Komşu sıkıntısı :(

chagiless

Kuzusu artık yanında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
7.034
7.590
398
kızlar anlatıcak kimse bulamadım bi akıl verin bna iki gündr stresten antideprasana başladım ağla ağla içim çıktı :( büyük bi sitede oturuyorz zaten her gelen en az 2 çockla geliyo bi komşumz bizim apartmanda çok şikayet gelince annemlerin bloktan ev aldı kndne bu seferde benim tam karşı balkonuma geçti. Balkonlarda geniş tam oturmalık ama bildiğiniz evde hapis gbi yaşıyoruz. Geçen yıl yeni evliydk yazın hiç durmadk evde o yüzden fazla umursamadık. Ama bu yaz geldkçe evde duramaz hale geldik. Sabahın köründe çocuklrı balkona salıyo kadın en arka odadan uyanıyorz. Hadi yine sustuk bu seferde balkondan oyun parkına bağrıyo çocuklara yırtınıyo resmen evde hopluyorz korkudan. Site kuralları gereği bağrmak yasak zaten toplantıda bunu dile getrdim dha sonra komşuya bahsettim dedm abla böyle böyle surat astı duymamazlktan geldi. Şu 2 haftadr inadına sitedeki bütün çocuklu kadınlrı eve topluyo önce balkona salıyolr sonra aşağıya çocukları ses 1ken 5 oldu hep bi ağızdan 500 m uzaktaki oyun parkına çığlık atıyolar resmen. Eşimde zaten vardiyalı çalışıyo kapıları kapatıp hapis gbi yaşıyoruz. O bile yetmiyo. Neyse bn kalabalıkta dedm balkonlrdan bağrmayalım fln diye ne alakaysa sen bnm misafirime karışamazsn dedi onlrn çıkardığı sese karşırım dedim kapat kapını otur dyo duymazsın. Mecbur değilm ki bnm evim heryerden full güneş yazın içerde durulmuyo. Neyse bn başladm söylenmeye dedm sessz olun braz fln artk dedim şikayet edicem et dyo neyse parası veririz. Şimdi de eşimi gözetliyolar o evdeyken ses yok gdnce yne balkondan bağrıyolar bu sefer karı koca yönetime söyledim çocuk onlar büyür dyo iyi de skntı çocuklar dğl dyorum onlr yapmaz öyle şey dyo kankiler hepsi bu arada. Ne yapıcağımı şaşırdım sürekli yazı yazmam gerekiyo işimi yapamıyorum evimde :/

Yani anlayışsız insanlar çok , apartman ve sitede yaşamayı bilmeyen de çok , şikayet ettiğinizde ancak polise edebilirsiniz o da gece 12 den önce olursa hiç bişey yapamaz ki.. çözüm komşunuzda olmalı tekrar düzgün bir dille anlatsanız gerçi pek anlayacak komşuya benzemiyor sizinki ama..

Yani anlayışsız insanlar çok , apartman ve sitede yaşamayı bilmeyen de çok , şikayet ettiğinizde ancak polise edebilirsiniz o da gece 12 den önce olursa hiç bişey yapamaz ki.. çözüm komşunuzda olmalı tekrar düzgün bir dille anlatsanız gerçi pek anlayacak komşuya benzemiyor sizinki ama..
Ya işin tuhafı aynı gündeyz bn söyleyince bütün komşular bunu savunuyo yok diğer evdede gürültü var demişler yokmuş abartıyorum gibi davranıyolar bna. Bütün zabıta sitelerini dolaştım bu konuda bi tüzük yok uyarmakla da olmuyo tatlı dille de hepsini denedim inada bindirdi işi hayır ben 1 senedr eşimi balkona çıkarmıyorum doğru düzgün kadın rahatsz olmasn dye bu böyle yapıyo :/

