Komşu komşu

mutsuzcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
13
0
36
Diğer
çok üzüldüm ve hayatımda hiç böylesi insanlarla tanışmamıştım...yeni taşındıgım apartmanda 2 komşu çook aşırı samimi kahvaltı birlikte yapılıyor günlere beraber gidiliyor.her an beraberler.ben bunlardan biriyle daha samimiyiim ve yalanını yakaladım.ve komşudur uzatmayım diye hep alttan aldım ama baktım bu ba na mesafeli bende mesafe koydum o selamı kesti diger komşu gayet iyi selamlaşıyodu bir anda oda selamı kesti ve beni görünce kulaktan fılsıldaşıp kahkaha atıyorlar bana bakarak.muhattap olmuyorlar apartman günümüz var ve devamlı tuhaf davranıyorlar.yalanını yakaladıgım kişinin tavır yapmasını belki anlarım kimse istemez yalanının ortaya çıkımasının ama digerini hiç anlamıyorum.ve apartmanda da 2 önemseniyorlar diger komşularında bana tepki göstermesini istemiyorum çünkü yeni taşındım ve gelir gelmez sıkıntı olsun istemiyorum.

yalanını yakalağın diğerlerinede senin hakkında şeyler söylemiştir canım boşverrr böyle insanlarla muhattap bile olunmaz

garip ya takmayacaksın yada çek köşeye konuş derdiniz ne diye bazen kavgacı olmak gerekiyor ama iftira atacak tiplerse uzak durman en iyisi

keşke en baştan hiç samimi olmasaydın ne basit çocukca davranışlar bunlar.bence bundan sonra güne falan girme hiç muhatap olma onlarla:19:

Back
X