komsu kızının etımek tatlısı

Ankaradaysan kızı yolmanda yardımcı olabilirim çok sinirlendim şu an bu ne arsızlık ve kendini bilmezlik!

Masallah varmis yasi dda ben 20 li filan zannettim, valla o sana bu laflari soyluyosa sen de istedigin lafi soyleyebilirsin en kibari sanirim kocama benden baskasi yapamaz demek herhalde ister tatliyi geri gonder ister dusur ama ins. Arsizlasmaz... cilgin bakire sevdim bu lafi.. Rabbim tum yuvalari boylelerinden daha fenalarindan korusun bizlerin de icini temiz tutsun

En kisa zamanda etimek tatlisi ogrencem olasi etimek tehlikerine karsi bilen varmicidden

Son düzenleme:
Ne kadınlar var ya ,edepsiz
Sen lafını yapıştır şekerim , "sanane benim kocamdan ben bilmiyor muyum neyi sevip sevmediğini" de.
Herkes haddini bilsin canım
Ona mı kalmış tatlı yapmak
Baktın kayınvaliden de tık yok, eşin eğer kızla aynı ortamda bulunursa "kusura bakma eşimin yaptığı yemeklerden başkasını beğenmiyorum artık yapmana gerek yok" desin kestirsin atsın.Belki utanır da bi daha böyle saçmalamaz
Hem belli olmaz canım bazılarının aklı başka türlü çalışır aman dikkat tatlıya okuyup üflemesin

Ankaradaysan kızı yolmanda yardımcı olabilirim çok sinirlendim şu an bu ne arsızlık ve kendini bilmezlik!

yok canım esım ve bende mersınde gorev nedenıyle bulunuyoruz bır kac yıl sonra ege de turıstık bır ılceye yerlesmeyı dusunuyoruz ankara planlarımızda yok ellın masalıysa senı buraya alalım

yok canım esım ve bende mersınde gorev nedenıyle bulunuyoruz bır kac yıl sonra ege de turıstık bır ılceye yerlesmeyı dusunuyoruz ankara planlarımızda yok ellın masalıysa senı buraya alalım

bende yaşını bu kadar beklemiyodum 35 yuhhh! tatlım sende lafını esirgeme o hiçbir hakkı yokken haddini bilmiyosa sen eş olarak haddini bildir, arkadaşlar bi dolu taktik vermiş ki bence hepsi mantıklı tatlıyı düşürüp çöpe atmak vs hepsi de güzel öneriler yok dahada olmadı dersen ilk otobüsle mersine gelip saçlarını yolmak artık farz olur D

valla canım ıyıyım hasımdır ama damarıma basarlarsa ben ona bır okur uflerım hergun ıkındı vaktı gokyuzune yukselır annnaaa nefesımde ne kuvvetlıymıs

sagol cnm benım ısde yıne kotulugu bız hemcınslerımız bırbırmıze yapıyoruz azıcık esım yuz verse bak bakım neler olucak

Komşu kız gelecekte bana bunu eşine yaptım bir tek ona yaptım diyecek cesareti olacak öylemi???

Ben onu bir alırım elime 23 senenin acısını çıkarırım:):)

Bir kere olsa belki anlayamayıp bişey diyemem ama bu sürekli tekrarlanırsa kimseye bakmam ağzının payını veririm.Herkes haddini bilsin.

Bide kıza sen evlende bende senin kocana tatlı yapım getiriyim derim.Belki utanır....

son cumlenı cok begendım ıyıkı kk var annem aradı sımdı bırazdan kahve ıcmeye gıtcek karsı komsu ya bakım nolucak

Çok alakasız olacak ama hamileyim, başlığı gördükçe canım nasıl etimek tatlısı istedi anlatamam. Şimdi soğuk moğuk demeden markete gideceğim etimek almaya

Size de tavsiyem, ne yaparsanız yapın ağırlığınızı bozmayın. Siz kocanıza asılan bir kadından bin kat değerlisiniz, bu değerinizi hal ve tavırlarınız ile azaltmayın.

