- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
Tamm komsun hatalı zaten de misafire ne oluyo da milletin duvarına vuruyo senin komşunla karşı karşıya getiriyo siz bu zamana kadar bi sorun yaşamamışken misafirn yaptığı daha ayıp bence size karşıKızlar yan komşum her zaman çamaşır makinesini süpürgesini gece 10 dan sonra calsitirir .Çalışıyorum erken yatıyorum hiç sesimi dahi çıkarmadım bugüne kadar.Bina da da bu katta sadece biz varız ve duvarlarımız yapışık.Altta kimse yok üstte de aile var çocukları ağlıyor sürekli onlar o yüzden şikayetçi değiller bu durumdan .Aslında ben de değildim rahatsız olsam bile sesimi çıkarmadım.Bugun misafirim geldi 12 yi geçmişti saat süpürge açtı 15 dakima surdu misafir de duvara yumrukla vurdu.Hemen arkasından mesaj geldi duvarıma vurm hiç hos değil rahatsizsan söyleyin diye.Ben de arkadasimin yaptığını yazdım özürumu diledim.Ama keşke sen de sorsaydın canım yazdım yapan ben değilim çünkü misafir de diğer odada yatıyor benim haberim dahi yok yazdım çok canım sıkıldı kızlar ya .
Ne calisksn komsun var bizim evede bir el atsin,,:)Kızlar yan komşum her zaman çamaşır makinesini süpürgesini gece 10 dan sonra calsitirir .Çalışıyorum erken yatıyorum hiç sesimi dahi çıkarmadım bugüne kadar.Bina da da bu katta sadece biz varız ve duvarlarımız yapışık.Altta kimse yok üstte de aile var çocukları ağlıyor sürekli onlar o yüzden şikayetçi değiller bu durumdan .Aslında ben de değildim rahatsız olsam bile sesimi çıkarmadım.Bugun misafirim geldi 12 yi geçmişti saat süpürge açtı 15 dakima surdu misafir de duvara yumrukla vurdu.Hemen arkasından mesaj geldi duvarıma vurm hiç hos değil rahatsizsan söyleyin diye.Ben de arkadasimin yaptığını yazdım özürumu diledim.Ama keşke sen de sorsaydın canım yazdım yapan ben değilim çünkü misafir de diğer odada yatıyor benim haberim dahi yok yazdım çok canım sıkıldı kızlar ya .
12 de niye süpürge çalıştırır.Apartman adabı denen bişey var.Keşke mesaj yazdığında deseydinki sen bana yazacağına benim sana yazmam gerekiyor.Çalışıorum ey insaf deseydin.Hatta argo konuşsaydın vallaha haketmiş.Kızlar yan komşum her zaman çamaşır makinesini süpürgesini gece 10 dan sonra calsitirir .Çalışıyorum erken yatıyorum hiç sesimi dahi çıkarmadım bugüne kadar.Bina da da bu katta sadece biz varız ve duvarlarımız yapışık.Altta kimse yok üstte de aile var çocukları ağlıyor sürekli onlar o yüzden şikayetçi değiller bu durumdan .Aslında ben de değildim rahatsız olsam bile sesimi çıkarmadım.Bugun misafirim geldi 12 yi geçmişti saat süpürge açtı 15 dakima surdu misafir de duvara yumrukla vurdu.Hemen arkasından mesaj geldi duvarıma vurm hiç hos değil rahatsizsan söyleyin diye.Ben de arkadasimin yaptığını yazdım özürumu diledim.Ama keşke sen de sorsaydın canım yazdım yapan ben değilim çünkü misafir de diğer odada yatıyor benim haberim dahi yok yazdım çok canım sıkıldı kızlar ya .
