komsu kızının etımek tatlısı

cnm kayınvalıdemı tanısan pamuk gıbı o kadar ıyı nıyetlı kı ınsanları kıramıyor bakım bugun nolucak

güzel taktik inşallah işe yarar canım kaayınvalidenin bu iyi niyetini kullanıyor demek ki ..
Ama bundan sonra daha dikkatli davransın tamam kırmasın ama yüzde vermesin biraz soğuk davransın kıza karşı
kızda yüzsüz dğildir umarım bir gelir iki gelir ondan sonra anlar inşallah.

bakam cnm umarım anlarla hanı kızın yası kucuk olsa derım kı cahıldır ama mallesef 35 yasında aklını basını almıs artık herkese akıl vercek yasta

valla canım aklıma kotu bırsey de getırmek ıstemıyorum ama kız resmen esıme asılıyor kendınce umıtlenıyor gıbı gelıyor

cnm evet resmen asılıyo ve bunu senin gözleririn içine baka baka yapıyo ne iğrenç bi kızmış ya

bılmem ınsallah anlar ama hıc sanmıyorum

cnm evet resmen asılıyo ve bunu senin gözleririn içine baka baka yapıyo ne iğrenç bi kızmış ya

ınankı kendı kendıme kuruntu yaptıgımı dusunuyordum o kadar ıyı nıyetlı dusunuyorun kı ınsallah kızın bır kotu nıyetı yoktur yoksa valla sacını basını yolmaktan beter ederım

Bak aklima ne geldi bi daha gelirse tabagi alirken dusur hem tabagi kirilsin hem de tatlisi gitsin yaninda bi guzel cope koy

ınankı kendı kendıme kuruntu yaptıgımı dusunuyordum o kadar ıyı nıyetlı dusunuyorun kı ınsallah kızın bır kotu nıyetı yoktur yoksa valla sacını basını yolmaktan beter ederım

hala inş kötü niyeti yoktur diyorsun yha ne diim cnm bnm yha kız besbelli asılıyor daha ne kadar kötü bir niyeti olacak:44:

bence ortada bi art niyet var, kim kimin kocasına özellikle yaptım diyip , karısıyla laf düellosu yaparki.
etimekçi karının gözlerinin içine bakarak ...
canerime, benim kocama benden başka kimse bişey yapamaz, yediriririm sana o etimeği..ne yapmak istedigini anlamadıgımı sanma,defol, gözüm görmesin seni de :))))

bakam cnm umarım anlarla hanı kızın yası kucuk olsa derım kı cahıldır ama mallesef 35 yasında aklını basını almıs artık herkese akıl vercek yasta

Yaşıda küçük değilmiş ki cahil diyeyim,koskoca kadın resmen..

K.validenzdeyken denk gelirse eşiniz açsın kapıyı sert bir üslupla artık tatlı getirmemesini sayenizde şeker hastası olduğunu filan söylesin tatlının yemesinin yasaklandığını söylesin bari..

Hadi sizi kaale almıyor belki eşiniz derse akıllanır,ama sert konuşmalı mutlaka...

evet malesef bu çılgın bakire asılıyor kocana tatlım sana benden bir tavsiye onun getirdiği ne olursa olsun sakın yeme ve eşinede yedirme Allah korusun işin içinde başka şeylerde olabilir sakın yemeyin...

evet malesef bu çılgın bakire asılıyor kocana tatlım sana benden bir tavsiye onun getirdiği ne olursa olsun sakın yeme ve eşinede yedirme Allah korusun işin içinde başka şeylerde olabilir sakın yemeyin...

hıc bu acıdan bakmamıstım tamam daha dıkkatlı olayım

cok sagolun kızlar sabah sabah gozlerımı actıgınız ıcın ınanın kı aksamdan bu yana huzursuzdum bır yandan kayınvalıdeme durumu acıp rahatsızlıgımı sozlu olarak ıfade ettıgım ıcın anneme haksızlık etıgımı dusundum kıskanclık krızlerıne gırdıgımı haksızlık edıyormuyum dıye dusunurken davranısımın normal gordugunuz ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım allah hepınızden razı olsun

Çok sinir bozucu bir durum. Asıldığı besbelli hadi diyelim asılmıyor iyi niyetli olmadığı da gün gibi aşikar. Değil kayınvalidemin 20 yıllık 50 yıllık komşusuda olsa benim eşime, benim gözlerimin içine bakabaka böyle bir hadsizlik yapacak kusura bakma canım ama pat diye söylerim yüzüne. Niye mırın kırın edeyim ki? Kusura bakma cnm derim ben eşimin benden başkasının tatlısını yemesinden huzursuz oluyorum. Ayrıca, yaptığın bu hareketi de doğru bulmuyorum. İnş. allah sana da tez zamanda bir koca versin de sen ona yap tatlılarını ama artık beni de eşimi de rahat bırak bu iş kabak tadı vermeye başladı derim. Kayınvaliden de annesine bu konunun onu ilgilendirmediğini, direk seninle alakalı olduğunu, o yüzden de karışamadığını söyleyiversin...

kıza güzelce bidaha ne tatlı ne tuzlu ne ekşi hiçbişey getirmemesini söyle...
buarada arkadaşa katılıyorum yedirme eşine...
inanmam öyle şeylere ama ne olur olmaz....
sen yinede dikkat et...

çok sinir bozucu bir durum.amacı ne kumamı gelecek üstüne ne bu gayret.bence o kişiye şöyle söyleyin.caner artık senin bildiğin gibi değil tatlı midesine dokunuyor dersin.

sabah sabah sinirlerim bozuldu.ben olsam müsade etmem bunuda herkese açıkça söylerimçkayınvalideme,eşime,o salak kıza ve çanak tutan annesine.herkes haddini bilsin bu terbiyesizlik ya.caner sanki senin etimek tatlın için karısını boşayıp seni alacak...

ya en cok neye sınır oluyorum bu adam evlenmıs barklanmıs aynı seyı bır baskası sana yapsa acaba ne hısseder hakıkaten cok ıyı nıyetlıyım kendı kendıme gelın guveyımı oluyorum yok acık ve net hersey ortada kız gun boyunca bıkmadan usanmadan esım sevıyor dıye etımek tatlısı yapıyor bu kızın anası nıye uyarmıyor kı kızım sen napıorsun dıye ayyyy ben bu kıza tez zamanda bır kısmet bulup gondereyım

buna tez zaman da bır kısmet bulmam gerek yada psıkıyatrıye goturmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…