Yok canım site 15 dönüm araziye kurulu bi en köşede oyun parkı daha bile uzak olabilir :s
Kuzu 500 mt çok uzak ama sen hesabı yanlış yapıyorsn .. o da bişey mı benimle çocuklar arasında şu an tam 5mt var :KK53: susdan anlamazlar , durdan anlamazlar, küçük bebeğim var onların çığlıkları sayesinde sıçrayarak uyanıyor ben sinir krizlerine giriyorum:bicak: bir tanesinin anasına söyledim bana " çocuğunu seste uyumaya alıştır" dedi:halay: sinirlerm öğlen 12den akşam 8e kadar oturup kalkıyor ... Bende taşınmayı düşünüyorum lanet olsun nereden düştüm buraya ! :işsiz:

Son düzenleme:
Kuzu 500 mt çok uzak ama sen hesabı yanlış yapıyorsn .. o da bişey mı benimle çocuklar arasında şu an tam 5mt var :KK53: susdan anlamazlar , durdan anlamazlar, küçük bebeğim var onların çığlıkları sayesinde sıçrayarak uyanıyor ben sinir krizlerine giriyorum:bicak: bir tanesinin anasına söyledim bana " çocuğunu seste uyumaya alıştır" dedi:halay: sinirlerm öğlen 12den akşam 8e kadar oturup kalkıyor ... Bende taşınmayı düşünüyorum lanet olsun nereden düştün buraya ! :işsiz:
Uzak işte be canım çok ses olmadın dye en uzak yerden aldım zaten ama o inatla ordan yırtınıyo arada sinirlenp değişk bi ses çıkarıyo çığlıkla ağlamak arası 3 yaşında çock bde salıyo dışarı sonra biz çekiyoruz böyle. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil ki bu konuda yapılck bşy de yokmş egzama çıktı heryerim kabardı resmen.

Uzak işte be canım çok ses olmadın dye en uzak yerden aldım zaten ama o inatla ordan yırtınıyo arada sinirlenp değişk bi ses çıkarıyo çığlıkla ağlamak arası 3 yaşında çock bde salıyo dışarı sonra biz çekiyoruz böyle. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil ki bu konuda yapılck bşy de yokmş egzama çıktı heryerim kabardı resmen.
Görgüden uzaklar ... Diyorum ya bende de var aynısından dolu ... Kendilerini kral sanıyorlar böyleleri.Allah'ım , bazen diyorum ki şöyle bir sel alsa da şu görgüden yoksun olanları farklı bir köye sürüklese... Biz de rahat ederiz en azından...

Görgüden uzaklar ... Diyorum ya bende de var aynısından dolu ... Kendilerini kral sanıyorlar böyleleri.Allah'ım , bazen diyorum ki şöyle bir sel alsa da şu görgüden yoksun olanları farklı bir köye sürüklese... Biz de rahat ederiz en azından...
Ah ahh dmkki sadece bizde yok bu sıkıntı işin tuhaf yanı ondn başka bağıran da yok utanmadan nasl der yani kapat kapını duyma çıldrcam resmen. Yazılı kural olmasına da gerk yok görgü kuralı bunlar napcz bunlrla bilmiyorum. Aynı kişi geçen sitenin ortasında yapak dövdü düşün uyardılar da kaldırdı nasıl iş bu anlamadım yapak mı kaldı ya bu devirde

Boyle asırı gurultu oldugu an vıdeoya cekın
Beledıye veya polısı arayıp sıkayet edın
Zabıta gelip ceza kesıyor
Bukadar ses suç cezası var

Yan komsu nasil insansa babasini yolcu eden kizima bile sessiz ol diyor.oysaki biz tembih ediyoruz sadece opuyor hayirli isler diliyor.ama ben cocuklarimi uyuturken yan taraf yikiliyor kucugum uyumuyor.nefret ediyorum bu bencil insanlardan toplumda yasamayi bilmeyen kendi cocuklarini piremses sanip milletinkini itip kakanlardan sizde bosuna ugrasmayin inada binmis surekli yapacak polis cagirin

