- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
Sakinleşmek için yazıyorum.. yine derdim komşu. Eşimle dışarda güzel bi gün geçirdik, aksam gelirkende yemek aldık evde yeriz diye. Bi geldim yan komşu son ses müzik açmış yine. Zaten hergün açıyor ama alttakinin son ses tv sesiyle beraber sinirim tepeme çıktı duvarları yumrukladim kapıları çarptim bağırıp çağırdım. Sanirim sinir krizi gecirdim. Alttaki komşu çıkmış yöneticiye bu ses ne çok korktum diye bağırıyor. Ciktim apartmanda da bağırdım, bu evde ne zaman huzurlu sessiz sakin oturabilicem diye. Sonra kapattim kapiyi.
Ne yönetici yöneticilik yapıyor, ne apartmandakiler insan. Tayini yaza erteledik benim hastalığım yüzünden, insallah haziranda tayin isticez. Seslerden dolayi ne gece uyuyabiliyorum ne gunduz oturabiliyorum.. kulak tıpası takmadan hic bisey yapamiyorum. Zaten evden çalışıyorum o kadar zorlaniyorum ki kafami toplamakta..
Ha konuşmadım mi defalarca ama o an tamam deyip yine devam ediyorlar.... artik beni mahkemeye fln vericeklerini söylemişlerdi, duvara vurduğum icin.. durduk yere vuruyorum sanki duvara.
Eşimde korkuyor insanlarin sağı solu belli olmuyor tekin insanlar değil apartmandakiler diye..
Sadece içimi dökmek için yazdım, yazarken sakinleşiyorum..
Ne yönetici yöneticilik yapıyor, ne apartmandakiler insan. Tayini yaza erteledik benim hastalığım yüzünden, insallah haziranda tayin isticez. Seslerden dolayi ne gece uyuyabiliyorum ne gunduz oturabiliyorum.. kulak tıpası takmadan hic bisey yapamiyorum. Zaten evden çalışıyorum o kadar zorlaniyorum ki kafami toplamakta..
Ha konuşmadım mi defalarca ama o an tamam deyip yine devam ediyorlar.... artik beni mahkemeye fln vericeklerini söylemişlerdi, duvara vurduğum icin.. durduk yere vuruyorum sanki duvara.
Eşimde korkuyor insanlarin sağı solu belli olmuyor tekin insanlar değil apartmandakiler diye..
Sadece içimi dökmek için yazdım, yazarken sakinleşiyorum..