komsu komsunun...

ne yazik ki burada konuda sizin gordugunuzu gormeyip benim dus problemimi muhtemelen goruyorlar.

Anladım . Çokta takılmamak lazım o zaman . Banyo konusunda ki hassasiyetinizi sanırım anladım yabancı tanıdıklarım vardı o taraflardan herkesin temizlik ve şart şurt olayları bir değil malesef .

Herşey tam istediği gibi olmadığı için size gıcık olmuş olabilir. Demekki diğer taraf hemen kabul etti ve onu tercih etti. Ama sonuçta sizin eviniz sizin kurallarınız. Yine de çok takılmayın derim.

Semurcan senin komşular fazla ciks miş tabiri caizse:/ ama
Ordaki hizmetli bayanların birçok vukuatlarını duymuştum ben de. Muhtemelen komşuların da bunlardan haberdar oldukları için hizmetliyi evde bırakmamayı tercih etmişlerdir. Dışarı salınmadığı halde penceren,yoldan geçenlerle ilişki geliştiren hizmtliler vardı(komşumundu bizzat). İlişkiden kastım orası için tehlikeli ve ileri boyutlara varacak düzeyse..

Herşey tam istediği gibi olmadığı için size gıcık olmuş olabilir. Demekki diğer taraf hemen kabul etti ve onu tercih etti. Ama sonuçta sizin eviniz sizin kurallarınız. Yine de çok takılmayın derim.

ben de oyle dusundum. tesekkur ederim.

bebeeeem sorma basima geleni.

kaçak yollarla ülkemize gelmiş kaça ama ucuz çalıştıkları için yakalandıgında ceza ödeme sınır dışı edilme birde sana kaç tl maaş veriyorlar gb kıyaslama yapılmasın diye de olabilir
diger kişi çalışana iş teklifinde bulunabilir diye saklıyorlar.

yok biz yurt disindayiz su an. gelen kadinlar bizim uzerimize zimmetleniyor bulundugumuz ulkede. zaten bu sebeple kadin bu ulke icerisinde bir yere kacamaz. ama maas konusunun, yahut evdeki mevzularin konusulmasindan hoslanmadiklarini biliyorum.

Banyo konusundaki hassasiyetinizde haklısınız. Ben de istemem tanımadığım bir insanın evimde duş almasını. Bu nedenle bunu ilk başta söyler ve kabul etmezdim evimde kalmasını. Spor salonuna götürüp "Hadi yıkan bakalım" demek de hoş değil çünkü.
Ama fazla alıngansınız bence. Komşunuz sizden bir şey rica etmiş, şartlarınız uymamış ve diğer komşuyla halletmiş sorununu. Sizlik bir şey yok.

Ama komşularınızdan midem bulandı. Dışarı baktırmamak, elinden pasaportu almak falan. Rezillik gerçekten.

hadi bakalim yikan diye bir uslupla goturmeyecektim. benimle gelebilir, sauna yahut buhar odasi kullanabilirdi diye dusunmustum.

Rezillik falan değil. Evini soyup soğana çevirip kaçsa nerde arayıp bulacaksın bir daha? Bize gelenler ortada bişey bulamayınca yumurta tuvalet kağıdı çalıyodu düşün. İstese zaten veririm ama zihniyetleri bu şekilde değil ne yazık ki.

http://www.gokyuzuhaberci.com/haber.php?id=19083

hadi bakalim yikan diye bir uslupla goturmeyecektim. benimle gelebilir, sauna yahut buhar odasi kullanabilirdi diye dusunmustum.

O şekilde ifade etmeseniz bile o davranış öyle bir anlama gelecekti ve gurur kırıcı olurdu bence. Siz iyi niyetle düşünmüş olabilirsiniz ama karşı taraf bu davranış karşısında ezilirdi.

O şekilde ifade etmeseniz bile o davranış öyle bir anlama gelecekti ve gurur kırıcı olurdu bence. Siz iyi niyetle düşünmüş olabilirsiniz ama karşı taraf bu davranış karşısında ezilirdi.

kusura bakmayin ama evde yemek yenilirken bile ayakta bekleyen bir hizmetli, ben onu spaya goturunce onur kirilmaktan da ziyade sevincten boynuma atlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…