- 24 Eylül 2013
- 9.937
- 32.548
- 748
Yapıcı yorum: eşinizi ilkokul 1’den başlatın. Ahlak ve edep kurallarını bi öğrenesin.aşağılayıcı yorumlar istemiyorum bu başka post konusu demiştim ama bizim kadınlarımız hiç değişmiyor , yapıcı cevap istemiştim oysaki , senin görüşüp görüşmemen beni ilgilendirmiyor , hani burda ama insan küçümsemekse benim babam bürokrat kendi ailemde annem de eğitimli ve ailemde babamın anneme söylediği en kötü laf filmsin dir ,ben üniversite mezuniyeti dışında yüksek lisans da yapmış biriyim , eşimde çok iyi bir üniversite mezunu ve çıkarken bu yönünü hiç göstermedi 5 sene çıkmamıza rağmen. Babası işçi ve küfür ederek yetiştirmiş çocuklarını maalesef ve evlendikten sonra yavaş yavaş cıkmaya başladı küfürler ve şuan pik yapmış seviyede tüp bebekle olan bir çocuğum var hemen boşanıp çocuğuma travma yaratmak istemiyorum , ben de kabullenmiş değilim küfürlerini.
-yanınızda bant taşıyın. Ağzını bantlamak suretiyle küfür edilmesini engelleyin. Başka çözüm var mı? Kaç yaşına gelmiş adama başka ne yapılır?
Bu arada yarın evladınız da aynı gün görmemiş küfürleri başkasının evladına edecek. Bakalım o zaman da böyle yapıcı olacak mısınız? Çünkü karşı taraf olmayacak.