komsu kızının etımek tatlısı

can7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
293
10
118
İçel Mersin
gunaydın hanımlar aslında bır sorun oldugunu hem dusunuyorum seytan durtugunde bazende olmadıgını kısaca anlatayım esımle bırbırımızı severek evlendık esımın ıkıncı evlılııgı ılk evlılıgı mutsuz sorunlu problemlı gecınce bosanmıs neyse aradan 5 yıl gecınce benımle ask evlılıgı yaptı.kayınvalıdem kayınpederım kendı aılemden ınanınkı daha ote gelıyorlar buraya kadar hersey normal ne esımın sevgısınden nede kendı sevgımden hıc suphe etmedım ancak kayınvalıdemın 20 yıllık komsusu var bununda bır kızı benımle aynı yasta esım bosanınca ılk esınden bu guya kendı kendıne hayaller kurmus hata kızın anası kendı dılıyle kayınvalıdeme soylemıs tabıı kayınvalıdem oglum bılır ama gorustugu bırı var olmaz demıs neyse ben ne zaman kayınvalıdeme aksam yemegıne gıtsem bu kız elıne etımek tatlısını alır gelır caner e yaptım dıye caner cok sever ya bırak evde annesı esı var bız bılelım demı yanı canerın neyı sevdıgını allah ıcın esımın aklında boyle bırsey kesınlıkle yok aksam bulasıkları yıkarken kayınvalıdeme rahtasızlıgımı acık ve net sozlu olarak ıfade ettım oda kızım bısey olmaz 20 yıllık komsum ne dıyeyım deyınce dusundum bır yandan haklı yanı. bende komsuma yemek verıyorum bır tabak gozunun ıcıne bakıpda kocana yaptım demıyorum.demı yanı hatta dun kıza dedım kı ıyı hos sadece canere mı yaptın benım sevdıklerımı de yapsana bı tadıyım bakım deyınce yok ben sedece canere yaparım baskasına yapmam sımdı soyleyın kızlar ben ne yapayım bu kıza.

yok canım sen sonuna kadar haklısın kızın ki resmen edepsizlik ne demek canere yaptım terbiyesizlikten başka bişi diil halada sadece ona yaparım başka kimseye yapmam ne demek ama olmaz ki gözünün içine baka baka nasıl bi ahlak anlayışı varsa artık...

valla canım aklıma kotu bırsey de getırmek ıstemıyorum ama kız resmen esıme asılıyor kendınce umıtlenıyor gıbı gelıyor

git saçını başını yol ayy nasıl sinirlendim

güzelim neresi haklı bunun sana pes diyorum haklı hiçbir tarafı yok bence direkt söyle kıza istemiyorum kocama birşey getirmeni de tabi eşin duymadan görmeden(saçını başını yolma ama)

Kayınvalidenizin 20 yıllık komşusu da.
Siz muhatap olmamalısınız. Seviyenizi korumak zorundasınız.
E hareket de çok cansıkıcı.
20 yıllık komşunun kızı bunları yapıp canınızı sıkıyorsa, kayınvalidenizin de söz söylemeye hakkı vardır.
Gitsin annesine sizin adınızı geçirmeden, bu hareketlerin yakışıksız olduğunu, bu durumdan ne kadar hoşnutsuz olduğunu ve yaptığının ayıp olduğunu uygun bir lisanla anlatıversin.

O tatlıyı kızın başından aşağıya dök,şerbetini de krem niyetine yüzüne sürsün ..

cnm oyle degılde aksam tatlı tabagını ellıme tutustururken sozlu olarak benım sevdıgımıde yaparsın deyınce yapmam deyım bır afra tafra gorsen ınankı tabagı yuzune gecırmedıgıme sukretsın hanı bır laf varya ITIN HATIRI YOKSA SAHIBININDE MI YOK yatsın kalsın kayınvalıdeme sukretsın

bence kız resmen eşini seviyor ,hatta eşinin ağzını ara senden önce eşinle konuşmuş mu?
konuşmuşda eşin reddetmiş olabilir, yada uzaktan uzağa seviyor da söylemeye cesaret edememiş olabilir
ayrıca öğren bakalım eşin o nun hakkında ne düşünüyor,
eşinin aklında bişi olmayabilir ama nede olsa karşıdaki hemcinsimiz
tavsiyem elinden geldiğince eşini o kızdan uzak tut, birlikte gidin annesine
asla boş bırakma kocanı

