Arkadaşlar konuya hemen gireyim..oğlum 2.5 yaşındayken sürekli gelen karşı komşumuzun kızına okadar alıştıki artık onsuz yapamıyor.komsumuzun kızı aylarca rutin bir şekilde sürekli geldi.once ben otorite kuramadım çocuğa karşı aşırı merhametliydim ve annesi kaç saat sonra cagirirsa ozamn gönderirim.cok bunalsamda annesinden önce gönderirsem ayıp gibi gelirdi cekinirdim.sonra bunun hata olduğunu anladım ve çocuğun bana karşı yapmış olduğu birçok arsız davranıştan sonra harekete geçip sınırlar koydum ve kendimi yipratmamaya çalıştım ama galiba geç kaldım.çocuğum bu kıza okadar alıştıki sürekli onu istiyor şuan çocuğum büyüdü 4.5 yaşına geldi ama o kızı kardeşi gibi görüyor ve muz yerse x 'de muz yesin anne ona da verelim diyor.x benim cocugumdan iki yaş büyük okula gidiyor.hergun onun okuldan gelmesini bekliyor.gelir gelmez kapılarına gidip davet ediyor.ben davet etmesine izin veriyorum çünkü herzaman annesi göndermiyor,bununla yuzlesmesini istiyorum.x'in işi olduğunu bilmeli ve istememeli diyorum ama anlamıyor.sadece x olsa neyse baska bir başıboş komşu kızı var bu ara onuda balkondan çağırıyor.surekli arkadaşlarıyla olmak istiyor.ben artık bu durumdan okadar sıkıldım ki sadece çocuğuma yemek yedirirken üç çocuk oluyorlar hepsinin yemegiydi,nazıydı gerçekten yoruluyorum.cokta arsız çocuklar yatak odasına girmemek,buzdolabını açmamak gerektiğini yeni yeni öğrendiler.anneleri çok rahat bu arada.cikolata alırsam üç tane alıyorum,çocuğum sürekli onlarada almamı istiyor.bir dönem kreşe gönderdim ama değişen birşey olmadı.yine bu x'e taktı ve hergun gelsin istedi.x in annesi gamsız kadın 5 saat bana gelse umrunda değil bu arada.ama ben zihnen yoruldum.cocuk,benim çocuğumu kullanıyor resmen.surekli büyük oyuncaklar nerede onlarida annene söyle cikartsin diye yönlendiriyor ve oğlumla uğraş dur.size sorum şu ben evde arkadaşlarını istemeden durmayı nasıl ogretmeliyim.gercekten sakin bir hayat istiyorum

travmatik olmadan bu çocuklardan nasıl elini eteğini cektiririm bunu düşünüyorum

(kreşe neden devam etmedi çocuk diye soranlar olmuş.arkadaslar uzun zaman gerektiren bir sağlık sorunum oldu hastanede yattım bir süre ve seneye anaokuluna yollama kararı aldık.)