komşu şikayeti

nuanza

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
413
103
323
kızlar sizden akıl almam lazım 13 katlı bir apartmanın 11. katında oturuyorum biri 11 aylık biri 3.5 yaşında iki kızım var.buraya taşınalı 5 ay oldu.geçen gün kapıcı geldi üst katta oturan kişiler çocukların gürültüsünden rahatsız oluyormuş.pazar sabahları çocuklar erken kalkıyormuş uyuyamıyorlarmış çocukları salonda yatırsaymışım düdük çalıyorlarmış.sabah 8 de evden çıkıyoruz ben 3 te çocuklarla eşim 6 da geliyor,tv seyrtmeyiz,misafirimiz gelmez,müzik kulaklıkla dinleriz dinleyeceksek,bebeğim akşam 8 de yatar 2 kez gece uyanır diğer kızım evet huysuzdur ama bana mızmızlanır.ben de kapıcıya kimin derdi varsa gelsin kendi söylesin ayıptır dedim.çok rahatsız oluyorlarsa kendileri salonda yatsın bana akıl vermesin kimse sen de bi daha bu şekilde kapıma gelme dedim ama şu an müthiş rahatsızım cok uzuldum ne yapmam lazım

kızlar sizden akıl almam lazım 13 katlı bir apartmanın 11. katında oturuyorum biri 11 aylık biri 3.5 yaşında iki kızım var.buraya taşınalı 5 ay oldu.geçen gün kapıcı geldi üst katta oturan kişiler çocukların gürültüsünden rahatsız oluyormuş.pazar sabahları çocuklar erken kalkıyormuş uyuyamıyorlarmış çocukları salonda yatırsaymışım düdük çalıyorlarmış.sabah 8 de evden çıkıyoruz ben 3 te çocuklarla eşim 6 da geliyor,tv seyrtmeyiz,misafirimiz gelmez,müzik kulaklıkla dinleriz dinleyeceksek,bebeğim akşam 8 de yatar 2 kez gece uyanır diğer kızım evet huysuzdur ama bana mızmızlanır.ben de kapıcıya kimin derdi varsa gelsin kendi söylesin ayıptır dedim.çok rahatsız oluyorlarsa kendileri salonda yatsın bana akıl vermesin kimse sen de bi daha bu şekilde kapıma gelme dedim ama şu an müthiş rahatsızım cok uzuldum ne yapmam lazım

nekadar ses oluyor bilmiyorum ama sonuçta çocuklu evde ne kadar dikkat edilse de illaki ses olur yani,artık komşulukta anlayış yok eskisi gibi malesef,birde duvarlar ince olunca sanırım daha fazla ses duyuluyor

nekadar ses oluyor bilmiyorum ama sonuçta çocuklu evde ne kadar dikkat edilse de illaki ses olur yani,artık komşulukta anlayış yok eskisi gibi malesef,birde duvarlar ince olunca sanırım daha fazla ses duyuluyor
kırıldığım şey kapıcıyı göndermesi bu kadar mı değerlerimi öldü bizim kim oturduğunu bilmiyorum üst katımda

kırıldığım şey kapıcıyı göndermesi bu kadar mı değerlerimi öldü bizim kim oturduğunu bilmiyorum üst katımda

Sanki ne yapıyorsa tek çocuk diğeri zaten uyuyormuş davul mu çalıyor allah allah
Valla siz kızınıza gereken uyarıyı yapıyorsanız bu sizlik değil yapacak bir durum yok
Bende çok kızıyorum yavrularıma rahatsızlık vermeyeyim diye ama onlar çocuk zaten bilinçli yapmazlar
Ki devamlı uyarıyorumda ,kızıyorumda
Takmayın rahatsız olan gitsin kendi salonda yatsın!!!

Bu tip durunlarda varsa kapıcı yoksa yonetici oda yoksA once ev sahibi aranir soylenir. Kapicininda gorevi bu. Sen gelme diyosunda adam napsin ki
eskilerde kaldım sanırım benim aynı sıkıntım olsa kibar bir şekilde kendim söylerdim artık bu şekilde oluyorsa üzülmeyeyim bari ben de bizi muhatap almadı. diye üzülüyordum.cocuklar pazar günü erken kalkıyor başka odada yatsınlar diye sırayla söylesinler o zaman

yani üst kat komşunun rahatsız olması enteresan geldi, alt kattaki dese hani koşuşturuyorlar da olmuştur diyeceğim ama bi çocuk evde trompet çalmıyorsa bir düdüğün sesi ne kadar çıkabilir ki anlaşılan geçinmeye gönlü olmayan bir komşunuz var ve sorun çıksın istiyor, allah kolaylık versin ne diyeyim

Bencede kendileri yatsın salonda.çocujlu evde nrkadar dur desemde illaki ses oluyor.
işte bunu çıkıp kendim söylemeli miyim onlar da masa örtüsü silkeliyorlar sürekli camdan.mutfak sandalyeleri çok ses çıkarıyor bu arada yeni dikkatimi çekmeye başladıcocuk gibi siz de sandalyelerinizin altına keçe taktırın örtü silkelemeyin falan

