komsu komsunun...

cok haklisiniz

ben gidip kadina bugun yoresel pirinclerini soslarini vs aldim gelince benim yemeklerimi sevmezse rahat etsin diye, dusunun.

evet arap ulkesindeyim. biz kesinlikle boyle davranmiyoruz. cins degil de bence ne bileyim farklilar.

Köle mi çalıştırıyosunuz?

Yok yıkanamaz, yok kapıdan bakamaz. Spora götürüp yıkatmak çok saçma geldi.

Zengin olunca sahip olunan dertler heralde bunlar da

evinizde herkesin yikanmasina musade ediyor musunuz? benim de kendime gore sartim surtum olamaz mi? kadini alip spora goturmek, iki buhara sokup, insan gibi davranmam mi suc?

Kadınım mı..biran komşunuz kadir inanır diye düşündüm : )

Şartınız kabul edilmedi diye ne bu alınganlık..baştan evt demeseydiniz şartınız varsa.

ahahaha izleteyim ben ona altyazili bulup bir kadir filmi

kendimden odun vermemek komsu arasinda dedikodu malzemesi yapti beni sanirim. ona ve turkce cevirideki uslubun sertligine canim sikildi.

ben de mi

Ben komşu kadının yardımcısını evinize kabul ederek yaptığınızın kendinizden ödün vermek olduğunu düşünüyorum ..

Gerek yokmuş ödün vermeye yani . Bosver in kedi aralarında ne yaparlarsa yapsınlar .

Ayrıca yatılı kalan bir kadın ev sahibı evde yokken de kalamiyorsa arada ki güven nerede çok ilginç . Bu komşular yabancımi türk mu merak ettim .

evinizde herkesin yikanmasina musade ediyor musunuz? benim de kendime gore sartim surtum olamaz mi? kadini alip spora goturmek, iki buhara sokup, insan gibi davranmam mi suc?

ahahaha izleteyim ben ona altyazili bulup bir kadir filmi
Ne bileyim bir insanı evimde misafir etsem ona yıkanamazsın diyemem.Siz de bu insanı çalıştırmayacaksanız misafir ediyosunuzdur.

Tabii hizmetçi, çalışan olunca işler değişiyorsa bilemem.

yabancilar. evde kalmakla ilgili sorununun ne oldugunu anlamadim. cunku kadin zaten kacamaz. muhtemelen pasaprtunu aliyorlardir elinden. eve kimseyi alamaz, bir esyasini kullanamaz. ben de anlamadim derdi ne? ama sirf bu komsum degil, bir cogunda benzer durum var.

kendimden odun vermemek komsu arasinda dedikodu malzemesi yapti beni sanirim. ona ve turkce cevirideki uslubun sertligine canim sikildi.

ben de mi
Size diyecek birşey bulamıyorum.
Ben başkasının KADININI neden misafir olarak alayım.
Ondan da geçtim o şahıs KADININA güvenmiyor ki kendi evinde yanlız bırakmıyor.
Güvenmediği kişi ile niye çalışır ki ?

Ben de bu tepkiyi anlamadım. Türkiye’deyim ben. Tamam kapıdan baktırmamak çok sert bir tavır ama çok iyi davrandığında da tepene çıkan tipler var açıkcası. İnsan ezmek gibi düşünmeyin bunu tabiki ama yumuşak yüzlü oldun mu da oturup tv izliyolar yada salonun bir köşesini 2 saatte anca siliyo falan. E canım ben sana çalış diye para veriyorum o nasıl olcak?

Neyse Semurcan sizi de anlıyorum ben de evimde duş alınmasını istemem. Ama diğer kadınlarla olan ilişkiniz de bana mesafeli geldi oyüzden çokta takılmayın bu duruma derim.

Ne bileyim bir insanı evimde misafir etsem ona yıkanamazsın diyemem.Siz de bu insanı çalıştırmayacaksanız misafir ediyosunuzdur.

Tabii hizmetçi, çalışan olunca işler değişiyorsa bilemem.

yanlis anlamayin ama bazen gercekten konuya sadece muhalefet yapmak icin yorum yaziliyor. komsu bana misafir vermiyor farkindaysaniz yardimcisini. ben kendi insanligimdan bende kaldigi surece is yapmaz dinlenir diye planliyorum ama bu demek degil ki orfu adeti, sarti surtu bana uymayan biri gelsin banyomu kullansin etsin. sapla sapani karistirmayalim lutfen.

Kolelik kalkmamis miydi? Kadinim ne demek.Bi de baskalariyla iletisim yasak.Cok yazik gercekten.
Ek olarak Pasaportuna da el koymuşlar

Bu nasıl bir hayat kadınım ne sanki sahibi gibi bir sıfatla. Çok berbat çok kötü çok. Kadınların gördüğü muameleye bakın vay be. Bu konu duş muş değil insanlığın ayıbı köle mi o insanlar çalışanınız sadece sahibi sanıyolar galiba

guven degil de baska bir dertleri var. ben de anlamadim.

Kolelik kalkmamis miydi? Kadinim ne demek.Bi de baskalariyla iletisim yasak.Cok yazik gercekten.

buyuk balik, kucuk balik hesabi.

ben de yardimciya dadi oldum bu durumda

cok tesekkur ederim yorumunuz icin. aslinda en yakin oldugum komsularimdan biriydi. bana tavrina mana veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…