Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ust kat komsum habire cocuklara bagiriyor ve asiri ses geliyor hem cocuklara uzuluyorum hemde benim moralim bozuluyor yaşıda benden buyuk heralde napcagimi bilmiyorum
Aynı dert bende de var. Tam ruh hastası bir çift iki de küçük çocuk. 5 ayda sinir hastası oldum şu an taşınamıyoruz da.Ust kat komsum habire cocuklara bagiriyor ve asiri ses geliyor hem cocuklara uzuluyorum hemde benim moralim bozuluyor yaşıda benden buyuk heralde napcagimi bilmiyorum
Haklisiniz ne icin bagirdigini bilmiyorumama bazen cocuklar oynuyor kendi halinde anneleri kizmaya basliyor o kizinca cocuklarda bagiriyor tabi kendi cocugu ama uzuluyorum ya yazıkAyyy vallahi benim çoçukda sürekli yaramazlık peşinde, kendine zarar vericek şeyler yapmaya çalışıyor o yüzden hayır dedikçe inatlaşıyor evde bağırmış çağırmış oluyoruz haliyle, o yüzden her bağırma çoçuğu azarlamak için olmuyor maalesef kendine zarar vermesin diye mecbur kalıyorsun.bende eskiden bekarken derdim ne çok bağırıyorlar çoçuklarla diye ama insan kendi evladı olunca anlıyor kendine zarar vermesin diye elinden başka bişey gelmiyor![]()
Durumlarini bilmiyorum ama bagirmayi seviyorlar sanirim aksam veya gun icinde bir adam bagirmasida geliyor oyle anlasiyor olabilirler belki cocuklarda alışmıştır ben etkileniyorum bende alisicam zamanlane diyerek bağırıyor
yani burada var ya koşmayın desin, gürültü yapmayın desin diye belki o da öyle bağırıyordur
mesela bu eve ilk taşındığımızda oğlum ameliyat oldu
uyuması gerektiği halde uyumazdı
ağlata ağlata uyuturdum
gaddarca gelebilir ama uyuması gerekiyordu o da uyumayacağım diye inatlaşırdı, yeri gelir kızar bağırırdım da
uyuyacaksın başka çaren yok vs de derdim
alt komşu da o zaman bunlar nasıl aile demiş ama sonra çocuk iyileşti ne bağırma ne ağlama sesi gitmedi
Tanismadim ama uzaktan gordum birisi 5 6 aylik anca var biriside 4 yasinda tahminimceÇocuklar kac yaşında?
Sesten ziyade uzuluyorum cocuklara baya kiziyor cunki sabredicem napalimBende bağırıyorum ne yalan soyleyeyim konuşmaktan anlatmaktan kendimi sıkmaktan her tarafım agriyo akşama kadar keza babasida öyle sinir küpü olduk:)pandemi süreci okula gitmiyorlar arkadaş yok dışarısı yok cocuklarda haklı bizde haklıyız eğer şiddet uygulamiyorsa şu süreçte biraz sabırlı olabilirsiniz aslında yada olamam diyorsanız uyarabilirsiniz usulunce
Yani şiddet yönünde bişey varsa şikayet edilecek yer varmı bunun için bilmiyorum ama etmek lazım onun dışında sadece bagrmak ise bence papaz olmayın derim hele uyaracaksaniz çocuk mevzusunu hiç gecrmeyin o tip insanlar çoğuna ne yaptığımı saniyorsun diyip daha üstüne yürür hem bagirirlar hemde biri laf söyleyince öyle bişey yok sen yalan soyluyormuscasina insana cemkirirlerUst kat komsum habire cocuklara bagiriyor ve asiri ses geliyor hem cocuklara uzuluyorum hemde benim moralim bozuluyor yaşıda benden buyuk heralde napcagimi bilmiyorum
Yaa evet bazilari kimseyi dusunmuyor bazenleri ses tabiki olur ama surekli olunca sıkıntı oluyorAynı dert bende de var. Tam ruh hastası bir çift iki de küçük çocuk. 5 ayda sinir hastası oldum şu an taşınamıyoruz da.
Ben gece ses yaparlarsa tavana vurup onları rahatsız etmeyi düşünüyorum artık. Baktım olmuyor inadına yapıyorlar sabahın köründe bebeğimle uyanıyoruz gidip odalarına vurucam alttan. Benim bebeğim uyuyamıyorsa onlar da uyuyamayacak.![]()
Haklisiniz bazen cok net ses geliyor biraz daha dikkat edeyim zor ya onada zor ses gidenedeBagirmalari takip edin şiddet boyutunda mı yoksa uyarıcı dil mi ayırt etmek gerekir.
Belki küçüğe zarar veriyordur o yüzden bagiriyordur anne.
Ben kac defa büyük oğlumun elinden oyuncak tuttum tam kardeşine atarken.
Bağırmak yerine anlamaya çalışmak en güzeli ama herkesin tepkisi farklı oluyor o an.
Eğer şiddet amaçlı devamlı bağırıp çocuklara kötü davrandığını düşünüyorsaniz
Gürültüden rahatsiz olduğunuzu dile getirin.
Öyle olmasa bile en etkili çözüm olabilir.
Başka türlüsü anneliği sorgulamaya gider.
Bu da tartışmaya sebep verir
Yani tabii orasını evin içinde Allah bilir, şiddet uygular mı neden bağırıyor.Haklisiniz ne icin bagirdigini bilmiyorumama bazen cocuklar oynuyor kendi halinde anneleri kizmaya basliyor o kizinca cocuklarda bagiriyor tabi kendi cocugu ama uzuluyorum ya yazık