- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
Çalışıyor o da ben de öğretmenim.Yarin da tatil sabah da yapabilir .Bir konuşmamızda elektirik faturası az geliyor demişti ki cidden bana 100 lerde gelirken ona 45 lerde geliyor ikimiz de tek yasiyoruz
Değiştiremem ki tek oda zatenvalla akıllı saatse öyledir. 10-7 arası galiba indirimli oluyor. ben de o yüzden 10dan sonra çalıştırırdım bilmiyordum sesin o kadar gideceğini açıkçası siz yazınca şaşırdım gidiyor mu gerçekten? üst alt kata? yatak odanızın yerini mi değiştirseniz acaba
Ay hiç gülesim yoktu :)O makineyle onuda cekmek lazım
Gece 12de mi süpürgeyi açtıKızlar yan komşum her zaman çamaşır makinesini süpürgesini gece 10 dan sonra calsitirir .Çalışıyorum erken yatıyorum hiç sesimi dahi çıkarmadım bugüne kadar.Bina da da bu katta sadece biz varız ve duvarlarımız yapışık.Altta kimse yok üstte de aile var çocukları ağlıyor sürekli onlar o yüzden şikayetçi değiller bu durumdan .Aslında ben de değildim rahatsız olsam bile sesimi çıkarmadım.Bugun misafirim geldi 12 yi geçmişti saat süpürge açtı 15 dakima surdu misafir de duvara yumrukla vurdu.Hemen arkasından mesaj geldi duvarıma vurm hiç hos değil rahatsizsan söyleyin diye.Ben de arkadasimin yaptığını yazdım özürumu diledim.Ama keşke sen de sorsaydın canım yazdım yapan ben değilim çünkü misafir de diğer odada yatıyor benim haberim dahi yok yazdım çok canım sıkıldı kızlar ya .
Evet ikisinin yaptığı da ayıp. Halden anlayan biri olsa konuşurum ama cok uzatır tartışmayı diye cekiniyorum.Mesela sizin yazdığınizi desem uzatır bu sefer .Ben çok tartışmalara giremiyorum insanlarlaBence numarasını silmeyin, misafirimi uyardım bundan sonra böyle yapmaz ama siz de lütfen akşam 12den önce halledin işlerinizi rahatsız oluyoruz yazın. Neden canınızı sıkıyorsunuz ki. Misafirinizin yaptığı ayıp cidden
Değiştiremem ki tek oda zaten
Tartışma uzamasın istedim ben hiç gelemem tartışmaya. Çok zoruma gitti ya yüzünü dahi görmek istemiyorum bi hareketiyle soğudumduvarıma vurman hiç hoş değil)) gece gece kapınızı çalmak istemedik ... kusura bakmayın rahatsız ettiysek ...hadsiz. Siz niye özür diliyorsunuz anlamadım.
1+1 Aslında diğer odam mutfakla beraberev stüdyo tipi mi yani?
kulak tıpası falan öneririm baya kesiyor.
Fırsat bu fırsat güzellikle yazın içinizdekileri. Gece gece çamaşır mak. Falan söyleyinTartışma uzamasın istedim ben hiç gelemem tartışmaya. Çok zoruma gitti ya yüzünü dahi görmek istemiyorum bi hareketiyle soğudum
1+1 Aslında diğer odam mutfakla beraber
Deneyeyim bir tıpayı sagolunvalla ben çok çektim insanlar değişmiyor, siz kendinizi değiştirin, baş ucunuzu karşı duvara alın bari bi de tıpa bence çare olur.
Evet ikisinin yaptığı da ayıp. Halden anlayan biri olsa konuşurum ama cok uzatır tartışmayı diye cekiniyorum.Mesela sizin yazdığınizi desem uzatır bu sefer .Ben çok tartışmalara giremiyorum insanlarlaen kötü huyum
Iyi niyetli davranmayın benim gibi.Ben ettim siz etmeyin :)Ben de günlerdir düşünüyorum bu konuda başlık açıp fikir sorsam mi diye.. sizin en azından iletisiminiz var bence konu açılmışken soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?