- 20 Temmuz 2019
- 1.574
- 2.890
- 133
- 38
- Konu Sahibi Orman perisi olsam
-
Hanımlar herkese iyi günler . Son haftalarda bir sorun var . 32 dairenin olduğu bir apartmandayım . Pek kimseyi tanımıyorum . Hangi komşu bilemiyorum . Bir kadının bağırma sesleri gelip duruyor . 12 yıldır burdayım . İlk defa böyle bir şey oldu . Yeni taşınan birileri olduğunu düşünüyorum . Seslere bakılırsa cinsellik gibi . Daha ayrıntı yazmayacağım .haftada Bazı günler Gece gündüz devam ediyor . 5-6 saat ses duruyor sonra tekrar . Hangi odaya geçsen duyuluyor . Annemle kalıyoruz . Bence o da sürekli duyuyor . Böyle şeylere karışmam tabi normalde ama eve misafirim geliyor , tamirci geliyor . Sesler onlara denk gelecek diye korkuyorum. İşin Aslı sinir oldum . İstediğinizi yaşayın ama tripleks müstakil geniş bahçeli evde yaşıyor gibi ses yapmak nedir . Medeniyet denen bir şey var .
Başına böyle bir durum gelen var mı ? Ne yapmak lazım ?
Bir tek siz duymazsiniz herhalde başka komşularda duyar.Kim olsa rahatsız olur her gun çıglıklar duymaktan.Milletde utanma kalmamıṣ.Hanımlar herkese iyi günler . Son haftalarda bir sorun var . 32 dairenin olduğu bir apartmandayım . Pek kimseyi tanımıyorum . Hangi komşu bilemiyorum . Bir kadının bağırma sesleri gelip duruyor . 12 yıldır burdayım . İlk defa böyle bir şey oldu . Yeni taşınan birileri olduğunu düşünüyorum . Seslere bakılırsa cinsellik gibi . Daha ayrıntı yazmayacağım .haftada Bazı günler Gece gündüz devam ediyor . 5-6 saat ses duruyor sonra tekrar . Hangi odaya geçsen duyuluyor . Annemle kalıyoruz . Bence o da sürekli duyuyor . Böyle şeylere karışmam tabi normalde ama eve misafirim geliyor , tamirci geliyor . Sesler onlara denk gelecek diye korkuyorum. İşin Aslı sinir oldum . İstediğinizi yaşayın ama tripleks müstakil geniş bahçeli evde yaşıyor gibi ses yapmak nedir . Medeniyet denen bir şey var .
Başına böyle bir durum gelen var mı ? Ne yapmak lazım ?
Kulaklık diye bir şey icat edildi takmalı öyleyse bir zahmet millet bunu duymak zorunda değil ki.Uyarmalılar bir şekilde.Komşularınızdan biri 18+ yetişkin içerikleri yüksek sesle izliyor olabilir.
İnternet platformlarındaki bazı dizi ve filmlerde de birden yükselen seslerin yer aldığı sahneler olabiliyor. Normal bir içerikte yer alan sahnelerden de kaynaklanabilir.
O kadar da uzun süre 5..6 saat bazen gece gunduz valla ne biçim iş buBir tek siz duymazsiniz herhalde başka komşularda duyar.Kim olsa rahatsız olur her gun çıglıklar duymaktan.Milletde utanma kalmamıṣ.
Acaba evi bu maksatlamı kullanıyorlar diye düşünmedim değil açıkçası.Kari koca gündüz gece hep böyle yapmazki işi guçu yokmu bunların.O kadar da uzun süre 5..6 saat bazen gece gunduz valla ne biçim iş bu
Diyer dairelerde duyar bu kadar sese illaki şikayet eden olur bu kadar da arsız olunmazzAcaba evi bu maksatlamı kullanıyorlar diye düşünmedim değil açıkçası.Kari koca gündüz gece hep böyle yapmazki işi guçu yokmu bunların.
Her gün değil haftanın bazı günleri oluyor ama bir başladı mı 5-6 saat aralıklarla oluyor yani 5-6 saat sürmüyor ama 20 dakika falan sürüyor ama çok yüksek bir ses . İnanılmaz . Herkes duyuyordur . Birinin uyarmasını bekliyorum artık . Biraz önce yine oldu . 7 yaşındaki yeğenim benimle müzik açtım hemen duymasın diye . Ama sesi baskılanmak çok zor . Gece uyandırıyor zaten ki ben derin uyurum her sese uyanmam .O kadar da uzun süre 5..6 saat bazen gece gunduz valla ne biçim iş bu
Duvarlara vurun sağa sola her odaya gerekirse arsızlar kendilerine gelsinHer gün değil haftanın bazı günleri oluyor ama bir başladı mı 5-6 saat aralıklarla oluyor yani 5-6 saat sürmüyor ama 20 dakika falan sürüyor ama çok yüksek bir ses . İnanılmaz . Herkes duyuyordur . Birinin uyarmasını bekliyorum artık . Biraz önce yine oldu . 7 yaşındaki yeğenim benimle müzik açtım hemen duymasın diye . Ama sesi baskılanmak çok zor . Gece uyandırıyor zaten ki ben derin uyurum her sese uyanmam .
Kimse umrunda olmayan tipler o zaman bunlar.Çoluk çocuk var ne düşünecekler böyle sesler duyunca.Şikayet edin kimmiş bunlar uyarın beklemeyin.Komşularla konuşun onlar ne diyor birlikte yaparsaniz daha iyi olur.Her gün değil haftanın bazı günleri oluyor ama bir başladı mı 5-6 saat aralıklarla oluyor yani 5-6 saat sürmüyor ama 20 dakika falan sürüyor ama çok yüksek bir ses . İnanılmaz . Herkes duyuyordur . Birinin uyarmasını bekliyorum artık . Biraz önce yine oldu . 7 yaşındaki yeğenim benimle müzik açtım hemen duymasın diye . Ama sesi baskılanmak çok zor . Gece uyandırıyor zaten ki ben derin uyurum her sese uyanmam .
Düzeltme yaptım şimdi . 5-6 saatte bir oluyor ses 20 dk sürüyor . Haftanın bazı günleri oluyor . Aşırı yüksek bir ses .Bu kadar uzun süre çığlık atarak sevişmek normal bir şey değil. Başka bir şey olmasın?
Gercek mi ya da video mu diye ayirt edebiliyor musunuz acaba?Düzelttim o kısmı 5-
Düzeltme yaptım şimdi . 5-6 saatte bir oluyor ses 20 dk sürüyor . Haftanın bazı günleri oluyor . Aşırı yüksek bir ses .
O kadar ses cinsellikden cikiyor bence başka şeylerde olabilirlerHer gün değil haftanın bazı günleri oluyor ama bir başladı mı 5-6 saat aralıklarla oluyor yani 5-6 saat sürmüyor ama 20 dakika falan sürüyor ama çok yüksek bir ses . İnanılmaz . Herkes duyuyordur . Birinin uyarmasını bekliyorum artık . Biraz önce yine oldu . 7 yaşındaki yeğenim benimle müzik açtım hemen duymasın diye . Ama sesi baskılanmak çok zor . Gece uyandırıyor zaten ki ben derin uyurum her sese uyanmam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?