Komşu Gürültüsü

limonluekler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
357
156
33
27
Artık sinir krizi geçirmek üzereyim. Elim ayağım titriyor. Üst katımızda 2 çocuklu bir aile var. Biri genç kız,diğeri küçük. Taşındıkları ilk 3 gün ev başımıza yıkıldı. Uyardık tamam dediler. Ama gün geçtikçe arttı,güzelce söylemek,tartışmak hiçbir işe yaramıyor. Yahu bir insan 24 saat gürültü yapabilir mi? Gerçekten başarıyorlar. Özellikle de geceleri. Uyardıkça arttırdılar,duvara vuruyoruz onlar da geri vuruyor inanır mısınız? Her 2 günde bir mutlaka gece saat 1 gibi pat diye bir sey kırıyorlar tepemizde,kapı çarpmalar,çocuk koşması,saat başı eşya çekmeler. Ayaklarını özellikle yere vura vura yürüyorlar. Her gece en az 40 kez takırtılı bir şeyler yapıyorlar. Sizlerin başına böyle bir şey geldiyse nasıl aştınız lütfen fikir verin. 24 saat gürültüyle yaşıyoruz,özellikle geceleri. Ramak kaldı,sinir krizi geçireceğim.
 
Polisi arayın eğer onların alanı değilse yönlendirme yaparlar gerekli yere. Sanırım bir cezası da var uyarıdan sonra gürültü tekrarlanırsa.
 
Uyumuyorlarmı hiç , kıçlarının üstünede oturmuyorlar sanırım , 24 saat ses ne yaparki insan bukadar .
 
Bir anekdot paylasayim.
Iki katli binada yan komsu hasmimiz biz ve alttaki yeni evli cift vardi. Hasmimiz olan grup oyle bir komsudur ki anlatamam halay bile cekerler evde o derece gurultulu konusurlar kahkahalar gırla cocuklar desen 3 de erkek cocugu anne surekli bagriyor. Misafiri çöpü eksik olmaz. :D biz alismistik artik da alt komsu bi iki uyardi yok.. En son bekle lan geliyorum demis bagirmis..
Oyle bir sert cikismiş ki bunlara... Sonuc

Bir hafta icinde taşındılar.... :D :D
 
Uyudukları bir saat vardır herhalde. Tam o anda dayayın hoperlor amfi nr varsa tavana açın son ses müziği, belki anlarlar.

Edit: Bunları yazarken karşı daireden birinin horultusunu dinlemekteyim.
Size de Allah sabır versin. Üst kat kirada bundan daha beteri bile geldi ama bunlar gerçekten sınırsız. Utanmaları yok. Sabah işe gidenler uyuyor evde olan kişi uyumuyor muhtemelen.
 
apartmanda eski komşularınızla görüşün bi kaç kişi şikayet ederse atılıyor diye biliyorum yönetici ile de görüşün
 
Bir anekdot paylasayim.
Iki katli binada yan komsu hasmimiz biz ve alttaki yeni evli cift vardi. Hasmimiz olan grup oyle bir komsudur ki anlatamam halay bile cekerler evde o derece gurultulu konusurlar kahkahalar gırla cocuklar desen 3 de erkek cocugu anne surekli bagriyor. Misafiri çöpü eksik olmaz. :KK70: biz alismistik artik da alt komsu bi iki uyardi yok.. En son bekle lan geliyorum demis bagirmis..
Oyle bir sert cikismiş ki bunlara... Sonuc

Bir hafta icinde taşındılar.... :KK70: :KK70:
Ay keşke bunlar da öyle olsa. Her şeyi denedik. Sadece misilleme yapamıyorum malesef yan dairemizde daha yeni doğmuş ikizler var:110:
 
apartmanda eski komşularınızla görüşün bi kaç kişi şikayet ederse atılıyor diye biliyorum yönetici ile de görüşün
Toplantı da konuyu açtık. Rahatsızsanız her yer satılık daire dolu siz ev sahibisiniz taşının dediler:KK11: İmkanımız olsa çekip gideceğiz ama şuan ki şartlarda ev almak çok zor
 
Gelen giden olmadı
Birde gündüz aramayı deneyin isterseniz. Ailemle otururken üst kat komşumuzdan bezmistim. Suan evliyim en üst katta oturuyorum çocuğumuz henüz yok , süpürgeyi bile öğlen falan açmaya çalışıyorum sehpa falan sürterek değil kaldırarak alıyorum ki ses gitmesin aşağıya. İnsanlar çok düşüncesiz gerçekten.
 
Geldiklerini ama adres bulamadıklarını söylediler
Çok saçma ya. Bizim de boyle bi ust komsumuz vardi bir de dikleniyolardi yuzsuz yuzsuz camdan asagi sofra bezi falan cirparlardi ekmek kirigi olurdu her yer. Defolup gittiler allahtan
 
Back
X