gunaydın hanımlar aslında bır sorun oldugunu hem dusunuyorum seytan durtugunde bazende olmadıgını kısaca anlatayım esımle bırbırımızı severek evlendık esımın ıkıncı evlılııgı ılk evlılıgı mutsuz sorunlu problemlı gecınce bosanmıs neyse aradan 5 yıl gecınce benımle ask evlılıgı yaptı.kayınvalıdem kayınpederım kendı aılemden ınanınkı daha ote gelıyorlar buraya kadar hersey normal ne esımın sevgısınden nede kendı sevgımden hıc suphe etmedım ancak kayınvalıdemın 20 yıllık komsusu var bununda bır kızı benımle aynı yasta esım bosanınca ılk esınden bu guya kendı kendıne hayaller kurmus hata kızın anası kendı dılıyle kayınvalıdeme soylemıs tabıı kayınvalıdem oglum bılır ama gorustugu bırı var olmaz demıs neyse ben ne zaman kayınvalıdeme aksam yemegıne gıtsem bu kız elıne etımek tatlısını alır gelır caner e yaptım dıye caner cok sever ya bırak evde annesı esı var bız bılelım demı yanı canerın neyı sevdıgını allah ıcın esımın aklında boyle bırsey kesınlıkle yok aksam bulasıkları yıkarken kayınvalıdeme rahtasızlıgımı acık ve net sozlu olarak ıfade ettım oda kızım bısey olmaz 20 yıllık komsum ne dıyeyım deyınce dusundum bır yandan haklı yanı. bende komsuma yemek verıyorum bır tabak gozunun ıcıne bakıpda kocana yaptım demıyorum.demı yanı hatta dun kıza dedım kı ıyı hos sadece canere mı yaptın benım sevdıklerımı de yapsana bı tadıyım bakım deyınce yok ben sedece canere yaparım baskasına yapmam sımdı soyleyın kızlar ben ne yapayım bu kıza.
Ankaradaysan kızı yolmanda yardımcı olabilirim çok sinirlendim şu an bu ne arsızlık ve kendini bilmezlik!
yok canım esım ve bende mersınde gorev nedenıyle bulunuyoruz bır kac yıl sonra ege de turıstık bır ılceye yerlesmeyı dusunuyoruz ankara planlarımızda yok ellın masalıysa senı buraya alalım
Ne kadınlar var ya ,edepsiz
Sen lafını yapıştır şekerim , "sanane benim kocamdan ben bilmiyor muyum neyi sevip sevmediğini" de.
Herkes haddini bilsin canım
Ona mı kalmış tatlı yapmak
Baktın kayınvaliden de tık yok, eşin eğer kızla aynı ortamda bulunursa "kusura bakma eşimin yaptığı yemeklerden başkasını beğenmiyorum artık yapmana gerek yok" desin kestirsin atsın.Belki utanır da bi daha böyle saçmalamaz
Hem belli olmaz canım bazılarının aklı başka türlü çalışır aman dikkat tatlıya okuyup üflemesin
bende yaşını bu kadar beklemiyodum 35 yuhhh! tatlım sende lafını esirgeme o hiçbir hakkı yokken haddini bilmiyosa sen eş olarak haddini bildir, arkadaşlar bi dolu taktik vermiş ki bence hepsi mantıklı tatlıyı düşürüp çöpe atmak vs hepsi de güzel öneriler yok dahada olmadı dersen ilk otobüsle mersine gelip saçlarını yolmak artık farz olurD
son cumlenı cok begendım ıyıkı kk var annem aradı sımdı bırazdan kahve ıcmeye gıtcek karsı komsu ya bakım nolucakKomşu kız gelecekte bana bunu eşine yaptım bir tek ona yaptım diyecek cesareti olacak öylemi???
Ben onu bir alırım elime 23 senenin acısını çıkarırım:):)
Bir kere olsa belki anlayamayıp bişey diyemem ama bu sürekli tekrarlanırsa kimseye bakmam ağzının payını veririm.Herkes haddini bilsin.
Bide kıza sen evlende bende senin kocana tatlı yapım getiriyim derim.Belki utanır....
sagol cnm benım ısde yıne kotulugu bız hemcınslerımız bırbırmıze yapıyoruz azıcık esım yuz verse bak bakım neler olucak
tabi canım kadın kadının kurdudur diye boşuna demiyolar, bide şu var kapılarda sizimi gözlüyo bu kayınvalidene gelir gelmez elinde tatlısı koşup geliyo
konu sinir bozucu hakikaten de ben şu etimek tatlısına takıldım. bu tatlı çok basit bir tatlı ve sanki çok zor bir şey yapılmış gibi eşinize onun için yaptığını söylemesi... ben kaç defa yaptım 10 dk bile almayan bir tatlı bu. bence uğraşmayın karşı tarafla, tatlıyı öğrenin, bir dahaki sefere geldiğinde de bunu söylersiniz olur biter. hani arada 20 yıllık komşuluk olmasa ters konuşun derim ama böyle insanlara karşı politik olmak gerekir
Ben senin yerinde olsam buralara böyle konu açmazdm ama açtığım konu şu olurdu Eşime asılan komşuyu dövdüm :) Git saçını başını yol :) O bayan resmen göz göre göre eşinize asılıyor. Haddini bilmiyor. Bildirmeniz lazım daha fazla gecikmeden.
bakam cnm umarım anlarla hanı kızın yası kucuk olsa derım kı cahıldır ama mallesef 35 yasında aklını basını almıs artık herkese akıl vercek yasta
evet malesef bu çılgın bakire asılıyor kocana tatlım sana benden bir tavsiye onun getirdiği ne olursa olsun sakın yeme ve eşinede yedirme Allah korusun işin içinde başka şeylerde olabilir sakın yemeyin...
canım bende kayınvalıdem de en alasını yaparız kız hasta valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?