Baktım tartışmayı uzatacak gibi özürumu dileyip numarasını sildim bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mu ama zoruma gitti.En ufak şeyde mesaj yazdı ben rahatsız olsam dahi sesim cikmadiGece iş yapmak nedir yahu sesinizi nie cikarmiyonuz gayet de güzel çıkarın. Arkadaşınız iyi yapmış yani. Kendi gece gece iş yaparken iyi oluyo da.
Ben ses çıkarmam aslında uykumdan uyandigim dahi oldu sesten ama zoruma gitti yaptığıoooo makine gürültüsü ne ki gürültünün alası var bizde şuan küfür ediyorum mesela
duavrıma vurman hiç hoş değil demesine koptum ben de bu kafadan istiyorum
Evet onu da desteklemiyorum ama komşumunki daha cok zoruma gittiMisafirinizin yaptığı hiç hoş değil, kendi evi değil sonuçta. Rahatsız olduysa size söylemeliydi.
Iste siz iyi niyetli olduğunuz için. Öyle insanlara iyi niyet filan yapmayacan rahatsız olduğun bi durum varsa yapiyosa direk diyeceksin sonra böyle olur.Baktım tartışmayı uzatacak gibi özürumu dileyip numarasını sildim bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mu ama zoruma gitti.En ufak şeyde mesaj yazdı ben rahatsız olsam dahi sesim cikmadi
Cok haklisiniz kendisi en ufak rahatsizlikta cekinmeden soylediIste siz iyi niyetli olduğunuz için. Öyle insanlara iyi niyet filan yapmayacan rahatsız olduğun bi durum varsa yapiyosa direk diyeceksin sonra böyle olur.
Aslında bizim binada da bazen çok ses oluyor ama benim çocuklar da bazen yaptığı için ses etmiyorum, komsular da bana karşı anlayışlılar ve böyle birbirimizi idare ediyoruz yıllardır. Komsun çalışıyor mu neden özellikle geceleri bu temizlik merakı onu da anlamadım . Tabiki onun yaptığı da yanlış.Evet onu da desteklemiyorum ama komşumunki daha cok zoruma gitti
Artık sizde bundan payınızı alın adamına göre muamele yapın.Cok haklisiniz kendisi en ufak rahatsizlikta cekinmeden soyledi
Ben ses çıkarmam aslında uykumdan uyandigim dahi oldu sesten ama zoruma gitti yaptığı
Çalışıyor o da ben de öğretmenim.Yarin da tatil sabah da yapabilir .Bir konuşmamızda elektirik faturası az geliyor demişti ki cidden bana 100 lerde gelirken ona 45 lerde geliyor ikimiz de tek yasiyoruzAslında bizim binada da bazen çok ses oluyor ama benim çocuklar da bazen yaptığı için ses etmiyorum, komsular da bana karşı anlayışlılar ve böyle birbirimizi idare ediyoruz yıllardır. Komsun çalışıyor mu neden özellikle geceleri bu temizlik merakı onu da anlamadım . Tabiki onun yaptığı da yanlış.
Sanmıyorum canım makinesi ikinci el .Süpürge neyse ama makineden ses geldiğinin farkında kendisi makinem yürüyor diye espri yapmistibelki sesin geldiğinin farkında değildir.
benim de bi süpürgem var ama aşırı sessiz hani saç kurutma makinesi gibi bi ses çıkıyor anca bi gece şişe kırıldı süpürdüm ertesi gün komşu söyledi. belki böyle ekstrem bir durum olmuştur. benim soda şişesi yatağımda patlamıştı mecbur süpürdüm polis gelse de. siz güzelce uyarın ilk planda belki halden anlayan biridir.
Aaa çok şaşırdım gercekten geceleri daha mı az geliyor fatura, ilk defa duyuyorum. Ama 50 lira az gelsin fatura diye de kimseyı rahatsız etmezdim .Çalışıyor o da ben de öğretmenim.Yarin da tatil sabah da yapabilir .Bir konuşmamızda elektirik faturası az geliyor demişti ki cidden bana 100 lerde gelirken ona 45 lerde geliyor ikimiz de tek yasiyoruz
Ne diye özür diliyorsunuz ben sizin yerinizde olsaydım onun yazdığı mesaja karşılık gündüzler çuvala girmemişken senin de bu saatte evi süpürmen hiç hoş değil yazardım.Baktım tartışmayı uzatacak gibi özürumu dileyip numarasını sildim bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mu ama zoruma gitti.En ufak şeyde mesaj yazdı ben rahatsız olsam dahi sesim cikmadi
O makineyle onuda cekmek lazımSanmıyorum canım makinesi ikinci el .Süpürge neyse ama makineden ses geldiğinin farkında kendisi makinem yürüyor diye espri yapmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?