuus gebertirim vs çığlık cığlığa anne ve sadice ağlayan cocuk sesi hani ara ara saat başı değil sürekli ve bir gürültü adam da bağırıyor dediğim gibi derdim cocuk sesi değil çocuktur inat eder inattan da ağlar. Benim ki emzik kaybolduğunda bahçeden duyulacak kadar ağlamıştı yani odeğil sorunum hani anneyi baktık olmuyor kucağımıza alır gezdirir pış pışlarız vs ama burda başka durum varBelki sandığınız gibi değil tehlikeli falan bir şey yapıyorlarsa ondan bağırmıştır
Geçen bulaşık dururlarken masanın üzerindeki mini fırını asılmış kızım bir döndüm ki o anki korkuyla bağırmışım kafasına düşürecekti veya bazen saçımı çekiyor o an can havliyle bağırıyorum ya da makineden bıçak falan alıyor açıp bu tarz bir şey olabilir mı acaba ?
Ama düzenli bağırmalarsa sorun var denektir tabi ki
Çok çok haklısınız normal şartlarda böyle bir yaklaşım sonuca odaklı olur. Yalnız kadını görmedim bile 1 kere akşam eşi eşimle görüştü kapıya geldi evinde rütubet varmış yatak odasında sizde de var mı eşim her gün siliyor ama geçmiyor falan demiş o kadar. Hiç görmediğim birini evime davet etmeye çekinirim gitmem de ama tanışmak nasip olursa aklımda bu tavsiyebenim size tavsiyem eger gercekten cocuklar icin bir sey yapmak istiyorsaniz komsunuzla pozitif bir sekilde tanısmaniz. belki bir gun caya davet etmeniz ve bir sohbette onu anlayan, kucaklayan, yargilamayan bir bicimde konu hakkinda konusmaniz, destek olmaniz. belki bir iki kitap tavsiye etmeniz ya da hediye etmeniz.
hic kimse anneligiyle yargilanmak istemez. yargilayarak yaptiginiz her sey geri teper. kapiya polis gitse ne olacak ki. belki bas bas bagirmayacak komsular duymasin diye ama cocugu cimdirecek tokatlayacak psikolojik baski uygulayacak.
ya da sosyal hizmetler gelse ne olacak? çocuklari yurda alsalar simdikinden daha guzel bir yasantilari olacagini mi varsayiyoruz?
yani demem o ki bu isi dert edip cocuklara bir iyiligim dokunsun derseniz bu is birazcik emek, sabır ister. kadın muhtemelen 3 çocuğun sorumluluğunu tek başına üstlenen, kocasından zerre destek görmeyen biri. dolayısıyla psikolojisinin oldukça yıpranmış olduğunu varsayıyorum. yapabilirseniz bir dost eli uzatın. en azından deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?