Komşu gürültüsu

Tamm komsun hatalı zaten de misafire ne oluyo da milletin duvarına vuruyo senin komşunla karşı karşıya getiriyo siz bu zamana kadar bi sorun yaşamamışken misafirn yaptığı daha ayıp bence size karşı

Gercekten duvara vurmak yerine normal soyleseydiniz. Neden her seyi kavga sebebi yapiyorsunuz

Ne calisksn komsun var bizim evede bir el atsin,,:)

12 de niye süpürge çalıştırır.Apartman adabı denen bişey var.Keşke mesaj yazdığında deseydinki sen bana yazacağına benim sana yazmam gerekiyor.Çalışıorum ey insaf deseydin.Hatta argo konuşsaydın vallaha haketmiş.

Şaşkınlık içindeyim;
Siz neden özür diliyorsunuz ki? Neden şimdiye kadar, rahatsız olduğunuz zamanlarda hiç sesinizi çıkarmadınız ki? Çok hata etmişsiniz.

Bir apartmanda yaşıyor olmanın şartları vardır; akşam belli bir saatten sonra, ki bu saat 18:00'i geçmemeli, hiç bir dairenin gürültü, rahatsızlık yaratacak şeyler yapma hakkı yoktur. (Olağan üstü durumlar hariç) Hele gece yarısı elektrik süpürgesi çalıştırmak, ne demek ya ! Bu nasıl bir görgüsüzlük, medeniyetsizlik, bencilliktir...aklım almıyor. Bu komşu hayatında hiç apartmanda yaşamamış birisi galiba. Hadi belki yaşamamış, kuralları bilmiyor diyeceğim ama işin bir de insani boyutu var; hiç mi umursamaz hastayı, bebeği, işe erken gidecek olanı? Bu nasıl bir kendinden başka insanları yok saymaktır!

O komşu müsveddesinden yasal olarak şikayetçi olabileceğinizi düşünüyorum. Hele gece 24'den sonra bir süpürge sesi duyar duymaz polisi arayın. Gece 12'Den sonra yüksek sesli müzik, gürültü vs yasaktır.

Ben olsam o duvarı yere indirirdim.

Iyi niyetli davranmayın benim gibi.Ben ettim siz etmeyin :)
Bizim karşı apartman sorun olan.. sürekli balkondan balkona bağırış çağırış sohbet.. çocuklar zile basmak yerine annelerine sürekli sesleniyor gün içinde... Ve sohbetimiz de yok. Sizin en azından bir diyalogunuz var. İşiniz benden daha kolay olur gibi göründü

Gercekten duvara vurmak yerine normal soyleseydiniz. Neden her seyi kavga sebebi yapiyorsunuz
Soylesem daha önce de söylerdim ben huzursuz olsun istemedim ama arkadaşım yapmış diğer odadaydı . O da diyor ki inan ki saniyelik vurdum arka arkaya vurmadım diyor iki defa vurmus

Kendinde olmayan düşüncenin başkasında olmasını bekliyo iyi yapmışsınız duvarı başlarına yikmadiginiza dua etsin bnde aynı derttenim msj atıyorum abla bizim yattigimiz odanın üstünü bugün süpürme diye düşünün

keşke insanlar biraz önce düşünebilse

Gerçekten komşunun yaptığı çok anormal ve siz sesinizi çikarmiyorsunuz neden?

Roller değişmiş resmen gece yarısı sizi ve misafirinizi rahatsız ettiği için o sizden özür dilemeliydi siz değil?

Lütfen tepkinizi anında verin yoksa çok böyle yuzsüzlüklerle karşilaşırsiniz.

Benim boule kötü bir huyum var inanın kimseyle tartışmaya girmemek için kendimden ödün veriyorum hep

Elektrik faturası az gelsin diye öyle yapıyordur yazık :) Şaka bir yana 50 lira fazla gelsin milleti rahatsız etmenin anlamı var mı?

Temizliğin de bir saati var. Belirli kuralları var. Bunu bilmesi gerekiyor cahil bir insan degilse.

Benim boule kötü bir huyum var inanın kimseyle tartışmaya girmemek için kendimden ödün veriyorum hep
Bakın kötü bir insan olmak farklı siz sadece kendinize saygı duyulmasını isteyeceksiniz.Gece yarısı yapılan bu durum düşüncesizlik ve saygisizliktan başka bir şey degil.
Onun yaptığı ayıp...
Siz mutlaka bu durumu o komşuyla konuşun rahatsız olduğunuzu anlasın.

Evet konuşacağım yoksa ben daha çok uzulurum

gece gece o da içine deli girmiş gibi tepinmesin arkadaşınızın yaptığı yanlış bir şey değil komşunun bunu düşünmesi lazım. siz taviz verdikçe o da kendine hak görmüş bunu

aynen o misafir gidecek sonucta kavga ciksa iki komsu kavga edecek ve ihale ona kalacak komsuda hakli deil ama misafire düsmez
Aynen ben de onu düşündüm yani sonu kötü de olabilir. Büyük kavga da çıkabilir. Bir insan misafirliğe gittiği evde bunları düşünmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…