Komşu çocuğu mu dövüyor?

Diğer 2 si okula gidiyormuş 5.7.sınıf dedi başka bir komşum en küçüğü 1.5 yaşında

Benim üst kattaki bağırıyor hatta dövüyor her gün.
Oğlan 10-11 yaşında
Dün tanıştım
Bizim camın önüne gelmiş annesi temizlik yaptığından eve almamış git biraz oyna diyor
Balkona seslendi anneeeeğğğ diye. Kadın gelme daha dedi.
Çocuk dA salaklaşma dedi annesine
Aç kapıyı dedi
Kadın yine açmayınca şimdi görürsün sen açma da neler yapacağım sana dedi yerden koca bi taş aldı balkona tüm gücüyle fırlattı
Küttt diye balkona gitti taş. Annesi de tamam gel dedi pes etti. Akşamına yine kavga gürültü vardı

Kadınla bi kere konuştum bizim oğlan yaramaz diyor
Kuralsızlık, Bağırma ve şiddetin sonucu böyle olmuş farkında değil

anne her ne olursa olsun bağırdığında şiddet olarak algılanıyor çünkü şiddet.

Eğer hiç bağırıp kızmıyorsanız ne mutlu size, dayağa tokata şiddettin her türlüsüne karşıyım küçücük bir çocuğun canının acitilmasina asla dayanamam ama bazen kızabiliyorum yada sesim yükselebiliyor oda hakaret şiddetli bağırma şeklinde asla degil keşke olmasa ama bazen onu korumak adına bile mecbur kalkınabiliyor

Yok o şekilde değil tabi ama lütfen sus başım ağrıdı sürekli diyorum çünkü oyle ağlayan bir kizim var ki sanırsın gerçekten dayak yiyor 1 saat vazgeçmiyor arada çığlıkları yükselip alçalıyor ayaklarıyla yere vuruyor, bebeknde çok sinirliydi kafasını vururdu yani bazi cocuklar gercekten zor. Genelde göz hizasına gelip konuşmaya çalışıyorum ama gerçekten hiç bağırmadan cocuk buyutenlere hayranım gerçi ben Hic dek gelmedim banada çok sabırlı olduğumu söylerler

yerinizde olsam kapılarını çalıp çocuklarla çok mücadele ediyorsunuz anladığım kadarıyla sinirleriniz yıpranmış isterseniz yardımcı olayım derdim

Her akşam kocası da varken çocuklara bağırıyorsa bence kadın kocaya kızıyor ama ona bir şey diyemediği için çocuklara bağırıp öfkesini atıyor. Çocuklar da o bağırdık korkuyor daha fazla bağırıyor falandır. Eğer böyleyse bu kadın böyle devam edecek demektir. Siz duymuşsunuzdur ve dert etmişsiniz artık iş size düşüyor. Ben olsam sosyal hizmetleri arardım. İsim vermezler. Gelip kadınla, çocuklarla adamla vs konuşurlar. Çocuklar için tehlikeli bir durum olduğuna kanaat getirirlerse çocukları alırlar. Yoksa da anne ile görüşülür, kadın da bir şeyleri fark edip kendine hakim olur.

Kreşe söyleyin uyutmasınlar, benim kızımda öyleydi sabah 7.30 kalkardı. Gece 1 e kadar uyumak bilmezdi. Oturduğum yerde ben uyuyordum artık. Sonra anladım kreşte uyuyormuş 2 saat. Uyutmamalarını söyledim sonra düzene girdi, 9.30 10 gibi uyumaya başladı.

Çocuklar konusunda bende çok sıkıntı çektim, büyük kızım herşey ağlardı bi tutturduğu zaman asla susturamazdım. 2 saat ağladığını bildirim gelde dayan şimdi. Zaman zaman sesimi yükselttiğim olmuştur benimde. İnsan bi noktadan çıldıracak noktaya geliyor.

bir kere polis bize gelmişti. yöneticiyiz. apartmanda kavga çıkmış komşular aradı diye. muhtemelen yanlış adresi vermişler yada polis yanlış adrese gelmişti. bizde öyle bir şey olmadı demiştik. isim vermediler yani komşular bildirmiş dediler o kadar. bizde sormadık gerçi ama. her polis böyle midir bilmem tabiki. umarım dövmüyordur.

