Komşu Gürültüsü

Bunlarda o bile yok. Gayet utanmazlar. Halımız yok eşya çekince ses gelir diyorlar. Geceleri iş yapıyolarmış onun için gürültü olacakmış. Biz onlara nasıl bağırırmışız,nasıl duvara vururmuşuz (!) Ekmeği suyla karıştırıp cam balkonumuza döktüler en son. Yani bunlar değişik bir tür. Küçük çocuğu dış kapıda gördüm bir gün insanlık edip kapıyı açtım suratıma baka baka geçip kahkaha atıp eğlendiler kapıyı açtım diye:KK57:
Canım biraz önce başka bir arkadaşa da yazdım, söyleseniz aslında belki eşya ayaklarına keçe yapıştırabilirler o çok iyi bir yöntem hem parke de çizilmiyor, dışarıdan görünmüyor da. Gerçi pek laftan anlayan tipler değiller sanırım :) Zor bir durum.. Her yolu denediniz baktınız olmadı, uyarıları eşiniz yapsn siz muhattap olmayın belki o daha sert olur. Dünyaya da bir kere geliyoruz sıkmayın canınızı.

Keşkee :) Ama şöyle bir şey de olabilirdi, komple yerleri kaplattırmaktansa sandalye ayaklarına keçe yapıştırılabilirdi. Çekiyorsanız masa ayagına. Hem daha masrafsız olurdu hem ses çıkmazdı nacizane fikrim tabi :KK54:
Kiz cok mantikliymis 😀 keske buraya danissaydim. Inanki aklima hic gelmedi. Hem bebek de dogdu yarin bir gun emeklerse betonda emeklemez en azindan halifleks olur yerde diye dusundumdu bende 😂

Değişikmiş gerçekten :KK49: Köpekler donmak üzereyken 2 saat gelmemişlerdi. Bir de bunu deneyeyim bari

Ben de bi kere hayvan ambulansını aradım, köpeğe araba çarpmıştı. 3 saat başında bekleyin geleceğiz demişlerdi. Çok ilgililer bilirim :)

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Kibarlıktan, naziklikten anlayan insan sayısı 3 filan kaldı memlekette..

Kiz cok mantikliymis 😀 keske buraya danissaydim. Inanki aklima hic gelmedi. Hem bebek de dogdu yarin bir gun emeklerse betonda emeklemez en azindan halifleks olur yerde diye dusundumdu bende 😂
Yok canım iyi düşünmüşsün :)) Ama belki yarın öbür gün beğenmezsin kaldırmak istersin o zaman bunu denemiş olursun :)

Artık sinir krizi geçirmek üzereyim. Elim ayağım titriyor. Üst katımızda 2 çocuklu bir aile var. Biri genç kız,diğeri küçük. Taşındıkları ilk 3 gün ev başımıza yıkıldı. Uyardık tamam dediler. Ama gün geçtikçe arttı,güzelce söylemek,tartışmak hiçbir işe yaramıyor. Yahu bir insan 24 saat gürültü yapabilir mi? Gerçekten başarıyorlar. Özellikle de geceleri. Uyardıkça arttırdılar,duvara vuruyoruz onlar da geri vuruyor inanır mısınız? Her 2 günde bir mutlaka gece saat 1 gibi pat diye bir sey kırıyorlar tepemizde,kapı çarpmalar,çocuk koşması,saat başı eşya çekmeler. Ayaklarını özellikle yere vura vura yürüyorlar. Her gece en az 40 kez takırtılı bir şeyler yapıyorlar. Sizlerin başına böyle bir şey geldiyse nasıl aştınız lütfen fikir verin. 24 saat gürültüyle yaşıyoruz,özellikle geceleri. Ramak kaldı,sinir krizi geçireceğim.
Bina yöneticisi ilgilenir böyle durumlarla belki de başka sorun vardır komşumun çocuğu psikolojik tedavi görüyor hiperaktiv tabi bilmeden çok tartıştık tek başına ordu misali ama durumu öğrenince idare ettik zamanla alıştıkta ses ve gürültü olmayınca bu sefer biz rahatsız olmaya başladık😁

Yok canım iyi düşünmüşsün :)) Ama belki yarın öbür gün beğenmezsin kaldırmak istersin o zaman bunu denemiş olursun :)
Kesinlikle aklimda bulunsun. Parkeli bir evim olursa ilerde bunu yapacagim. Parkelerim cizilmesin 😂 Hatta karsi dairedeki komsuma soyleyim. Bari onu yapsin. Sesi duydukca icim kıyılıyor, sinir basiyor beni 😂

Valla bir minigim de benim var ama karsi dairemdeki okuz adam yuzunden cocugum uyku uyuyamaz oldu. Maç oldugu gun adamin icinden adeta 10 tane okuz cikiyor. Yatak odasi cok sicak oldugu icin bebegim uykuya dalamiyor. Bu yuzden salonda dalmasini bekleyip o sekilde besigine goturuyorum. Ama mac oldugu gun cocuk kafayi yiyor sicramaktan. Her golde ya da kacan goller de , faullerde, taçlarda kisacasi macin 90 dakikasinda adam bagirip cagiriyor. Sehpalar falan firlatiyor. Zavalli karisinin yeter insan gibi izle diye bagirisina kadar duyuyorum. Adam sanki maci benim salonumda izliyor gibi 😑 Hayir polis cagirayim desem 20 dairenin 20si polis anacım. Adamin kendi de polis.. benim evdeki adam da polis. Insanca 3 5 kez uyardik adam psikopat ugrasmaya gelmiyor ki. Lojmanda, karakolda herkesle ters. Valla cozum yok. Bilmiyorlar bunlar edep adap.. medeniyet bunlara ugramamis 😁
Kesinlikle. Sizin durum gerçekten betermiş:KK53:

Gündüz tolerans gösterilir,çocuk da duymazdan gelinir ama iş farklı bir boyutta. Ben şu dönemde üzerine kredi çekmeden ev alamam. Neden gideyim? Ev sahipleri de,diğer komşular da aynı zihniyet

kiraya çıkın evinizi de en az 2 suriyeli aile oturma şartıyla kiraya verin :) şaka bi yana gerçekten Allah yardımcınız olsun iyi ki kanunlarımız polisimiz var insanlar çok arsız

Bina yöneticisi ilgilenir böyle durumlarla belki de başka sorun vardır komşumun çocuğu psikolojik tedavi görüyor hiperaktiv tabi bilmeden çok tartıştık tek başına ordu misali ama durumu öğrenince idare ettik zamanla alıştıkta ses ve gürültü olmayınca bu sefer biz rahatsız olmaya başladık😁
Yönetici ev sahibiyle konuştu,yaşlı başlı adama küfür ettiler. Bundan önceki kiracı da cam balkonumuzu kırmıştı. Onun içinde konuşuldu ama sonuç yok. Sizdeki durum farklıymış:110:

Kesinlikle. Sizin durum gerçekten betermiş:KK53:
Beterin beteri valla. Bu sene sark gorevleri bitiyor. Binaca temennimiz tayinlerinin cikmasi. Ama adam resmen burda 1 sene daha kalmak icin dilekce vermis 😩 kurtulamiyoruz anacım. Giderler insallah bu yaz dua et bize 😩

Sevisirken tek vucut olduklarini kastetmis sanirim 😂😂
O degil de sen hala cozum bulamadin mk bunlarin seslerine? 😁😁

yok ya başka odada uyuyorum gündüz eski odamdayım geçe kalırsam hala duyuyorum böyle bi arsızlık yani. hayır işin komiği temizlikçiyle bile sevişiyor galiba adam ya midem kalktı şansıma küseyim yani. kendimi amerikada yaşıyorum falan sanıyorum belki ramazanda diğer komşular kapısına dayanır hayalleri falan kuruyorum aldjsşls her tür takırtı tukurtu tangır tungur devam onun haricinde de. hatta inadına yapıyorlar bence. hasta olduklarına kanaat getirip evrene saldım belki karmadan belalarını bulurlar 🤣🤣🤣🤪

biz her şeye tekerlek taktık ya böyle evde herşeyin üstüne binip araba gibi gezebilirsin istersen slsjdşals hem ses çıkmıyor hem çekmesi itmesi kolay oluyor hem de temizlik kolay oluyor.

biz her şeye tekerlek taktık ya böyle evde herşeyin üstüne binip araba gibi gezebilirsin istersen slsjdşals hem ses çıkmıyor hem çekmesi itmesi kolay oluyor hem de temizlik kolay oluyor.
saka olmali 😂😂😂

Kapısına çıkın ağlayıp gerçekten ciddi diyorum hüngür hüngür ağlayin ne zaman bitecek bu diye hem sinirinizi atarsiniz hemde belki biraz vicdanlarına dokunur bu pislik insanların

Artık sinir krizi geçirmek üzereyim. Elim ayağım titriyor. Üst katımızda 2 çocuklu bir aile var. Biri genç kız,diğeri küçük. Taşındıkları ilk 3 gün ev başımıza yıkıldı. Uyardık tamam dediler. Ama gün geçtikçe arttı,güzelce söylemek,tartışmak hiçbir işe yaramıyor. Yahu bir insan 24 saat gürültü yapabilir mi? Gerçekten başarıyorlar. Özellikle de geceleri. Uyardıkça arttırdılar,duvara vuruyoruz onlar da geri vuruyor inanır mısınız? Her 2 günde bir mutlaka gece saat 1 gibi pat diye bir sey kırıyorlar tepemizde,kapı çarpmalar,çocuk koşması,saat başı eşya çekmeler. Ayaklarını özellikle yere vura vura yürüyorlar. Her gece en az 40 kez takırtılı bir şeyler yapıyorlar. Sizlerin başına böyle bir şey geldiyse nasıl aştınız lütfen fikir verin. 24 saat gürültüyle yaşıyoruz,özellikle geceleri. Ramak kaldı,sinir krizi geçireceğim.
Ahhh ayni durum bendee deee var konu acicaltim bende bu tipler uyardiktan sonra daha cok inadina yapiyolar biraz atastirdim yasalara gore artik para cezasi varmis:halay:

Allah kötü komşudan korusun gerçekten zor iş. Zabıta nasıl bulamıyor adresi ya gelene kadar arayın ne saçma iş o. Yöneticinin bulduğu çözüm (!) de çok yaraticiymis gerçekten. O taşının madem dediğinde siz ne dediniz peki? Adam dalga mı geçiyor ya

Back
X