tüm arkadaşlar öyle güzel şeyler yazmışlarkı kimine güldüm kimine fazlasıyla katıldım... valla bende öle bişi olsa eşime karşı yolan taraf olurdum heralde tatlı yaptım getirdim dersin ama özellikle eşinin sevdiğini ima etmesi ona getirdim demesi Allahım aklımı koru...
k.validen de komşusunun kızı birşey diyemez, belkide kötü düşünemez ama sen kadın olarak illaki hal ve haraketlerinden anlarsın... Evlenmesi gerek... Ağzının payınıda ver canım sen yapıştır lafı, apışıp kalsın...

valla sende cok sabir varmis arkadasim masallah, ben coktan kizi kenara cekip agzima geleni saymistim.
Sert bir dille uyar en azindan. Aaaa ne sinir bozucu bisey ya.

sagol cnm benım ısde yıne kotulugu bız hemcınslerımız bırbırmıze yapıyoruz azıcık esım yuz verse bak bakım neler olucak

tabi canım kadın kadının kurdudur diye boşuna demiyolar, bide şu var kapılarda sizimi gözlüyo bu kayınvalidene gelir gelmez elinde tatlısı koşup geliyo

konu sinir bozucu hakikaten de ben şu etimek tatlısına takıldım. bu tatlı çok basit bir tatlı ve sanki çok zor bir şey yapılmış gibi eşinize onun için yaptığını söylemesi... ben kaç defa yaptım 10 dk bile almayan bir tatlı bu. bence uğraşmayın karşı tarafla, tatlıyı öğrenin, bir dahaki sefere geldiğinde de bunu söylersiniz olur biter. hani arada 20 yıllık komşuluk olmasa ters konuşun derim ama böyle insanlara karşı politik olmak gerekir

tabi canım kadın kadının kurdudur diye boşuna demiyolar, bide şu var kapılarda sizimi gözlüyo bu kayınvalidene gelir gelmez elinde tatlısı koşup geliyo

cnm ben hemsıreyım esımde polıs memuru ben 8 5 calısıyorum evım kayınvalıdeme 200 metre faln uzaklıkta aksam yemegını hergun orda yıyoruz asagı yukarı gelıs gıdıs saatımızı bılıyor bırde esım yada ben genelde hafta sonları evde oldugum zaman kahvaltıyada gıdıyoruz ya aklımın almadıgı bıkmadan usanmadan etımek tatlısı yapması hos esımde pek oyle olsunda yıyeyım dıyen tıplerden degıldır

canım bende kayınvalıdem de en alasını yaparız kız hasta valla

Ben senin yerinde olsam buralara böyle konu açmazdm ama açtığım konu şu olurdu Eşime asılan komşuyu dövdüm :) Git saçını başını yol :) O bayan resmen göz göre göre eşinize asılıyor. Haddini bilmiyor. Bildirmeniz lazım daha fazla gecikmeden.

cnm haklısın ama kayınvalıdem benım ıcın cok degerlı onun 20 yıllık komsusu olunca boyle sessız kalıyorum zaten sımdı kendısı de komsuya kahve ıcmeye gecmıs haber beklıyorum kendısınden

bakam cnm umarım anlarla hanı kızın yası kucuk olsa derım kı cahıldır ama mallesef 35 yasında aklını basını almıs artık herkese akıl vercek yasta

yaşıda büyükmüş yahu niye evlenmemişki bu yaşakadar

evet malesef bu çılgın bakire asılıyor kocana tatlım sana benden bir tavsiye onun getirdiği ne olursa olsun sakın yeme ve eşinede yedirme Allah korusun işin içinde başka şeylerde olabilir sakın yemeyin...

çılgın bakirekoptum valla, ama olabilir arkadaş haklı yemeyin eşin de sen de

ah canıım (marmelette) yakın olsanda sana yapıp getirsem kız
benim etimek tatlısı gözümde karardı senin canın çekti ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…