dün bir hanim yazmisti buraya alt komsunun basina gelenlerle ilgili o cocugun bagrislari ile asagiya inmis kapiyi bile tekmelemis
böyle insanlarla ayni dünyada yasmakdan cook mutluyum Allah eksikliklerini göstermesin
Evet malesef üst komşumuz sürekli kavga halinde bağrış çağırış vurmak kırmak dökmek ev başımıza yıkılıcktı dün..ama biz ne yapacağımızı şaşırıyrz psikopat resmen adam ama normalde çok düzgün işinde gücünde efendi doktor üstelik psikolojisi bozuk herlde kadına çatıyo kadıdna dünya iyisi gerçi aile içindeki sorunlarını çok bilememde..polis arayamyz aile sorunu karışamayz yani ayıp olur..gidip kapı çalamayız ne tepki ile karşılarız diye bilmiyorz açıkçası ..bi ara dayanamayıp çıkıcaktım ben korktum öldüürücem seni diye ses gelince .çocuğunun ağlayışı burktu içimi..neyse..bugünde kombi servisden gelince evde yalnız diye beni çağırdı çıktım dedim belki mordur yüzü gözü yooo sond erece iyi görünüyordu.tabi sıkıntılıydı belli..ne oanlattı nede ben sordum..ama böyle durumlarda ne yapablrz diye düşünüyorum?
Benim Annemi tanımanı isterdim ozamn
Eline sopasını aldıgı gibi dayak atan adamı muma çeviriyodu
Birazda o dayak atıyo kaç kadını kurtarmıştır böyle
Sopa yoksa ayakkabı terlik eline ne geliyosa
karı-koca işine karışılmaz......derlerbence sizde karışmayın başınız ağrır bide boş yere belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?