Kücük bi cinnet isi cözer.
Hepimiizn cocugu var,ses de yapıyorlar,davulcu da geciyor.
Tüm sehri mi susturalım cocuk uyuyacak diye.
Baby dur cocuklar konu sahibinin degil ki, yan komsunun. Konu sahibi 9da cocuk uyuyacak diyor 12 de isiklarin yanmasina takilmis, ust kata da hali silkeleme mevzusundan cikmis biz 40 yildir boyle yasadik ne var silkelesek diyor
bebek giysilerinden de camların tozlanmaz kadına bak. böyleleri hep daha kötüsünü yaptığı için bence başklarını bastıracak yer arıyor. sizin adınıza üzüldüm.halı mı.
ben camdan kızımın temiz yıkanmış bebeklik(minik minnacık ) çamaşırlarını silkiyodum sadece hava alsın diye. pis değil yani. kadın geldi camları toz oluyormuş. rüzgar, yağmur, çamur , temiz çamaşırlardan daha az kirletir tabi. ya sabır dedim.
kendi ne yapmış aşaya kestiği tırnakları atıyormuş.
sonra ne oldu onun altındaki zaten deli herşeye yukarıya çıkıyordu. ikisi birbiri arasında söyleşi yapıyordu ben dinliyordum.
bir yandan oh çekiyordum.
halı, sofra bezi vs vs silkelenmez. buharlı temizliyiciler var. akarları öldürmek için birebir. sirkeyle mis olur halılar
Bi zahmet diğer mesajıma da bakın. Önce konunuzdaki her mesajı okumanızı öneririmgece ağlamalarına zaten itiraz ediyor kadın. hasta çocuğnuz ağladığında siz napıyorsunuz? komsu duymasın diye yastık mı basıyoorsunuz? Tövbe estağfurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?