Şaşkınlık içindeyim;Kızlar yan komşum her zaman çamaşır makinesini süpürgesini gece 10 dan sonra calsitirir .Çalışıyorum erken yatıyorum hiç sesimi dahi çıkarmadım bugüne kadar.Bina da da bu katta sadece biz varız ve duvarlarımız yapışık.Altta kimse yok üstte de aile var çocukları ağlıyor sürekli onlar o yüzden şikayetçi değiller bu durumdan .Aslında ben de değildim rahatsız olsam bile sesimi çıkarmadım.Bugun misafirim geldi 12 yi geçmişti saat süpürge açtı 15 dakima surdu misafir de duvara yumrukla vurdu.Hemen arkasından mesaj geldi duvarıma vurm hiç hos değil rahatsizsan söyleyin diye.Ben de arkadasimin yaptığını yazdım özürumu diledim.Ama keşke sen de sorsaydın canım yazdım yapan ben değilim çünkü misafir de diğer odada yatıyor benim haberim dahi yok yazdım çok canım sıkıldı kızlar ya .
Bizim karşı apartman sorun olan.. sürekli balkondan balkona bağırış çağırış sohbet.. çocuklar zile basmak yerine annelerine sürekli sesleniyor gün içinde... Ve sohbetimiz de yok. Sizin en azından bir diyalogunuz var. İşiniz benden daha kolay olur gibi göründüIyi niyetli davranmayın benim gibi.Ben ettim siz etmeyin :)
Soylesem daha önce de söylerdim ben huzursuz olsun istemedim ama arkadaşım yapmış diğer odadaydı . O da diyor ki inan ki saniyelik vurdum arka arkaya vurmadım diyor iki defa vurmusGercekten duvara vurmak yerine normal soyleseydiniz. Neden her seyi kavga sebebi yapiyorsunuz
Öyle dakikalarca vurmamış evet haksız ama .Duvara vurmak bir iletişim şekli değil yalnız
Komşu haksızken haklı duruma gelmiş
Misafiriniz zaten evlere şenlik :)
keşke insanlar biraz önce düşünebilseKendinde olmayan düşüncenin başkasında olmasını bekliyo iyi yapmışsınız duvarı başlarına yikmadiginiza dua etsin bnde aynı derttenim msj atıyorum abla bizim yattigimiz odanın üstünü bugün süpürme diye düşünün
Benim boule kötü bir huyum var inanın kimseyle tartışmaya girmemek için kendimden ödün veriyorum hepGerçekten komşunun yaptığı çok anormal ve siz sesinizi çikarmiyorsunuz neden?
Roller değişmiş resmen gece yarısı sizi ve misafirinizi rahatsız ettiği için o sizden özür dilemeliydi siz değil?
Lütfen tepkinizi anında verin yoksa çok böyle yuzsüzlüklerle karşilaşırsiniz.
Keşkekeşke insanlar biraz önce düşünebilse
Bakın kötü bir insan olmak farklı siz sadece kendinize saygı duyulmasını isteyeceksiniz.Gece yarısı yapılan bu durum düşüncesizlik ve saygisizliktan başka bir şey degil.Benim boule kötü bir huyum var inanın kimseyle tartışmaya girmemek için kendimden ödün veriyorum hep
Evet konuşacağım yoksa ben daha çok uzulurumBakın kötü bir insan olmak farklı siz sadece kendinize saygı duyulmasını isteyeceksiniz.Gece yarısı yapılan bu durum düşüncesizlik ve saygisizliktan başka bir şey degil.
Onun yaptığı ayıp...
Siz mutlaka bu durumu o komşuyla konuşun rahatsız olduğunuzu anlasın.
aynen o misafir gidecek sonucta kavga ciksa iki komsu kavga edecek ve ihale ona kalacak komsuda hakli deil ama misafire düsmezMisafirinizin yaptığı hiç hoş değil, kendi evi değil sonuçta. Rahatsız olduysa size söylemeliydi.
Aynen ben de onu düşündüm yani sonu kötü de olabilir. Büyük kavga da çıkabilir. Bir insan misafirliğe gittiği evde bunları düşünmeli.aynen o misafir gidecek sonucta kavga ciksa iki komsu kavga edecek ve ihale ona kalacak komsuda hakli deil ama misafire düsmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?