Ah ahh dmkki sadece bizde yok bu sıkıntı işin tuhaf yanı ondn başka bağıran da yok utanmadan nasl der yani kapat kapını duyma çıldrcam resmen. Yazılı kural olmasına da gerk yok görgü kuralı bunlar napcz bunlrla bilmiyorum. Aynı kişi geçen sitenin ortasında yapak dövdü düşün uyardılar da kaldırdı nasıl iş bu anlamadım yapak mı kaldı ya bu devirde
Valla ben tasinicam, geçen sene çocuğum yoktu ama sabahın 9unda yaz tatilinde çocuk bağırmaları ile uyanıyordum hiç hamileliğimin dinlenme dönemini yaşayamadım... Tamam oyna ama çığlık çığlığa oynamak nedir ? Arada da apartmanda oturan yaşlı ergenler son ses arabalarında müzik açıp arabasını temizlemesi, akşam 10a kadar tadilat sesi, gürültü patırtı amaaan yıldım artık ... Kimsenin kimseye saygısı yok artık ... Benimde böyle insanlara tahammülum yok

Boyle asırı gurultu oldugu an vıdeoya cekın
Beledıye veya polısı arayıp sıkayet edın
Zabıta gelip ceza kesıyor
Bukadar ses suç cezası var
Evet ama gelince gürültü olması ve 65 desibel olması gerekiyormş. Bu 5-10 dakikada bir bağrıyo ayrıca bunu da söyledm neyse parası veririz dyo şikayet ederm deynce bide video çekmek suç değil mi habersz haklıyken haksz olmayalım sonra?

Siz uzerlerine gittikce inadina yapiyolar gibi geldi bana.Bir sure ses etmeyin cikin balkonunuza hicbisey yokmus gibi oturun.
Cok tuhaf insanlar var gercekten.

Valla ben tasinicam, geçen sene çocuğum yoktu ama sabahın 9unda yaz tatilinde çocuk bağırmaları ile uyanıyordum hiç hamileliğimin dinlenme dönemini yaşayamadım... Tamam oyna ama çığlık çığlığa oynamak nedir ? Arada da apartmanda oturan yaşlı ergenler son ses arabalarında müzik açıp arabasını temizlemesi, akşam 10a kadar tadilat sesi, gürültü patırtı amaaan yıldım artık ... Kimsenin kimseye saygısı yok artık ... Benimde böyle insanlara tahammülum yok
Aynen öyle birden anlatınca bn yazdım sandım bizde de öyle çocuklrı dışarı atıp evde keyf çatıyolr millet dinliyo 3 yaşında çock durur mu annesz durun ddm başlarında bz dyo ondan site aldk dışarda olsunlr diye. Satamam da şimdi annem burdayken bşka yol bulmam lazım. Sivrisinek gbi kocası var bde bugünde birlkte bağryolar 4. Kattan taa nereye çocuklara inat insan zor işte

Evet ama gelince gürültü olması ve 65 desibel olması gerekiyormş. Bu 5-10 dakikada bir bağrıyo ayrıca bunu da söyledm neyse parası veririz dyo şikayet ederm deynce bide video çekmek suç değil mi habersz haklıyken haksz olmayalım sonra?
Ben vıdeoya cektım zabıta geldıgınde ınkar edınce komsu vıdeoyu gosterdım
Evını gozetleme yok evıme gelen sesler balkondan bakıyorum ses nerden dıye haa yıne şu komsunun sesı dıyorum suan saat şu tarıh bu dıyerek hep o anları cektım zabıta birdahakıne para cezası dedı apt yoneticısıde komsuya ımza cogunluguyla tasınmanıza bıle sebep olur suc dedı
Birdaha yapmadı
Cıddıye bınmezse anlamıyorlar

Ya seni anliyorum. Evlenmeden once apartmanda yasiyordum hic ses gurultu yoktu. Ama evlendjkten sonra mahallede mustakil bir evde yasamaya basladim ve asiri ses ,gürültü. Zor valla

Back
X