- 20 Haziran 2016
- 6.174
- 10.518
- 248
Ay işe yarıyor mu gerçekten ya biz de aynı dertten muzdaribiz bebek ağlamıyor çığlık atıyor resmenkulak tipasi aldım öyle uyuyorum ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay işe yarıyor mu gerçekten ya biz de aynı dertten muzdaribiz bebek ağlamıyor çığlık atıyor resmenkulak tipasi aldım öyle uyuyorum ben
Bitane aldım hiç yaramiyor kulağa bile girmiyor girse durmuyor.Ay işe yarıyor mu gerçekten ya biz de aynı dertten muzdaribiz bebek ağlamıyor çığlık atıyor resmen![]()
aa ne munasebet yahu
cok sıkıntı tasınmakta cozum degıl gıttıgınız yerde daha beterı cıkabılır cunku
![]()
Ne kadar böyle terbiyesiz insan varsa toplanıp bir arada yaşasalar keşke.Nasıl bu kadar sakin kalabildiniz hakaret etmişler.Neler yapmışlar cam taşlamak evi kurşunlamak ne demek bize yapsalar böyle bişeyi bu kadar sakin kalamazdık.Ben üstteki bela yüzünden panik atak oldum sakinleştirici kullanıyorum.Evi satıp yeni ev alcaz kredi çekip borca gircez.Kredimiz bitmek üzereydi evimi çok seviyorum ama malesefKonu sahibi mecbur gözden geliyoruz geçen hafta terbiyesiz komşu yaptıklarına göz yummuyorum diye bana iki küçük çocuğumun yanında bağırarak küfür hakaret tehdit yağdırdı nasık etkilendiysem ağzımda yaralar aftlar çıktıondan önceki hafta diğer yandaki gece ikiye kadar ses yapıyor diye duvara vurduk eşimi arayım duavarı yıkarım demiş birde bu adamın yüzğnden canımızmı kurşunlanmadı gene çoçuklara kızdı çoçuklar cam taşladı
Demem oki ya bu devwyi güdeceZ ua bı diyardan gidece sizi anlıyorum insan görgüsüzlererw dayanamıyor ama çare yon adalet yok çünkü o kadaın bana saldırrken bir kişi ne diyosun demedi
![]()
Bumuydu acabakulak tipasi aldım öyle uyuyorum ben
EvvvvvetBumuydu acaba
Bumuydu acaba
Alarm ,acil telefon, acil kapi zili falan duymazsiniz ama böyle ya yangin falan ciksa Allah korusunkulak tipasi aldım öyle uyuyorum ben
Telefonum sessizde aciliyetine kosacagimiz bir yakinimiz yok yasadigimiz sehirde. Kapıninda çalması söz konusu olamaz bina şifreli girişli.biri gelecekse önce arar şifreyi sorar bize .aramadan geliyosa zaten gelmesin aslaAlarm ,acil telefon, acil kapi zili falan duymazsiniz ama böyle ya yangin falan ciksa Allah korusun
Yoksa cozum güzel
Esimiz falan işte oluyor ya ya da ne bileyim annem merak eder acil ulasmasi gerekir. Derin uykum uzun surer uyanmam uzun süre. Benimde yakınım yok ama insan düşünüyor işte. Cok mu ince düşünüyorum bilemedimTelefonum sessizde aciliyetine kosacagimiz bir yakinimiz yok yasadigimiz sehirde. Kapıninda çalması söz konusu olamaz bina şifreli girişli.biri gelecekse önce arar şifreyi sorar bize .aramadan geliyosa zaten gelmesin asla
Alarmlik bir durumumuz olmuyor inanki .
Ama yangın deprem birde çocuk olunca tipayi kullanamam çok haklisiniz
Böyle daha huzurlu oluyorsunEsimiz falan işte oluyor ya ya da ne bileyim annem merak eder acil ulasmasi gerekir. Derin uykum uzun surer uyanmam uzun süre. Benimde yakınım yok ama insan düşünüyor işte. Cok mu ince düşünüyorum bilemedimbu kadar ince dusunmesem alırdım bende ama dunya ile irtibati koparmak gibi geliyor
![]()
Ah Çok zordu ama evlaylarım küçüj en çok üzende başka komşunun polis çağırcam deyince kızımın anne polis bizi alıcak demesi olduNe kadar böyle terbiyesiz insan varsa toplanıp bir arada yaşasalar keşke.Nasıl bu kadar sakin kalabildiniz hakaret etmişler.Neler yapmışlar cam taşlamak evi kurşunlamak ne demek bize yapsalar böyle bişeyi bu kadar sakin kalamazdık.Ben üstteki bela yüzünden panik atak oldum sakinleştirici kullanıyorum.Evi satıp yeni ev alcaz kredi çekip borca gircez.Kredimiz bitmek üzereydi evimi çok seviyorum ama malesef
Bendede aynı dert var yeni ev aldık 2 ay oldu .komsularımızda yeni taşındı herkesin kendi evi karşılıklı kapılı evimiz ,hem yanımızda 2 çocuk var hem alt katımızda hepsi çok ses yapıyo valla eşimde bende rahatsız oluyoruz ama komşular özür diledi çocuğumuz anlamıyo Diye Napim televizyon sesini biraz daha çok acıyorum apartmanda yasamak zor valla eşim gece alt komşunun horlamasını duyuyormus falan Nolcak böyle bilmiyorum .Hatta dün eşimle bu ses yüzünden kavga ettik bangır bangır müzik sesi ile temizlik yapıyorlar bende ayıp olur diye açmıyordum dün bende açtım banane diye eşimle birbirimize girdik.Miklette ayıp yok bizler ayıp olur diye korkuyoruzArkadaşlar merhaba başımda çözemediğim bir dert var Biz 2 senelik evliyiz yenı binada bir ev kiraladık 1.5 sene gayet güzel bir evimiz vardı taki Nisan ayına kadar yan dairemize 4 küçük çocuklu bir aile ev aldı geldikleri günden beri ne çocuk sesi kesildi gece 12 1 lere kadar bas bas bağırıyorlar çocuklar ne kadının tak tuk sesi gece 1 2 kere kadar uyuyamıyorum kesinlikle yatak odalarımızda yan yana kağıt gibi duvarlar 4 5 defa vurduk ama inadına daha çok ses yapıyor kadın kocası geldi ses bizden gelmiyor diye onların aşağısnfan geliyormuş güya altlarındaki Suriyeli onlarda birşy demiyorlar napacağımı şaşırdım yardımcı olun lütfen