Kanit yok ama komsum sahit olmus..bu olaydan cok arsizliklari beni cok uzduinşallah elinizde kanıt veya şahit vardır..
Kesin eminim baska bir komsum gormus ve bunu yapan cocuklar amca cocuklari mahallede baskada cocuk yokOnların yaptığına %100 eminseniz polisi çağırmakla doğru yapmışsınız. Polis çağırdın diye seni suçlamalarını niye kafaya takıyorsun onu anlamadım. Suçunu kabul etmeyen insanlar için normal bir davranış. Umarım zararınızı karşılayabilirsiniz. Bu kadar sıkıntı yapmayın hamilesiniz.
bu ne biçim savunma.kesin onlar yapmıştır.arsız edepsiz insanlar.Kanit yok malesef ama komsumun biri sahit olmus..anneleri bile cete gibi olmus bas edemedim zaten cocuklar geceye kadar sokakta tum mahalle artik usanmis bunlardan....en cok zoruma giden hatalarini telafi etmek yerine bir beni sucluyorlar...niye kimsenin arabasina olmuyorda seninki ne boyle oldu diyorlar
bu ne biçim savunma.kesin onlar yapmıştır.arsız edepsiz insanlar.
Kanit yok ama komsum sahit olmus
niye kimsenin arabasina olmuyorda seninki ne boyle oldu diyorlar
Canim polis mahkemeyle ugrasma dedi..bu aksama kadar halledeceklermis bakalim...ama yapilan terbiyesizleri beni asil uzen kendime gelemiyorum sakinlesemiyorum..Gecmis olsun komsunuz sahitlik yapar mi peki
Annelik, yapmaktan acizler zaten...malesef kimse benim gibi sizin gibi dusunmuyor devletin adeleti yerine seytani yollari tercih ediyorlar...ben cok masum kendi halinde biriyim hicbiriyle bi alakam yok nasil bu kadar ustume gelebiliyorlar onu anlayamadim
Neden sizin arabanıza oluyor demelerinde bir kinaye sezdim ben. Hak etmişsiniz gibi demiş sanki. İyi yapmışsınız şikayet etmekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?