Diğer 2 si okula gidiyormuş 5.7.sınıf dedi başka bir komşum en küçüğü 1.5 yaşındaCocuklar kac yasinda mesela. Belki diger iki.buyuk cocuk yaramazlik yapiyor,kavga ediyor,huysuzluk ediyor kadin son radde olarak bağırıyor olabilir. Dovmesinden se bagirip kizarak otorite saglamaya çalışıyo olabilir. Tam olarak o evde ne yasandigini bilmeden, cocuk esirgemeyi arayin felan demek okadar sacmaki. Bir anneden evlatlarini koparmaya calismaktir bu. Benim ust komsumda bazen cok bagirir, cunku cook yaramaz oglu ve kizi kadin bagirmaktan baska birsey yapmaz mesela. Bende cogu zaman kizdigimda bagiriyorum. Once emin olun, baktiniz cidden artik dayanilmicak gibi ,karsilastiginiz da soyleyin. Yada sorun
anne her ne olursa olsun bağırdığında şiddet olarak algılanıyor çünkü şiddet.
Kapa çeneni sus diyorum seni öldürürüm diye bağırıyormusunuz? Yada her gece aynı saatte mi oluyor bu olaylar? Dün gece üst komşu duvara vurdu hem de ne vurma zıpladım resmen heral de oraya kadar gitti kadının sesi.. Benim de bebeğim ufak Kağan sus artık derim ama okadar cocuğa çığlık atmam öldürürüm demem zaten sinirli anne görünce korkudan daha beter. Ağlıyorlar.
Sabah 8 ennn geç 8 30 da kalkıyor çünkü biz işe o kreşe gidiyor. Kreşte öğlen uykusu var orda günlük 2 saat falan uyudugu için akşama uykusu gelmiyor. Zaten oldum olası uykuyla problemliydi diyebilirim. Hafta sonu evde gündüz uykusu uyumadığı için akşam 9 da uyuyor nefes alıyorum. Kreşte öğlen uyytmayın dedim bu sefer de 15.30 dan sonra esnemeye başlıyor etkinliklere cok isteksiz oluyor iligisi ve algısı kapanıyor sınıfta düzen bozuluyor dediler. Onun için mecbur idare ediyorum.
Ay çimdiklemek normal mi yaniBazı çocuklar gercekten çok arsız oluyorlar. Durdan yapmadan anlamiyolar Anneyi de sinir hastası ediyolar. Belki dovmuyodur yalnızca bağırıp çimdikliyodur cocuklari
Anlayamadım nasıl yardımcı olabilirim gece ağladığı için sinşrleniyorsanız bana cıkarım benim bebeğimle uyutuyum mu demeliyim?yerinizde olsam kapılarını çalıp çocuklarla çok mücadele ediyorsunuz anladığım kadarıyla sinirleriniz yıpranmış isterseniz yardımcı olayım derdim
Dilerim dövmüyordur yoksa ses değil takıldığım darp olabilir kaygım gitsem kapısına evet sövüyorum dermi? Demez.. İstiyorum ki bir sorun varsa resmi kurumlarca uyarılsın. Yoksa kimsenin bebeğini anasından ayırma düşüncem yokbir kere polis bize gelmişti. yöneticiyiz. apartmanda kavga çıkmış komşular aradı diye. muhtemelen yanlış adresi vermişler yada polis yanlış adrese gelmişti. bizde öyle bir şey olmadı demiştik. isim vermediler yani komşular bildirmiş dediler o kadar. bizde sormadık gerçi ama. her polis böyle midir bilmem tabiki. umarım dövmüyordur.
Gündüz olsa yardımcı olunur da gece gece bu teklif edilmez. Belki saat 9gibi yemeğin üzerine tatlı niyetine birşeyler götürebilirsiniz. Kendinizi tanıtırsınız, espirili bir dille çocuklarla ilgili durumu sorarsınız. Şansınızı deneyin. Her bağıran anne çocuğunu dövüyor, çocuğu sosyal hizmetler çocuğu annesinden alsın diye bir durum yok sonuçta. Kadın bu kadar tahammülsüzleştiyse üç çocuk yapma konusunda hatalı esas.Anlayamadım nasıl yardımcı olabilirim gece ağladığı için sinşrleniyorsanız bana cıkarım benim bebeğimle uyutuyum mu demeliyim?
her yeri arayın her yerii.. ne demek sanane..Hayırlı geceler derdim tam olarak bu şuan keşke ses kaydedebilsem.. Alt komşumuz her gece istisnasız 10 da başlıyor 1,2 ye kadar çocuklarına bağırıyor 3 tane cocuk biri oğlum gibi bebek sanırım. Cocuklar yavrum anca ağlıyor kadın sus kapa çeneniiii Suus diye bağırdıkça bebekler de korkuyor. Kocası da evde onun da hep sesi geliyor. Sesden rahatsız değilim endişem çocuklara zarar mı veriliyor? Git sor uyar demeyin hiç görmedim. Bir de korkuyorum sanane falan der iş büyür yada bilemem ki belki zarar verir.. Her gece böyle polisi arasam kimlik bilgisi verilir mi onlara?
Muhtemelen uyutmaya çalışıyor ama o kadar bağırınca da her gün her gün bir sorun var demek ki cidden kıyamadım ya hiçYok yok öyle değil nasıl diyim ya saat kurulu sanki 10 da başlayıp 1 e kadar sürekli suuus gebertirim vs çığlık cığlığa anne ve sadice ağlayan cocuk sesi hani ara ara saat başı değil sürekli ve bir gürültü adam da bağırıyor dediğim gibi derdim cocuk sesi değil çocuktur inat eder inattan da ağlar. Benim ki emzik kaybolduğunda bahçeden duyulacak kadar ağlamıştı yani odeğil sorunum hani anneyi baktık olmuyor kucağımıza alır gezdirir pış pışlarız vs ama burda başka durum var
brlki siz de bu rutubet meselesinden konu açabilirsiniz. bizde de var siz nasıl başediyorsunuz gibi.Çok çok haklısınız normal şartlarda böyle bir yaklaşım sonuca odaklı olur. Yalnız kadını görmedim bile 1 kere akşam eşi eşimle görüştü kapıya geldi evinde rütubet varmış yatak odasında sizde de var mı eşim her gün siliyor ama geçmiyor falan demiş o kadar. Hiç görmediğim birini evime davet etmeye çekinirim gitmem de ama tanışmak nasip olursa aklımda bu tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?