• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu komşusunda hırsızlık yapar mı?

ya bencede gulsum sultanın ..dedıgı gıbı hastalık olabılır ama bu hastalar tekrar getırıyorlar yada bır hasta ıkısı hasta hepsımı yanı hasat bırazda seslenılmeyınce ınsanları saf yerıne koyuyorlar gıbı...
konusmak lazım evın erkegı yokmu yada evınıze olmayım mazeret sunun ...

ben pek hastalık gozuyle bakmıyorum acıkcası
obur turlude aklım almıyo ama
bunlar onceden berı bıseyler almaya baslamıslar
oburkulerde nbıse demeyınce devam etmısler

yanı nasıl dıyım asure gotururlermıs tabagını vermezlermıs ve unuttururlarmıs zamanla
tencereyle bıse verdıklerınde bızım kapak sızde kaldı deyıp kapagını alırlarmıs
ama verende kabaht ınsan bukadarda yanı aptalmı dıyım olurmu
bu madur olanlar cok sesoız sakın kımseye karısmayn ıyı nıyetlı ınsanlar

ya bencede gulsum sultanın ..dedıgı gıbı hastalık olabılır ama bu hastalar tekrar getırıyorlar yada bır hasta ıkısı hasta hepsımı yanı hasat bırazda seslenılmeyınce ınsanları saf yerıne koyuyorlar gıbı...
konusmak lazım evın erkegı yokmu yada evınıze olmayım mazeret sunun ...

canım artık gorusmuyolar zaten kusmusler
ama ben bı huy dıye dusunuyorum ve sessız goruncede devam etmısler
madur olanın kızı evlendı ceyız yaymaya gıttıklerınde ceyız yayılıp gelınırken lıf koyarken cantaya gormus kızın annesı ama bıse dememıs kadıda sok olmus ama ben susarmıydım bılmıyorun

canım artık gorusmuyolar zaten kusmusler
ama ben bı huy dıye dusunuyorum ve sessız goruncede devam etmısler
madur olanın kızı evlendı ceyız yaymaya gıttıklerınde ceyız yayılıp gelınırken lıf koyarken cantaya gormus kızın annesı ama bıse dememıs kadıda sok olmus ama ben susarmıydım bılmıyorun

Muhtemelen susardik canim!! Neden biliyormusun, cünkü bunu o sahisin yüzüne vurdugun zaman nasil bir tepki ile karsilasacaginida bilemesinki....:delphin:

Bunu yapan kadin büyük ihtimalle, He vallaha komsu ne yapiyim bir güzel caldim senin evden demez, cok ters bir tepkide verebilir, sen hakli iken haksiz durumada düsebilirsin o yüzden saniyorumki bir cogumuz susardi....:kahve:

Bu arada bende bunun hastalik falan oldugnu sanmiyorum, kleptomani var yok degil ama bu insanlarda cok nadir görülen bir ruh hastaligi, yani her hirsizlik yapan ikinci insan kleptoman diye birsey yok...benneyaptımki

Ahlaksizlik, Ac gözlülük, Terbiyesizlik bunlar hastalikmi?? Hayir sadece bazi insanlarda olan ahlaki bozukluklar....:kızgın:

Muhtemelen susardik canim!! Neden biliyormusun, cünkü bunu o sahisin yüzüne vurdugun zaman nasil bir tepki ile karsilasacaginida bilemesinki....:delphin:

Bunu yapan kadin büyük ihtimalle, He vallaha komsu ne yapiyim bir güzel caldim senin evden demez, cok ters bir tepkide verebilir, sen hakli iken haksiz durumada düsebilirsin o yüzden saniyorumki bir cogumuz susardi....:kahve:

Bu arada bende bunun hastalik falan oldugnu sanmiyorum, kleptomani var yok degil ama bu insanlarda cok nadir görülen bir ruh hastaligi, yani her hirsizlik yapan ikinci insan kleptoman diye birsey yok...benneyaptımki

