komsu komsunun...

Evinizden bir şey çalınmasın diye kadınların pasaportuna el koymak normal mi sizce? "Onlar bizim eşyamızı almadan biz onlarınkini alalım" diyorsunuz yani... Güvenmediğiniz insanı evinize sokmazsınız, hiçbiri güvenilir değilse oturur temizliğinizi kendiniz yaparsınız.
Ben de yanımda çalışan insanların kimliklerine, kredi kartlarına el koyayım o zaman. Gece gelip bilgisayarları yazıcıyı falan götürürler maazallah.

ben de eksi suseriyim, aklimda cok yer etmisti konu zamaninda

Sizin komşular da birer "Şahkezban Burjuvagil" adeta (sözlük yazarı isoldenin kulakları çınlasın onun tabiri eheh), Allah yardımcınız olsun. Elinizden geldiğince muhabbeti minimumda tutmaya gayret edin bari.

Ben en çok banyo yapmasina izin vermemenizile takıldim eve kabul ediyorsunuz ama banyo yasak yiyecek mi banyonuzu..

İş yaptiracaksiniz diye degil evinizde yıkanmaması gerektigini soylediginiz icin gormussunuz tepkiyi.
Biri kapidan disari baktirmaz biri cok kiymetli banyosunda yikanmasina izin vermez. Sahi bunun nasil bir aciklamasi olabilir?
Allah sizi sizin gibi insanlarin eline düşürsün ne diyim.
Gece gece sinirlerim bozuldu yine, insani insandan ustun yapan harbiden para mi ya, bu nasil bir duzen boyle

Sizin komşular da birer "Şahkezban Burjuvagil" adeta (sözlük yazarı isoldenin kulakları çınlasın onun tabiri eheh), Allah yardımcınız olsun. Elinizden geldiğince muhabbeti minimumda tutmaya gayret edin bari.
o kim kuzummm

Herhangi birisi değil, isolde isimli bir sözlük yazarından alıntı yaptım Akasya Sitesi olayı için.

"hımmm ne yani, bakıcı bizimle mi yemek yiyecek?"

şahkezban burjuvagil / beylikdüzü'nde bir toplu konut (120 metrekare)/ 2013

diye yazmıştı. Durum da bana Akasya Sitesi'ni anımsattığı için öyle yazdım.

ben komsum ne amacla evinde birakmiyor bilemem, sadece bir insana yardimci olmaya calistim. o yardimci benim evim disinda gidecegi diger evlerde de bu muameleyi gorecekti. en azindan benim tek sorunum banyo uzerineydi. kendisi benim evimde 2 hafta oturur, dinlenirdi.

ahahahahaha, zannediyorum o benimle bir daha muhattap olmaz.

Ben en çok banyo yapmasina izin vermemenizile takıldim eve kabul ediyorsunuz ama banyo yasak yiyecek mi banyonuzu..

tuvalet ve banyo konusunda hassasim. yemekle alakasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…