Ek olarak Pasaportuna da el koymuşlar
Bu nasıl bir hayat kadınım ne sanki sahibi gibi bir sıfatla. Çok berbat çok kötü çok. Kadınların gördüğü muameleye bakın vay be. Bu konu duş muş değil insanlığın ayıbı köle mi o insanlar çalışanınız sadece sahibi sanıyolar galiba
yabancilar. evde kalmakla ilgili sorununun ne oldugunu anlamadim. cunku kadin zaten kacamaz. muhtemelen pasaprtunu aliyorlardir elinden. eve kimseyi alamaz, bir esyasini kullanamaz. ben de anlamadim derdi ne? ama sirf bu komsum degil, bir cogunda benzer durum var.
Iyi siz herseyi soyleyin onlar KADININIZ diye( igrenc uslubunu) sus pus otursunle olduuuu canimmm Cay kahve?
Anladım . Çokta takılmamak lazım o zaman . Banyo konusunda ki hassasiyetinizi sanırım anladım yabancı tanıdıklarım vardı o taraflardan herkesin temizlik ve şart şurt olayları bir değil malesef .
Herşey tam istediği gibi olmadığı için size gıcık olmuş olabilir. Demekki diğer taraf hemen kabul etti ve onu tercih etti. Ama sonuçta sizin eviniz sizin kurallarınız. Yine de çok takılmayın derim.guven degil de baska bir dertleri var. ben de anlamadim.
buyuk balik, kucuk balik hesabi.
ben de yardimciya dadi oldum bu durumda
cok tesekkur ederim yorumunuz icin. aslinda en yakin oldugum komsularimdan biriydi. bana tavrina mana veremedim.
Herşey tam istediği gibi olmadığı için size gıcık olmuş olabilir. Demekki diğer taraf hemen kabul etti ve onu tercih etti. Ama sonuçta sizin eviniz sizin kurallarınız. Yine de çok takılmayın derim.
Semurcan senin komşular fazla ciks miş tabiri caizse:/ ama
Ordaki hizmetli bayanların birçok vukuatlarını duymuştum ben de. Muhtemelen komşuların da bunlardan haberdar oldukları için hizmetliyi evde bırakmamayı tercih etmişlerdir. Dışarı salınmadığı halde penceren,yoldan geçenlerle ilişki geliştiren hizmtliler vardı(komşumundu bizzat). İlişkiden kastım orası için tehlikeli ve ileri boyutlara varacak düzeyse..
kaçak yollarla ülkemize gelmiş kaça ama ucuz çalıştıkları için yakalandıgında ceza ödeme sınır dışı edilme birde sana kaç tl maaş veriyorlar gb kıyaslama yapılmasın diye de olabilirX ile Y gözümde Merve ile Pelin şeklinde canlandı.
Konuya yorumuk yok çünkü ilk defa böyle bir şey duyuyorum hatta bir ara Türkiye'de mi yaşıyorsunuz diye baktım.
Ne demek ev görevlilerini kapıdan batırmamak birbiriyle konuşturmak.
Köle falan mı? Kapıdan baktırmamak falan? Zengin işleri sanırım bunlar
kaçak yollarla ülkemize gelmiş kaça ama ucuz çalıştıkları için yakalandıgında ceza ödeme sınır dışı edilme birde sana kaç tl maaş veriyorlar gb kıyaslama yapılmasın diye de olabilir
diger kişi çalışana iş teklifinde bulunabilir diye saklıyorlar.
Kötü olmuş yaaaa:/ sıkma canını ama kendi işinin görüldüğüne bakıyormuş demek ki sadece senin komşu.bebeeeem sorma basima geleni.
Kötü olmuş yaaaa:/ sıkma canını ama kendi işinin görüldüğüne bakıyormuş demek ki sadece senin komşu.
Banyo konusundaki hassasiyetinizde haklısınız. Ben de istemem tanımadığım bir insanın evimde duş almasını. Bu nedenle bunu ilk başta söyler ve kabul etmezdim evimde kalmasını. Spor salonuna götürüp "Hadi yıkan bakalım" demek de hoş değil çünkü.
Ama fazla alıngansınız bence. Komşunuz sizden bir şey rica etmiş, şartlarınız uymamış ve diğer komşuyla halletmiş sorununu. Sizlik bir şey yok.
Ama komşularınızdan midem bulandı. Dışarı baktırmamak, elinden pasaportu almak falan. Rezillik gerçekten.
Rezillik falan değil. Evini soyup soğana çevirip kaçsa nerde arayıp bulacaksın bir daha? Bize gelenler ortada bişey bulamayınca yumurta tuvalet kağıdı çalıyodu düşün. İstese zaten veririm ama zihniyetleri bu şekilde değil ne yazık ki.Banyo konusundaki hassasiyetinizde haklısınız. Ben de istemem tanımadığım bir insanın evimde duş almasını. Bu nedenle bunu ilk başta söyler ve kabul etmezdim evimde kalmasını. Spor salonuna götürüp "Hadi yıkan bakalım" demek de hoş değil çünkü.
Ama fazla alıngansınız bence. Komşunuz sizden bir şey rica etmiş, şartlarınız uymamış ve diğer komşuyla halletmiş sorununu. Sizlik bir şey yok.
Ama komşularınızdan midem bulandı. Dışarı baktırmamak, elinden pasaportu almak falan. Rezillik gerçekten.
hadi bakalim yikan diye bir uslupla goturmeyecektim. benimle gelebilir, sauna yahut buhar odasi kullanabilirdi diye dusunmustum.
O şekilde ifade etmeseniz bile o davranış öyle bir anlama gelecekti ve gurur kırıcı olurdu bence. Siz iyi niyetle düşünmüş olabilirsiniz ama karşı taraf bu davranış karşısında ezilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?