- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Çok çirkin muamele.
İnsan alın teri ile para kazanıyor diye böyle şeyler mi hakediyor yani.
Evde yatılı tut,sen evden gidince gönder.
Nereye peki?
Onun imkanını da sağlasınlar madem,bu kadar güvensizlik yersiz.
Benim evimde yatili bakici var
Kendisinden hic haz etmiyorum ama kendi anama davrandigimdan daha iyi davraniyorum
Ona ozel yemek tatli bile aliyorum sirf eksiklik hissetmesin diye
Fazladan izin veririm gitsin kafa dagitsin eglensin diye
Yani konunuzu okuyinca nutkum tutuldu cidden
Ha gi ulkedeydiniz hatirlayamadim ama esim bir sure kuveytte calisti
Ve orada kimsenin tek basina dolasmadigini, herkesin pesi sira dolasip posetlerini tasiyan bir hizmetci oldugunu soylemisti. Siz de arap ulkesindesiniz herhalde. Kotu bir duzen ama bir gercek. Siz oyle muamele etmeseniz de kolelik sistemine benziyor adeta.
Konuya gelecek olursak bence alinganlik ediyorsunuz.
2 arkadasiniz da cinsmis zaten
Birakin korler sagirlar birbirlerini agirlasinlar
Ben zaten x dururken y nin size teklif getirmesine sastim
Sanirim hizmetcisinin x e laf tasimasindan korktu
Size itimat edecekti ama x e bir kere akil danismisken mecbur ona gonderecek
Aman naparlarlarsa yapsinlar
Köle mi çalıştırıyosunuz?
Yok yıkanamaz, yok kapıdan bakamaz. Spora götürüp yıkatmak çok saçma geldi.
Zengin olunca sahip olunan dertler heralde bunlar da
Kadınım mı..biran komşunuz kadir inanır diye düşündüm : )
Şartınız kabul edilmedi diye ne bu alınganlık..baştan evt demeseydiniz şartınız varsa.
kendimden odun vermemek komsu arasinda dedikodu malzemesi yapti beni sanirim. ona ve turkce cevirideki uslubun sertligine canim sikildi.
ben de mi
Ne bileyim bir insanı evimde misafir etsem ona yıkanamazsın diyemem.Siz de bu insanı çalıştırmayacaksanız misafir ediyosunuzdur.evinizde herkesin yikanmasina musade ediyor musunuz? benim de kendime gore sartim surtum olamaz mi? kadini alip spora goturmek, iki buhara sokup, insan gibi davranmam mi suc?
ahahaha izleteyim ben ona altyazili bulup bir kadir filmi
Ben komşu kadının yardımcısını evinize kabul ederek yaptığınızın kendinizden ödün vermek olduğunu düşünüyorum ..
Gerek yokmuş ödün vermeye yani . Bosver in kedi aralarında ne yaparlarsa yapsınlar .
Ayrıca yatılı kalan bir kadın ev sahibı evde yokken de kalamiyorsa arada ki güven nerede çok ilginç . Bu komşular yabancımi türk mu merak ettim .
Kadınım mı..biran komşunuz kadir inanır diye düşündüm : )
Şartınız kabul edilmedi diye ne bu alınganlık..baştan evt demeseydiniz şartınız varsa.
Size diyecek birşey bulamıyorum.kendimden odun vermemek komsu arasinda dedikodu malzemesi yapti beni sanirim. ona ve turkce cevirideki uslubun sertligine canim sikildi.
ben de mi
Ne bileyim bir insanı evimde misafir etsem ona yıkanamazsın diyemem.Siz de bu insanı çalıştırmayacaksanız misafir ediyosunuzdur.
Tabii hizmetçi, çalışan olunca işler değişiyorsa bilemem.
Ek olarak Pasaportuna da el koymuşlarKolelik kalkmamis miydi? Kadinim ne demek.Bi de baskalariyla iletisim yasak.Cok yazik gercekten.
Size diyecek birşey bulamıyorum.
Ben başkasının KADININI neden misafir olarak alayım.
Ondan da geçtim o şahıs KADININA güvenmiyor ki kendi evinde yanlız bırakmıyor.
Güvenmediği kişi ile niye çalışır ki ?
Kolelik kalkmamis miydi? Kadinim ne demek.Bi de baskalariyla iletisim yasak.Cok yazik gercekten.
Bune yahu ilk kez böyle bir olay gördümbiz başka gezegende yaşıyoruz galiba
Sizinde kadını kabul etmeniz ilginç evinde yaşayan kadını evde bıraksın o ne öyle evcilini emanet eder gibi pessbana dese şaka yapıyorsun heralde derdim
Ben de bu tepkiyi anlamadım. Türkiye’deyim ben. Tamam kapıdan baktırmamak çok sert bir tavır ama çok iyi davrandığında da tepene çıkan tipler var açıkcası. İnsan ezmek gibi düşünmeyin bunu tabiki ama yumuşak yüzlü oldun mu da oturup tv izliyolar yada salonun bir köşesini 2 saatte anca siliyo falan. E canım ben sana çalış diye para veriyorum o nasıl olcak?
Neyse Semurcan sizi de anlıyorum ben de evimde duş alınmasını istemem. Ama diğer kadınlarla olan ilişkiniz de bana mesafeli geldi oyüzden çokta takılmayın bu duruma derim.
Kolelerin sahibi olur ya hani. Kadinim nedir yaa..Kadinim nasil bir tabirdir?Kusura bakma ama konuya bile odaklanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?