Bence yazdığınızi bi tekrar okuyun, adam 2 saatlik işim var dedi, eşim olmaz çocuk uyuyacak dedi şeklinde ilerliyor konuşma. Her gün olsa yada sürekli başka ses olsa sonuna kadar haklısın ama taşınmak zaten taşınan insan içinde zor, o ses kimseye senfoni gelmiyor siz bunu bile bile kapıya gidip insanlara çocuk uyuyacak bilmem ne diyosunuz. Babane sizin çocuğunuzdan diyebilir, sizde banane sizin tadilatınızdan diyebilirsiniz finalde iş polise şikayet olsa gelmezler bile, gelselerde ses ölçümü olsa 1-2 günde onların işi biter ee sizde bebek var büyüyecek ses hep olacak. Kötü olduğunuzla kalacaksınız. Tolere etmezseniz tolere edilmezsiniz. Kapıya gitmek çok kabaca, yöneticiye yazmalıydınız o uyarmalıydı.
Onun taşınması 2-3gün, yarın öbür gün çocuk diş çıkarır, karnı ağrır bi şey olur o hafta full ağlar, bilemezsin, kapıya gelsinler hoşuna gidicek mi?
Benim kızım 2 yaşa kadar hiç uyumayan bir bebekti bazı geceler çığlık ata ata ağlardı yani o gece sessizliğinde duyulmaması imkansız, sabah olur alt kat komşuma hakkınızı helal edin çok ağladı gece dediğimde biz onun sesini hiç duymuyosuz sakın canınızı sıkmayın cevabını aldım. Duymamaları imkansız, neden böyle dediler bende binaya ilk taşınan biriyim herkesin gürültüsü oldu illa, kimseye zıt gitmedim. Gün geldi ben ses yaptım karşılığında önemli değil demek yerine biz duymadık cevabını aldım. Ne ekersen onu biçiyosun.