Komşu derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cicek Kiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
7.175
21.641
348
Sakinleşmek için yazıyorum.. yine derdim komşu. Eşimle dışarda güzel bi gün geçirdik, aksam gelirkende yemek aldık evde yeriz diye. Bi geldim yan komşu son ses müzik açmış yine. Zaten hergün açıyor ama alttakinin son ses tv sesiyle beraber sinirim tepeme çıktı duvarları yumrukladim kapıları çarptim bağırıp çağırdım. Sanirim sinir krizi gecirdim. Alttaki komşu çıkmış yöneticiye bu ses ne çok korktum diye bağırıyor. Ciktim apartmanda da bağırdım, bu evde ne zaman huzurlu sessiz sakin oturabilicem diye. Sonra kapattim kapiyi.

Ne yönetici yöneticilik yapıyor, ne apartmandakiler insan. Tayini yaza erteledik benim hastalığım yüzünden, insallah haziranda tayin isticez. Seslerden dolayi ne gece uyuyabiliyorum ne gunduz oturabiliyorum.. kulak tıpası takmadan hic bisey yapamiyorum. Zaten evden çalışıyorum o kadar zorlaniyorum ki kafami toplamakta..

Ha konuşmadım mi defalarca ama o an tamam deyip yine devam ediyorlar.... artik beni mahkemeye fln vericeklerini söylemişlerdi, duvara vurduğum icin.. durduk yere vuruyorum sanki duvara.

Eşimde korkuyor insanlarin sağı solu belli olmuyor tekin insanlar değil apartmandakiler diye..

Sadece içimi dökmek için yazdım, yazarken sakinleşiyorum..

Okey komşuların insan değil! Ama bu sinirde çokkk fazla yani. Kriz geçirmelik bi durum yokk ki güzel huzurlu bi günün ardından, komşulardan gelen seslere kriz geçirmek bana pekte normal gelmedi.
3 4 yildir sabrediyorum dayanamadim sanirim

Neden insan gibi kapılarına gidip konusmuyorsunuz ,duvarlara falan vuruyorsunuz diğer kişileri korkutacak kadar hemde..eşiniz ne hissetti siz bunları yaparken🙄
Ne gece ne gündüz asla oturamıyorum, uyuyamiyorum duzgun konusmaktan anlamiyorlar, herseyi denedim yok anlamiyorlar

Ne gece ne gündüz asla oturamıyorum, uyuyamiyorum duzgun konusmaktan anlamiyorlar, herseyi denedim yok anlamiyorlar

Taşınmak gibi bir seçenek de var halbuki duvarları yumruklamak yerine.
Ben anlattığınız kadar aşırı gürültü olduğuna inanmadım maalesef. Öyle olsa normal bir insan 3-4 yıl çekmez bunu. Yaptığınız hareketlere mantıklı bir sebep bulmaya çalışıyorsunuz sadece.

Yan komsu muzık acmadıında siz acın son ses.
Alt kattaki delinin balkonuna da toprak sılkeleyın.
Gece muzık acın mesela onbes dknızı feda edin. Onbes dk Kafı delırmelerıne.

Anladıkları dilden konusun.

3 4 yildir sabrediyorum dayanamadim sanirim

3-4 yıl boyunca sürekli son ses müzik mi vardı evde? Gece kulübü ya da düğün salonu mu işletiyorlar?

Yani hiç hoş değil duvarlara yumruk atmanız, onlardan farkınız kalmıyor. Onlar sizi, siz de alt kattakini rahatsız ediyorsunuz. Hepinizin selameti için taşının bir an evvel diyorum.

Sonny marka iyi dış sesi kesen kulaklıklar var. Tüm gürültüyü kesiyor. Keşke öğrenci iken farketseydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X