Bence hemen polisi aramalısınız. Sinir oluyorum şöyle insanlara. Kaldıramayacaksan sorumluluğunu yapma

yerinizde olsam kapılarını çalıp çocuklarla çok mücadele ediyorsunuz anladığım kadarıyla sinirleriniz yıpranmış isterseniz yardımcı olayım derdim
Anlayamadım nasıl yardımcı olabilirim gece ağladığı için sinşrleniyorsanız bana cıkarım benim bebeğimle uyutuyum mu demeliyim?

Dilerim dövmüyordur yoksa ses değil takıldığım darp olabilir kaygım gitsem kapısına evet sövüyorum dermi? Demez.. İstiyorum ki bir sorun varsa resmi kurumlarca uyarılsın. Yoksa kimsenin bebeğini anasından ayırma düşüncem yok

Anlayamadım nasıl yardımcı olabilirim gece ağladığı için sinşrleniyorsanız bana cıkarım benim bebeğimle uyutuyum mu demeliyim?
Gündüz olsa yardımcı olunur da gece gece bu teklif edilmez. Belki saat 9gibi yemeğin üzerine tatlı niyetine birşeyler götürebilirsiniz. Kendinizi tanıtırsınız, espirili bir dille çocuklarla ilgili durumu sorarsınız. Şansınızı deneyin. Her bağıran anne çocuğunu dövüyor, çocuğu sosyal hizmetler çocuğu annesinden alsın diye bir durum yok sonuçta. Kadın bu kadar tahammülsüzleştiyse üç çocuk yapma konusunda hatalı esas.

Son düzenleme:
her yeri arayın her yerii.. ne demek sanane..
yan komşum öyleydi.. adam özel kuvvetler hep yurt dışında ne ölümle r ne acılar görmüş bundan sebep kafayı sıyırmış biriydi.. dışarıya melek içeriye ateş..
onların da 3 çocuğu vardı her gece her gece..
baktım olacak şey değil.. çaldım kapılarını bana özür dilerim bir daha olmayacak vs.. nasıl iyi nasıl iyi.. çocukar yavrum gıgları çıkmıyor korkudan (
en sonunda dayanamadım polisi aradım böyle böyle diğer komşulardan bir kaçını da şahit tuttum.. oydu daha adamın sesi soluğu çıkmadı.. çünkü en ufak bir şikayette hapse atılacak görevinde icra edilecekti..

asla sessiz kalamyın.. söz konusu çocuk yaa ...

Muhtemelen uyutmaya çalışıyor ama o kadar bağırınca da her gün her gün bir sorun var demek ki cidden kıyamadım ya hiç

ne olur duyarsiz kalmayin.cok uzuldum suan
belki siz umut olursunuz o cocuklarin hayatina.sosyal hizmetleri arayin belki biseyler degisir

brlki siz de bu rutubet meselesinden konu açabilirsiniz. bizde de var siz nasıl başediyorsunuz gibi.
dedigim gibi biraz emek isteyen ama sonuc alma ihtimali olan bir yol.

Yok canim polis isim wermez.
Siz sadece binanizi, ses gelen evin kacinci kat olgunu ve sesten rahatsiz oldugunuzu.
Cocuklar icin endise duydugunuzu söylerseniz hemen gelirler zaten.

Hemen kötüye yorma. Inan uyumayan çocuk çok zor.
Büyük kızım uyumazdı biz karı koca birbirimize girerdik gecenin bir yarısı. Biz kavga edince sanki uyuyor muydu çocuk hatta daha beter huysuzlanıyordu ama o an gerçekten düşünemiyorsun.

Hele üç tane varmış. Baba da yardım etmiyorsa kadın kafayı yiyordur. Bence yardıma ihtiyacı var o kadının.

Tabi bu benim yorumum. Ortada işkence varsa mutlaka şikayet et.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…