Komşu gürültüsü

Malesef öyle bizde çok dikkat ediyoruz ama karşı taraftan aynı saygıyı göremeyince bir anlamı kalmıyor.

Çok zor bı durum sırf bu yüzden 1 odamı kullanamıyorum. İnsanlar inanılmaz derecede vıcdansız, empatı yoksunu.
Hem vicdansız hem de saygısız. Eşimle balkonda yemek yiyorduk. Ne güzel de ortam hazırlamıştım. Üst kattaki saygıdan haberi olmayan insan balkondan bir şeyler silkeledi. Çoğu yemeğimize geldi. Balkona bi çöp kovası koyup pisliğini oraya silkelemek çok zor olmamalı. Ya da kenara silkelese sonra süpürse çöpe atsa da olur ama düşünemiyor tabi. Aklıma gelince sinirlendim yine.

Kiracıyım malesef dediğinizide düşünüyorum mobilya keçesi alıp hediye etsem belki anlar ne kadar rahatsız olduğumuzu.

Yok artık terbiyesizler bunlar apartmanda yaşamayı bilmeyen saygısız mahlukatlar.

Böylelerine kibar olmakla, alttan almakla, idare etmekle maalesef olmuyor. Ben üniversitedeyken annemlerin üst komşusu da çok anlayışsızdı. (hakim kadın) Kocası 100kg üstü evde çocuğuyla bağıra bağıra koşarlardı, saat fark etmeksizin. Final, vize zamanları kendime kalacak yer arardım ders çalışamadığımdan. Kaç kere ikaz ettik, rica ettik olmadı. Polis çağırdık gelmedi. Yöneticiyle uyaralım dedik, sallamadı. Ne zamanki onun da üstüne ondan dişli biri geldi, bu eziklere büründü. Başladı "Ama benim çocuğum var, ama ben çalışıyorum, ama ben hakimim, kocam bilmem nerede mühendis..." O kadınla da annemin ortak arkadaşı çıkınca bizim aramız çok iyi oldu. Ne zaman tatile gitseler ben kedilerine baktım, çocuklarına ders çalıştırdım derken en son onlar evde yokken evlerine çıkıp ip atlıyordum. O ip atlarken aldığım zevki satın alabilecek bir para yoktu Kısacası üstünüzdekiyle aynı iletişim moduna geçmeden laf anlatmanız mümkün değil.

Allah kolaylık versin. Tam 3 sene çektim. Gece 12 de yemek masasını çekerlerdi masa acı acı ses çıkarırdı hiç durmazdı d.tleri. Hele o çıplak zemindeki terlik sesleri. Tek çare taşınmak. Ben sürekli apartman grubunda kendilerini rezil ede ede yontmuştum. Ama evden de tiksinmiştim.

İnanın o kadar bıktımki eşya çekmediği gün yok masamı çekiyor yerdeki parkeyimi söküyor belli değil takıntılı manyağın biri sürekli temizlik yapıyor evin kirlenmesini bile beklemiyor temiz olan evi sürekli temizliyor hergün bütün eşyaları çekip siliyor bildiğiniz ruh hastası yani sabrımız tükenmek üzere şuan taşınmamız zor. Nasıl olacak bilmiyorum inanın çok üzülüyorum.

Allah sabır versin. Allah komşunun hayırlısını versin. ben geceleri 3mm tıpalarla uyuyordum. Çok iyi ses kesiyor. En azından bulunduğunuz şartlarda sizi idare eder.

Bakın aynı şey mi bilmiyorum ama benimde bununla ilgili bir konum var
Ben üst kat komşuyum
Ayrıca benden üstte daire yok
Katta 3 daire var
Alt komşum geldi geleli Allah sahit yapmadığım her sesi yaptı diye kıyamet kopardı o kadar çok dedim ki bakın duyduğunuz seslerin hepsi benden gelmiyor bende duyuyorum çoğunu diye
Ama sanırım ne o ne de diğer komşular bana inanmadı ta ki o son olaya kadar
Şöyle ki tatildeyiz evde 1 kişi bile yok gidip yöneticiye diyor ki sesten duramıyorum onları uyar
Yönetici diyor ki onlar bir haftadır tatilde
Benin masumiyetim böyle ortaya çıkmıştı
Bakın hiç unutmam ayağım kırıldı evde yatıyorum alttan vuruyordu ses geliyor diye
3 kizim var 2 si okulda biri kreste evde kimse yok cocuklar kanepeden atlıyor diye şikayet ediyordu neler yaşadım ağladığımı biliyorum sinirimden
Ayni şey olmayabilir deneyimimi aktarmak istedim bunu da göz önünde bulundurun

Ben de çözüm bulamadım. Bir de benimki yalancı ve çirkef. Biz evi satıp gidicez. O aileden birini görsem abartısız midem kalkıyor.
Allah yardımcımız olsun bizimkide öyle kibirli yalancı ve çirkef benimde bunlardan birini gördüğümde moralim bozuluyor uğraşılmaz bunlarla bazen taşınmak en doğru karar heralde inşallah taşındığınız yerde iyi komşularınız olur.

Aynı şey değil emin olun bizimki eşya çekiyor ondan geldiğine eminim inanın emin olmasam kapısına çıkmam hani bazı sesler vardır ya çok yüksek ve net nerden geldiğini bilirsiniz işte öyle bir durum bu. Ayrıca onlar evde yokken bu sesler hiç olmuyor.

Buna kesinlikle katılıyorum. Sesin onlardan geldiği çok açık ortada ama bizden gelmiyor diyebiliyorlar. Bizim üst kat da böyle. Dediğiniz gibi evde yoklarsa çok belli oluyor hiç ses gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…