- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Mustakıl eve tasınsın.
Ve evet, hep nazik davrandıgınız ıcın kapınıza geliyor sureklı.
Bebegi agladıgında aksam kapısına gidin Sıkayete. Bebek o nasıl susturayım diyecek (haklı da). Benım cocukta bebek, baglayamam evınde yuruyecek dıyın evinize cıkın.
Cocugum sana buyuk bana bebek, yasını tartısacak degılım seninle kosarsa zıplarsa uyarırım evınde oynarken senden izin almayacağım dersınızÇocuğunuz büyük, laftan anlar uyarın diyor. Onunki bebekmis. Benimki de beş yaşında daha büyük mü dedim. Zincirle bağlayayim mı ne istiyorsunuz dedim.
Bu kaçıncı çok bunaldım. Kapıma gelmeyin bir daha bu konular için. Aşırı durumlara bende izin vermem zaten.
Böylelerine yüz vermeyeceksin. Küstah resmen, çok rahatsız oluyorsa müstakil evler var orada yaşasın gerçi ordada ev sahibi var oda huzur vermez
Ne her çaldığında kapıyı açtın ki?
Teşekkür ederim, yapacağım bunu.Cocugum sana buyuk bana bebek, yasını tartısacak degılım seninle kosarsa zıplarsa uyarırım evınde oynarken senden izin almayacağım dersınız
Ama lutfen bebegı aglarken inin bırkere, aglamasın demek ıcın.
Psikolojik baskı neymıs gorsun.
Açmayın kapınızı zaten ne sebeple geldiği belli. Içeri geçin ve normal yaşantınıza devam edin. Bi tek kendinin sanki oturduğu apartman. Sessizlik istiyorsa ıssız adaya taşınsın.Tanıdığım biri onların çok iyi insanlar olduğunu söylemişti. Şimdiye kadar hiç böyle komşuluk ilişkisi yaşamamıştım , her gelişini şikayet olarak düşünmedim. Yolda görse hâl hatır sorar. Ama her gelişi şikayet oldu.
Ne kadar saçma bir şikayet bebeği uyanmasın diye kapına geliyor, e bebek sabaha kadar ağlayınca seni uyutmayınca sende onun kapısına gitsen, nasıl olur acaba?
Benim alttakinin de annesi böyleydi, evi başımıza yıkacaksınız derdi. Torunu büyüdü, uyutmak için son ses müzikler, ki benim yatak odamın altı oturma odası onların. Üstelik gece 2 3 farketmiyordu. Bir defa da şikayetlenmedim. Sizinki de büyüyünce sizi de görücez demiştim zaten. Çocuk sesinden rahatsız olmam ben uç noktalarda şeyler olmadıktan sonra.
Geçenlerde apartman toplantısında biri bunları şikayet etmiş, ev sahipleri de arayıp uyarmış. Kadın kapıma dayandı sen mi şikayet ettin diye?? Beni geçip nerelere varıyosa sesiniz onlar şikayet etmiştir ben toplantıda yoktum dedim. Böylesi çirkef oluyor bir de.
Sizde inin bence. Hatta başta iki günde bir inin bakalım ne yapacak? Onun bebeği büyüyüp yaramazlık yapmayacak sanki. Sizin bebeğiniz ağlıyor deyince ne dedi peki. Böyleleri üste de çıkarMerhabalar herkese. Öncelikle belirteyim apartmanda yaşıyorum ve beş yaşında bir oğlum var. Gün içinde zaten çalışıyorum, çocuğumda anasınıfına gidiyor. Akşam eve geliyoruz. Öyle hiperaktif bir çocuk değildir oğlum, ufak tefek haylazliklari olmuyor diyemem, rahatsızlık vermemek adına oğlumu uyarırim ve oturma odasi ve mutfakta geçer zamanımız. Sürekli şikayete gelen bir komşum var. Evi supursem kapıya geliyor odada ne çekiştirip duruyorsunuz bebeğim uyuyor diyor. Bugün yine geldi. Oğlum koşuyormus da hep, gürültü varmış da. Misafirim gelse kapıda, sürekli bir rahatsızlık hâli. Bugün patladım ve bende bebeğinizde gece ağlıyor, sizde konuşuyorsunuz, size de misafir geliyor, bana da gürültü geliyor, her şeyde kapınıza mı geleyim dedim. Buyrun gelin diyor, tamam anlıyorum bebek var ama gürültü yaptığını farkettigim an uyarıyorum çocuğumu. Alışmış siniz yaz tatilinde evde yokum, gündüz yokum, en ufak sesi şikayet ediyorsunuz dedim. Ben her şeyi hoş görüp apartman olur yapacak bir şey yok derken, anlamıyorum insanları. Her geldiğinde tamam dikkat ederim deyip nazik karşıladığm için mi oluyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?