- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi hardyandholl
apartman ve ses konularını çözümsüz buluyorum ben. üst komşumun iki çocuğu var biri 3 diğeri 5 yaşında. tümgün ev yıkılıyor resmen. gece koşturma sesleri. bazen kadını çıldırtıyorlar kadın bağırıyor falan. kapısına gitmedim. saat 1 den sonra en geç ses kesiliyor çünkü. ama bazen oğlumu uyandırdıkları oldu. kadınla apartmanda denk geldik ben bişi demeden hep özür diler. imkan olmuyor durmuyorlar diyor. çocuk sonuçta koşuyor napsın bağlasın mı diye düşündüm. benim oğlum da 1,5 yaşında o da öyle bazen sinirlenir koridora oyuncak atar sandalye çeker koşar. sesi illa ki gidiyordur. önlemeye çalışıyorum ama ben de çok çözüm bulamıyorum.
yatak odamın yanında bir teyzemiz taşındı bu yıl. bizim yatak odasının yanını oturma odası yapmış. 4 e kadar tv izler. bazen sesi çok açar. o zaman sinirlenirim gerçekten. bir kez kapısına gittim. eşi açtı. kusura bakmayın benim hanımın sağlık sorunu var dedi. ne yapabilirim şimdi? kadını da gördüm hakikaten unutkanlık demans başlamış kulak zor duyuyor. eşi idare ediyor. yapacak bişi yok dedim. çok gürültü gelince salona taşınıyorum. apartmanlar böyle maalesef. imkan olsa da müstakile geçilebilse.
yatak odamın yanında bir teyzemiz taşındı bu yıl. bizim yatak odasının yanını oturma odası yapmış. 4 e kadar tv izler. bazen sesi çok açar. o zaman sinirlenirim gerçekten. bir kez kapısına gittim. eşi açtı. kusura bakmayın benim hanımın sağlık sorunu var dedi. ne yapabilirim şimdi? kadını da gördüm hakikaten unutkanlık demans başlamış kulak zor duyuyor. eşi idare ediyor. yapacak bişi yok dedim. çok gürültü gelince salona taşınıyorum. apartmanlar böyle maalesef. imkan olsa da müstakile geçilebilse.