Ahlaksizlik, Ac gözlülük, Terbiyesizlik bunlar hastalikmi?? Hayir sadece bazi insanlarda olan ahlaki bozukluklar....:kızgın:

katılıyorum
ınsanlıga sıgmayan bısey
evıne gırıp cıkıyosun samımısın su yapıana bak resmen enayı yerıne koymak ıyı nıyetı suıstımal etmek

duyunca sasırdım...sasırdık. ..herkez

bı komsu komsusunun evınden bı sekılde bardak tabak tepsı bıcok bıse adı calmaksa calmıs
ıkı aılede tanıdıgımız ınsanlar bızlerde komsuyuz
coksammılerdı ıkısıde
ama daha oncelerden berı meger hep bıseyler alıyoarmıs gırıp cıkarken
anca uynmıslar gercekten onların aldıgına gozlerıyle bıle gormusler ama bıse deememısler
suan gorusmuyolar ama yınede agızlarını acıp bıse dememısler
aldıkları tepsı ve dantelıde ustunde sahıbıne cay servısı yapmıslar kadın saskına donmus
daha dolu benzer sey

yanı ınsan bukadar susarmı bız anlayamadık olcak sey degıl hadı bıkere gornezden gelırsın ama obur gordugunde bıseyler yaparsın artık
yuzuk v altın bıle almıslar

bu durumda napardınız belkı suan ınanması guc gelebılır ama gercekten dogru ve ben ve tum komsular herkez yapıldıgına ınanıyoruz gozunuzle gormedık allah bılır ama gunahları boyunlarına ..
canım insan birkere yanılır.Eğer komşusunun hırsızlığını bildiği halde hala evine alıyor ve o komşuya hala misafirliğe gidiliyorsa bu işte bir iş var derim.Yani alan razı satan razı misali...sengözlerimebaksanab

Bazı ınsanlar bunu alıskanlık halıne getırıyorlar.
bi arkadasım her gıttıgı yerden hatıra olsun dıye bısey alıp cantasına atıyo mesela
gozumle gordugumde şaşı beş baka kaldım.kafamçokkarıştı
Nıye boyle yapıyorsunuz haram dedıgımdede
bız hatıra alıyoruz demezlermıfisfisfis
meger her gıttıklerı yerden
şurda balık yedık çatalını alalım,
şurda şunu yaptık hatırası olsun kültablasını alalım yapıyorlarmıss.:mymeka:
Bu sızın anlattıgınız olayda bunun gıbı bişey yanı
hastalıkk:mymeka:
çok ilginç:uhm::uhm::uhm:

buna benzer bısey ben de hatırlıyorm..annem bız kucukken cebıne harclık olsun dıye konu komsuya tulbent oyalarmıs..komsumuzun bırı örnek cıkaracam dıye guzel bır tulbetnle yenı kullanılmams bır ısleme seccadeyı istemis..annem de hıc hayr demez vermıs..gıdıs o gıdıs..sonra onlara mısafr gıdene namaz ıcın serılır oldu bızım seccade..buyuk bısey degl ama bence cok ayıp..emanet alıyorsn ama ustune konuyorsun hem de bısey demedn..buyuk rahatlıkla..anacm olsun nolcak der de ben daha o yasta ayplamstm valla..kul hakkı öyle yada böyle..

evet hırsızlık resmen azı cogu yok
emanet alıyosun ustune yatıosun
annen bırınden tabakla bıse gelınce hemen yıkr kaldırı bızımkılere bıle karaıstırmaz
aldıgın seyı aynen ıade edıceksın

benim başıma geldi çok kısa zaman önce tüp bebek yağtırmıştım tarnsferde filan amelyathane girdiğimiz iin alyansımı ve kolyemi evde bırakmıştım hastanedn gelip takıcaktım elime aldım o sıa kapı çaldı kapıya baktım eski komşum çok samimiyiz ama öyle böyle değil sonra benden bir ara bişey istedi vermek için başka bi odaya gittim istediği şeyi verdikten 5 dk sonra kalktı bende ayaktayken yüzüğümü almaya gittim ama yerinde yoktu tabi daha sonra komşumda birdaha hal hatır sormay gelmedi de aramadıda

Back
X