cnm kayınvalıdemı tanısan pamuk gıbı o kadar ıyı nıyetlı kı ınsanları kıramıyor bakım bugun nolucak
canım aksam kayınvalıdeme soyledım zaten rahatsızlıgımı hata bır paln yaptık bakım ıse yarar mı bugun oglen ıkındı arası kahve ıcmeye gececek tatlının ıcınde kıl cıktı mıdemız alt ust oldu kesınlıkle bır daha ıstemıyoruz dıyecegız caner artık yemıyor sakın yapıp da getırme dıyecek bakım nolucak
o zaman bu kız evlenene kadar sana rahat yok,
hoş bu gider başkası gelir allah kocalarımıza sadakat versin de gözleri eşlerinden başka birini görmesin
güzel plan bakalım işe yarıycakmı ,ters bişi söylerse hiç lafını esirgeme aklındakileri bir bir söyle ,inceldiği yerden kopsun ,öyle saç saça kavga etmede genede anlasın niyetini, sonuçta o aileyle iyi geçinmesi gereken kayınvaliden sen değilsinki
valla canım aklıma kotu bırsey de getırmek ıstemıyorum ama kız resmen esıme asılıyor kendınce umıtlenıyor gıbı gelıyor
güzel taktik inşallah işe yarar canım kaayınvalidenin bu iyi niyetini kullanıyor demek ki ..
Ama bundan sonra daha dikkatli davransın tamam kırmasın ama yüzde vermesin biraz soğuk davransın kıza karşı
kızda yüzsüz dğildir umarım bir gelir iki gelir ondan sonra anlar inşallah.
cnm evet resmen asılıyo ve bunu senin gözleririn içine baka baka yapıyo ne iğrenç bi kızmış ya
Bak aklima ne geldi bi daha gelirse tabagi alirken dusur hem tabagi kirilsin hem de tatlisi gitsin yaninda bi guzel cope koy
ınankı kendı kendıme kuruntu yaptıgımı dusunuyordum o kadar ıyı nıyetlı dusunuyorun kı ınsallah kızın bır kotu nıyetı yoktur yoksa valla sacını basını yolmaktan beter ederım
bakam cnm umarım anlarla hanı kızın yası kucuk olsa derım kı cahıldır ama mallesef 35 yasında aklını basını almıs artık herkese akıl vercek yasta
evet malesef bu çılgın bakire asılıyor kocana tatlım sana benden bir tavsiye onun getirdiği ne olursa olsun sakın yeme ve eşinede yedirme Allah korusun işin içinde başka şeylerde olabilir sakın yemeyin...
sabah sabah sinirlerim bozuldu.ben olsam müsade etmem bunuda herkese açıkça söylerimçkayınvalideme,eşime,o salak kıza ve çanak tutan annesine.herkes haddini bilsin bu terbiyesizlik ya.caner sanki senin etimek tatlın için karısını boşayıp seni alacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?