Kayınvalidenize gittiğinizde kapıyı siz mi açıyorsunuz? Açmayın. Gitmeylin kapıya. Kayınvalideniz alsın. Zorla eve girecek edğil ya. Müsait değiliz şimdi der kapatır kapıyı. Böylesi arsız ve hadsiz biri nsana ayıp olmaz yapılan. Bir kovulur iki kovulur üçüncüde tatlıyı kendi yer.
Ben böyle gereksiz kavgalara girilmesine, yüzgöz olmaya karşı olduğum için hep başka çözümler bulmaya çalışırım.
Mahalle kavgası gibi ağız dalaşını çok seviyesiz buluyorum

Son düzenleme:
bence birdaha aynı durumu yaşadığında, ''canım artık zahmet etme, ben eşi olarak tatlının alasını yediriyorum kocama,ikimizin de ayrı ayrı yorulmasına gerek yok'' filan gibi konuş. ondan da anlamıyorsa, eşin ''tatlıdan tiksindim'' filan desin. ayy, sinir olurum böyhle yılışıklara

cnm esım ılk esınden bosandıktan sonra kızın annesı kendı agzından kayınvalıdeme soylemıs zaten kayınvalıdem de olmaz demıs oglum bırıyle gorusuyor kayınvalıdemın agzını bıraz yokladım esım bu kızla hıc konusmamıs hatta benle evlenmeden once kayınvalıdem yıne de kızı soylemıs esımde hayır olmaz oyle sey deyıp kapatmıs konuyu

canım aksam kayınvalıdeme soyledım zaten rahatsızlıgımı hata bır paln yaptık bakım ıse yarar mı bugun oglen ıkındı arası kahve ıcmeye gececek tatlının ıcınde kıl cıktı mıdemız alt ust oldu kesınlıkle bır daha ıstemıyoruz dıyecegız caner artık yemıyor sakın yapıp da getırme dıyecek bakım nolucak

çok sinir bozucu bi durum bu..
o kızın saçını başını yolmak tatlıyı başından aşağı geçirmek gerek
Ama sen sakin tavrını takın onunla yüz göz olma
tınlamıyormuş gibi davran hele bu konu yüzünden eşinle sakın tartışma yaşama
kayınvalidenin 20 yıllık komşusu ise söz söyleme hakkıda vardır
o konuşsun kızın annesiyle senden bahsettemeden kendi rahatsızlığını dile getirsin
hatta kıza artık yüz vermesin nerden buluyor evli barklı insana sever diyerek tatlı yapma cesaretini
Kayınvaliden bu dengeyi kurmalı diye düşünüyorum

aynen cnm sevıyemı dusurmek ıstemedıgım ıcın gızlı gızlı sadece laf sokusturdum yanı o tatlıyı yuzune gecırmedıgıme sukretsın kayınvalıdemın evını kendı evım gıbı bılırım ve hep de oyle davranırım gercekten cok ıyı kac yasına gelmıs hala etrafımız da pır donuyor

aksam nerdeyse yapacaktım bır daha kı sefere

Hak ediyor ama,yüzsüzlüğün bu kadarınada pes doğrusu hani deli cesareti derlerya ondakide bu resmen..

kız bayılıyorum senin yorumlarına merak ediyorum sen yaparmısın böyle şeyler (sen olsan tabağı dökermiydin başından aşağı)

Herhalde yapardım,deli damarıma basarsa korksun benden

cnm kayınvalıdemı tanısan pamuk gıbı o kadar ıyı nıyetlı kı ınsanları kıramıyor bakım bugun nolucak

Ben planınızı güzel bulmadım. İncitmek istemiyorum sizi ama bu çok sıradan ve anlamsız bir plan.
Gerek yok böyle şeylere. Açıkça evli bir adama tatlı getirilmesinin yanlışlığı anlatılmalı.
Bir dahaki sefere çok dikkat ettim saçımı topladım da yaptım derse naparsınız?
Ona ya da annesine net bir şekilde bu işin çok ama çok yakışıksız olduğu söylenmeli.
Söylemeyemiyorsanız eğer kahve içmeye geldiğinde hayali arkadaşınızdan bahsetseniz. Karşı komşusunun kadının kocası için yemek yapıp getirdiğini. Ve o yemek getiren kadının ne kadar basit, kötü, adi olduğundan falan bahsetseniz. Daha iyi olmaz mı kıl çıktı yerine. Ne demek istendiğini anlar sanırım...

o zaman bu kız evlenene kadar sana rahat yok,
hoş bu gider başkası gelir allah kocalarımıza sadakat versin de gözleri eşlerinden başka birini görmesin

güzel plan bakalım işe yarıycakmı ,ters bişi söylerse hiç lafını esirgeme aklındakileri bir bir söyle ,inceldiği yerden kopsun ,öyle saç saça kavga etmede genede anlasın niyetini, sonuçta o aileyle iyi geçinmesi gereken kayınvaliden sen değilsinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…