Ne kadar tepki almışsınız ya sayfaları da okudum sardı baya beni

Açıkçası toplumda direkt kapıya gidip sesi kesin çocuk uyuyacak geçerli bir sebep değil. Taşınmak gibi bir durum olunca birkaç gün idare edilmesi gerekiyor. Çalışan insanlar için de bu süreç akşam saatine kalabilir. Bütün apartmanın matkap sesi sizin eve gelmez diye düşünüyorum hani alt üst yan dairelerde taşınma gördüğünüzde belki ailenizde kalmanız daha iyi olur bebeğiniz korkuyorsa.
Üstelik kavga da olmuş sonuçta yüz yüze bakılacak gerek var mı? Bu durumlarda siz gergin oluyorsanız eşinizi de gaza getirmeyin derim. Üst katımda bir tadilat vardı bugün 00.30 gibi bitti bugün cumartesiydi. Kızım da 22.00 de uyumuş olurdu normalde korktu uyumadı ben de küvetini doldurdum biraz oynattım oda değiştirdik falan kucakta idare ettik. Evet benim de konfor alanım bozuldu ama eşimi de göndermedim bunun için. Kim ister o saatte böyle şeylerle uğraşmak demek mi vakit buna uydu. Biraz daha sakin kalın bebeğinizin de ortamını germeyin. Oda değiştirin ne bileyim biraz arabayla gezdirin hem eşinizle bi kahve içmiş olursunuz? Komşuluk önemli.