çocuktur elbet gürültü yapar ama bence düdük falan çalıyorlarsa engel olun o biraz rahatsız edici olabilir. binanızda yalıtım yoksa ciddi anlamda ses gidiyordur. siz şikayet eden komşunuzla yüz yüze güzelce bir konuşun bence. anlayışlı olur umarım
düdük yok evde zaten eşim çok titiz sadece küçük kız gece uyanıyor bir de büyük tuvalete gidince kabız oluyor bazen ağlıyor ama gece ve sabah erken saatlerde değil kreşten geldikten sonra anlamadım gitti 2 gündür özellikle dikkat ediyorum napıyoruz diye

ıyıkı komsu kendı gelmemış kapınıza tamam dıkkat ederız dıyecek bır tavır yok siz de huzursuzluk çıkaracak tavrınız var.
kapıcıyı bıle paylamışsınız. mutfak sandalyesının sesıne kadar gelıyorsa demek sızden de ses gıdıyor
aslında sızın gıbılere en guzel cevap zabıtayı ya da polisi çağırmak.

Valla kardeş sana özetlr anlatayım üst komşum ses yönündrn en ön sırada yer alır.dört balkonumuza kullanamıyorum birinden sofrabesi sirkeler ekmek olur birinden çarşaf sirekeler yer yer kıl olur bi balkon hergün şalfır saldır yıkanır öbüt balkon kullanılacak gibi değil.iki sefer çıktım söyledim kavgaya infi evime. Kadın kafadan kontak neyseki kaynanam sagolsun verdi cevabını. Uğraşmıyorum nr canımı sıkıcamki. Sende sıkma canını git sesten şikayeyçi oldugunu falan şöyle uygun dille yaparsa nr ala yapmassa yapacak bişey kalmıyor

bakın sizin için bişey yazmayacağım çocuk bunlar oynayacak zıplayacak bu normal
ama benim üst komşumun yaşında bir oğlu var yatak odasında annesinin babasının yattığı zaman gelip orda zıplıyor
bende alt katta yattığım için resmen uyanıyorum
öyle ses geliyorki yani sinir olmak elde değil.6 yaşında çocuk bu yani zıplama diyen yok
bende komşuyla çok iyiyiz 5 yıldır görüşüyoruz aram bozulsun istemiyorum ama nereye kadar bilmem
yani üst kata ses o kadar gitmez alt kata daha çok gidiyoo
ama konuşun durumunuzu anlatın

ıyıkı komsu kendı gelmemış kapınıza tamam dıkkat ederız dıyecek bır tavır yok siz de huzursuzluk çıkaracak tavrınız var.
kapıcıyı bıle paylamışsınız. mutfak sandalyesının sesıne kadar gelıyorsa demek sızden de ses gıdıyor
[/ onlar kapıcıyı gönderdikten sonra dinledim ses geliyor mu diye yanlış anladınız sanırım.

düdük yok evde zaten eşim çok titiz sadece küçük kız gece uyanıyor bir de büyük tuvalete gidince kabız oluyor bazen ağlıyor ama gece ve sabah erken saatlerde değil kreşten geldikten sonra anlamadım gitti 2 gündür özellikle dikkat ediyorum napıyoruz diye

onlar abarttı biraz demekki. bizim de alt komşumuzun bebeği var gece bazen duyuyorum ağlıyor uyanıyor ama şikayet etmedik yarın bir gün benim de evladım olabilir. anlayışlı olmak lazım. napıcaksınız çocuk sonuçta atlar zıplar koşar.

Ne var bunda bende ev sahibini gönderiyorum, bizim üstte de çocuklu birileri var hayati zehir ettiler bana, evde düdük çalmak nedir ya ya koşuyor ya düdük çalıyor, komşunuz hakli dikkat etmelisiniz, ben ev sahibine söylüyorum çünkü yüz-göz olmak suratını görmek istemiyorum çünkü aile çirkef bi aile. Konuşulacak gibi değil.

Ust komsumun 1 yasinda bebegi var, tam 1 yildir her gece sabaha kadar agliyor. Bebekkken kolikti simdi de uyku sorunj var. Degil sikayet etmek, üzülüyorum insanlara sabaha kadar uykusuz kalip ise gidiyorlar diye. Yavruya da uzuluyorum tabi catliyor aglamaktan... ne yapsinlar simdi biz de uyuyamiyoruz diye cocugun agzina bez mi tiksinlar? Cocuktur bu ya, ayip gercekten.
Eger duduk caliyor olsalardi haklilar derdim ama cocuk aglamasina sikayete gelenin aklindan da vicdanindan da suphe ederim.

[/QUOTE
Ne var bunda bende ev sahibini gönderiyorum, bizim üstte de çocuklu birileri var hayati zehir ettiler bana, evde düdük çalmak nedir ya ya koşuyor ya düdük çalıyor, komşunuz hakli dikkat etmelisiniz, ben ev sahibine söylüyorum çünkü yüz-göz olmak suratını görmek istemiyorum çünkü aile çirkef bi aile. Konuşulacak gibi değil.
anlayış meselesi demekki ben kendi söylemesini daha doğru bulurdum evimizde gürültülü oyuncak yok baba titiz zaten gürültüye herşeyden önce.acaba başka bir yerden mi diye aklıma geliyor

Back
X