Komşu gürültüsu

Gece 10dan elektrik ucuz olduğu için bizim binada hemen herkes makinesini çalıştırıyor. Ben evde ses fazla ses olmasın die bi tek bulaşık makinesi çalıştırıp kapıları kapatıyorum. Süpürge konusunda çok geç çalıştırmamasını rica edebilirsiniz. Yan komşuyu duvara vurarak uyarmak çok hoş değil elbet, yanlış anlaşılma olmuş. Bu konuyu bahane edip seslerden duyduğunuz rahatsızlığı dile getirebilirsiniz.
Duvarlar malesef çok ince, ben sanki yan odamdalar gibi konuşmalarını duyuyorum komşunun bazen.

Çalışıyor o da ben de öğretmenim.Yarin da tatil sabah da yapabilir .Bir konuşmamızda elektirik faturası az geliyor demişti ki cidden bana 100 lerde gelirken ona 45 lerde geliyor ikimiz de tek yasiyoruz

valla akıllı saatse öyledir. 10-7 arası galiba indirimli oluyor. ben de o yüzden 10dan sonra çalıştırırdım bilmiyordum sesin o kadar gideceğini açıkçası siz yazınca şaşırdım gidiyor mu gerçekten? üst alt kata? yatak odanızın yerini mi değiştirseniz acaba

Değiştiremem ki tek oda zaten

Gece 12de mi süpürgeyi açtı

Bence numarasını silmeyin, misafirimi uyardım bundan sonra böyle yapmaz ama siz de lütfen akşam 12den önce halledin işlerinizi rahatsız oluyoruz yazın. Neden canınızı sıkıyorsunuz ki. Misafirinizin yaptığı ayıp cidden

Kadının yaptığı ayıp da hayat pahalandı o da muhtemelen elektrikten tasarruf etmek için tüm işini geceye erteliyor. 12den önce bitirdiği müddetçe bence sıkıntı olabilir. Eğer devam ederse siz de gece 12de makinayı açın öyle uyuyun

duvarıma vurman hiç hoş değil )) gece gece kapınızı çalmak istemedik ... kusura bakmayın rahatsız ettiysek ...hadsiz. Siz niye özür diliyorsunuz anlamadım.

Evet ikisinin yaptığı da ayıp. Halden anlayan biri olsa konuşurum ama cok uzatır tartışmayı diye cekiniyorum.Mesela sizin yazdığınizi desem uzatır bu sefer .Ben çok tartışmalara giremiyorum insanlarla en kötü huyum

duvarıma vurman hiç hoş değil )) gece gece kapınızı çalmak istemedik ... kusura bakmayın rahatsız ettiysek ...hadsiz. Siz niye özür diliyorsunuz anlamadım.
Tartışma uzamasın istedim ben hiç gelemem tartışmaya. Çok zoruma gitti ya yüzünü dahi görmek istemiyorum bi hareketiyle soğudum

Ben de günlerdir düşünüyorum bu konuda başlık açıp fikir sorsam mi diye.. sizin en azından iletisiminiz var bence konu açılmışken soyleyin

Bence siz de gece açın. Kısasa kısas olsun anlamında söylemiyorum ama insana kendi gürültüsü batmıyor bence. Siz de gece makinayı açın sizin makinanın sesi sizin uyumanıza engel olmaz ama yan komşunun sesini kafaya taktıkça sinirden uyuyamazsınız. Hem sizin de fatura ucuz gelir. Madem ötekiler şikayetçi değil siz de böyle yapın bence

Ben de günlerdir düşünüyorum bu konuda başlık açıp fikir sorsam mi diye.. sizin en azından iletisiminiz var bence konu açılmışken soyleyin
Iyi niyetli davranmayın benim gibi.Ben ettim siz etmeyin :)

Evde bir eski tarz supurgeler olur ya hani el supurgesi bulundururuz oldu ki birsey kirildi yada kirinti varsa hemen supurulur aksam. Makine acmak nedir ya ne kadar gorgusuz insanlar var.. Ben hemen kapisina vurup makul saatlerde yapmasini isterim.. Bisey cok hosuma gitmisti biri sigara izmariti atiyor diye balkonuna adam gitmis kultablasi birakmis kapiya notla.
Balkonumuza atma bunu kullan galiba sende yok umarim kullanirsin tarzi bisey demis

Bizim bahcede ayni durum var kim tespit edemiyorum. Aynisi yapabilirim bagirmakla yetindik. Yukariya dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…