- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi acembuselik
Kadın derdinden görmemiştir bile senin evini. Hem de ağlamış yazık. Ayrıca çat kapı gelen de evin dağınıklığına vs bakmayacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama napiyimmisafiri cok severim ama o perisan halde de catkapi kabul etmek istemem.. acil durum vardir, o ayri..
2 aylık evlisin.komşu ev dağınıkken geliyosa kısacası sen dağınıksın.
Salonda ütü yapıyosun başka oda yok yada tv için desem eee çaydanlığın salonda ne işi var ?
Mutfaktır çaydanlığın yeri ocağın üstünde dursun çayın bittikçe alırsın.
Testi ütü yaparken çözemiyceğine göre önceden kalma. İşi biteni kaldırırsan ortalıkta bişey kalmaz.
Kızzzzzz solundan mı kalktınBende 20 yaşında evlendim, ilk evlendiğim zamanlar bir yemek yapıyordum mutfakta sanki deve kervanı geçmiş
Ya da nerden başlayacağımı yatağın içinde düşünürken akşam oluyordu amaaaaannnnn saat kaç oldu boşver yarın yaparım dediğim zamanlar burdan oraya yol olur
Öğrenilecek zamanla ...
boş ver o komşun kendi derdi yüzünden senin dağınıklığını fark etmez...üstelik evin dağınık değilki..ev hali tabi öyle olacak..tam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mıofff kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...
ilk olarak insanlara mesafe koy sana öyle haber vermeden gelemesşnler,,,tam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mıofff kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...