yok canım sen sonuna kadar haklısın kızın ki resmen edepsizlik ne demek canere yaptım terbiyesizlikten başka bişi diil halada sadece ona yaparım başka kimseye yapmam ne demek ama olmaz ki gözünün içine baka baka nasıl bi ahlak anlayışı varsa artık...
git saçını başını yolayy nasıl sinirlendim
güzelim neresi haklı bunun sana pes diyorum haklı hiçbir tarafı yok bence direkt söyle kıza istemiyorum kocama birşey getirmeni de tabi eşin duymadan görmeden(saçını başını yolma ama )
O tatlıyı kızın başından aşağıya dök,şerbetini de krem niyetine yüzüne sürsün ..
bence kız resmen eşini seviyor ,hatta eşinin ağzını ara senden önce eşinle konuşmuş mu?
konuşmuşda eşin reddetmiş olabilir, yada uzaktan uzağa seviyor da söylemeye cesaret edememiş olabilir
ayrıca öğren bakalım eşin o nun hakkında ne düşünüyor,
eşinin aklında bişi olmayabilir ama nede olsa karşıdaki hemcinsimiz
tavsiyem elinden geldiğince eşini o kızdan uzak tut, birlikte gidin annesine
asla boş bırakma kocanı
bence birdaha aynı durumu yaşadığında, ''canım artık zahmet etme, ben eşi olarak tatlının alasını yediriyorum kocama,ikimizin de ayrı ayrı yorulmasına gerek yok'' filan gibi konuş. ondan da anlamıyorsa, eşin ''tatlıdan tiksindim'' filan desin. ayy, sinir olurum böyhle yılışıklara
O tatlıyı kızın başından aşağıya dök,şerbetini de krem niyetine yüzüne sürsün ..
Kayınvalidenize gittiğinizde kapıyı siz mi açıyorsunuz? Açmayın. Gitmeylin kapıya. Kayınvalideniz alsın. Zorla eve girecek edğil ya. Müsait değiliz şimdi der kapatır kapıyı. Böylesi arsız ve hadsiz biri nsana ayıp olmaz yapılan. Bir kovulur iki kovulur üçüncüde tatlıyı kendi yer.
Ben böyle gereksiz kavgalara girilmesine, yüzgöz olmaya karşı olduğum için hep başka çözümler bulmaya çalışırım.
Mahalle kavgası gibi ağız dalaşını çok seviyesiz buluyorum
aksam nerdeyse yapacaktım bır daha kı sefere
kız bayılıyorum senin yorumlarınamerak ediyorum sen yaparmısın böyle şeyler (sen olsan tabağı dökermiydin başından aşağı)
çok sinir bozucu bi durum bu..
o kızın saçını başını yolmak tatlıyı başından aşağı geçirmek gerek
Ama sen sakin tavrını takın onunla yüz göz olma
tınlamıyormuş gibi davran hele bu konu yüzünden eşinle sakın tartışma yaşama
kayınvalidenin 20 yıllık komşusu ise söz söyleme hakkıda vardır
o konuşsun kızın annesiyle senden bahsettemeden kendi rahatsızlığını dile getirsin
hatta kıza artık yüz vermesin nerden buluyor evli barklı insana sever diyerek tatlı yapma cesaretini
Kayınvaliden bu dengeyi kurmalı diye düşünüyorum
canım aksam kayınvalıdeme soyledım zaten rahatsızlıgımı hata bır paln yaptık bakım ıse yarar mı bugun oglen ıkındı arası kahve ıcmeye gececek tatlının ıcınde kıl cıktı mıdemız alt ust oldu kesınlıkle bır daha ıstemıyoruz dıyecegız caner artık yemıyor sakın yapıp da getırme dıyecek bakım nolucak
cnm esım ılk esınden bosandıktan sonra kızın annesı kendı agzından kayınvalıdeme soylemıs zaten kayınvalıdem de olmaz demıs oglum bırıyle gorusuyor kayınvalıdemın agzını bıraz yokladım esım bu kızla hıc konusmamıs hatta benle evlenmeden once kayınvalıdem yıne de kızı soylemıs esımde hayır olmaz oyle sey deyıp kapatmıs konuyu
canım aksam kayınvalıdeme soyledım zaten rahatsızlıgımı hata bır paln yaptık bakım ıse yarar mı bugun oglen ıkındı arası kahve ıcmeye gececek tatlının ıcınde kıl cıktı mıdemız alt ust oldu kesınlıkle bır daha ıstemıyoruz dıyecegız caner artık yemıyor sakın yapıp da getırme dıyecek bakım nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?