- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Cadıya bak sen. Nerden de öğrenmişBirde benim kız döv beni anne döversin şimdi karnına vurursun diye ağladı hayatımda hiç vurmadım bunu duymuş olabilirler =)
Yanlız benim sandığım gibiyse 2 terlik olayı değil ayrıca anneniz siz 2 yaşınıza bile gelmeden yapmışsa sorun var demektir.Benim anamda bağırırdı laftan anlamazsam terliği yiyip otururdum pskolojim falanda bozulmadı, anneler sabır taşı değil sinir hastası eden çocuklar var, bağırır hakkıdır, moda oldu şimdi o şiddet bu şiddet demek, anne çocuğun etrafında köle gibi dolansın hizmetçi gibi hizmet etsin laftan anlamayınca bağıramaz ooolduu
Anlayamadım nasıl yardımcı olabilirim gece ağladığı için sinşrleniyorsanız bana cıkarım benim bebeğimle uyutuyum mu demeliyim?
ben yorumda en azından durumu öğrenirsiniz anlamında yazmıştım yani yardıma mı muhtaç yoksa başka bişey mi diye. bilip bilmeden belkide günahını alıyorsunuz nerden bilebilirsinizki. ayrıca dayak atan insanlar olsalar gündüzde duyardınız. madem üzüntü duyuyorsunuz madem duyarlısınız
Ben olsam çocuklara kötü muamele şüphem varsa sesi kaydeder ya da başlayınca polisi arad tutanak tuttururum ya da aile sosyal politikalar Bakanlığı'nın numarasını aradım ne bileyim yapılacak çok şey var söz konusu çocuklar olunca benim için akan sular dururHayırlı geceler derdim tam olarak bu şuan keşke ses kaydedebilsem.. Alt komşumuz her gece istisnasız 10 da başlıyor 1,2 ye kadar çocuklarına bağırıyor 3 tane cocuk biri oğlum gibi bebek sanırım. Cocuklar yavrum anca ağlıyor kadın sus kapa çeneniiii Suus diye bağırdıkça bebekler de korkuyor. Kocası da evde onun da hep sesi geliyor. Sesden rahatsız değilim endişem çocuklara zarar mı veriliyor? Git sor uyar demeyin hiç görmedim. Bir de korkuyorum sanane falan der iş büyür yada bilemem ki belki zarar verir.. Her gece böyle polisi arasam kimlik bilgisi verilir mi onlara?
Çocukları görünce bir dikkatli bakın bence işkence gören bir çocuksa belli olur mutlaka bir yerden öyle ise polis veya sosyal hizmetlere haber verirsiniz ama önemli bir sorun göze çarpmıyorsa bir çocuk için en iyi yer anne babasının yanıdır. Anne baba psikolojik sorunları olan insanlar değilse tabi.Hayırlı geceler derdim tam olarak bu şuan keşke ses kaydedebilsem.. Alt komşumuz her gece istisnasız 10 da başlıyor 1,2 ye kadar çocuklarına bağırıyor 3 tane cocuk biri oğlum gibi bebek sanırım. Cocuklar yavrum anca ağlıyor kadın sus kapa çeneniiii Suus diye bağırdıkça bebekler de korkuyor. Kocası da evde onun da hep sesi geliyor. Sesden rahatsız değilim endişem çocuklara zarar mı veriliyor? Git sor uyar demeyin hiç görmedim. Bir de korkuyorum sanane falan der iş büyür yada bilemem ki belki zarar verir.. Her gece böyle polisi arasam kimlik bilgisi verilir mi onlara?
Benim ki daha fenasi, yardim edin, git, bırak beni diye bağırıyor. Aynı odada bile olmadığımız haldeCocuk cok ağladığında anne bagirdiginda şiddet olarak mi algilaniyor acaba Bir kizim var 3.5 yaşında çok hareketli ve inanılmaz hırçın. Isteği olmadığı zaman bir ağlar ama nasıl ağlama arada çığlıklar şeklinde yere yatar ayaklarını oyle vurur ki,en sonunda yeter artık sus artik diye kızdığım sureklidir. Acaba benim komsularda mi sizin gibi dusunuyor korktum şimdi.
Benim ki daha fenasi, yardim edin, git, bırak beni diye bağırıyor. Aynı odada bile olmadığımız halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?