• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşu sorunu

zeynebimbalim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
6
0
1
35
Merhaba hanimlar uzun süredir takipdeyim forumu ama ilk kez yazmaya karar verdim.neyse konuya geceyim.benim bir komsum var.binalarimiz karsi karsiya uzaktan akraba sayiliriz.yaslarimiz aramızda 3yas var benden 3 yas buyuk ben 23 yaşındayım.aramiz bazen o kadar iyi oluyor ki cok guzel hersey.bu arada ikimizin de cocuklari var.bazen de o kadar kötü ki yada umursamaz diim yanindaysam bile ben yokmusum gibi davraniyor.benim eşim bana boyle iyi her aksam soyle iliskiye giriyoruz boyle seviyoruz birbirimizi anlatip duruyor sürekli. Aslında ben bu kadar mutlu bi evlilikleri oldugunu düşünmüyorum. Abartmayi cok fazla seven bi insan kendisi.cok sukur benimde çok mutlu bi evliliğim var ama bazen o anlatırken kiskaniyorum.bazen de mutlu oluyorum (yalan soyledigini bildigim için).neyse dun aksam whatsapp dan mesaj atiyorduk birbirimize sanırım son gorulmeden habersiz.mesajimi gelir gelmez acıyor bakiyor ama cevap vermiyor.surekli çevrimiçi fakat geri cevap yazmiyor siz olsaniz naparsiniz.arkadasliginizi devam ettirir misiniz yok sa bitirir mi? Bu arada benim yanimda eltisine etmediği laf yok arkasından yanina gittimi aman Allahim sanki az onceki laflari konuşan o degilmis gibi uyuz oluyorum.bide surekli beni ve kayinvalidemi cekistiriyor.ay kaynanan sana şöyle dedi felan yok çok para harcıyorlar yok cok camasir makinesi dönüyor felan gelip bana bunlari yetiştiriyor. Bende diyorum ki olsun biz birikim yapalim die oyle demiştir.hanimlar oyle birsey demek istiyorum ki bu bayana hem gicik olsun hem kiskansin tipki bana yaptigi gibi ama ne???

Merhaba hanimlar uzun süredir takipdeyim forumu ama ilk kez yazmaya karar verdim.neyse konuya geceyim.benim bir komsum var.binalarimiz karsi karsiya uzaktan akraba sayiliriz.yaslarimiz aramızda 3yas var benden 3 yas buyuk ben 23 yaşındayım.aramiz bazen o kadar iyi oluyor ki cok guzel hersey.bu arada ikimizin de cocuklari var.bazen de o kadar kötü ki yada umursamaz diim yanindaysam bile ben yokmusum gibi davraniyor.benim eşim bana boyle iyi her aksam soyle iliskiye giriyoruz boyle seviyoruz birbirimizi anlatip duruyor sürekli. Aslında ben bu kadar mutlu bi evlilikleri oldugunu düşünmüyorum. Abartmayi cok fazla seven bi insan kendisi.cok sukur benimde çok mutlu bi evliliğim var ama bazen o anlatırken kiskaniyorum.bazen de mutlu oluyorum (yalan soyledigini bildigim için).neyse dun aksam whatsapp dan mesaj atiyorduk birbirimize sanırım son gorulmeden habersiz.mesajimi gelir gelmez acıyor bakiyor ama cevap vermiyor.surekli çevrimiçi fakat geri cevap yazmiyor siz olsaniz naparsiniz.arkadasliginizi devam ettirir misiniz yok sa bitirir mi? Bu arada benim yanimda eltisine etmediği laf yok arkasından yanina gittimi aman Allahim sanki az onceki laflari konuşan o degilmis gibi uyuz oluyorum.bide surekli beni ve kayinvalidemi cekistiriyor.ay kaynanan sana şöyle dedi felan yok çok para harcıyorlar yok cok camasir makinesi dönüyor felan gelip bana bunlari yetiştiriyor. Bende diyorum ki olsun biz birikim yapalim die oyle demiştir.hanimlar oyle birsey demek istiyorum ki bu bayana hem gicik olsun hem kiskansin tipki bana yaptigi gibi ama ne???
Bence hicbirsey yapmayin gorusmeyi azaltin yeter.

bu kadar çocukça bir işe burada bilgi çıkmaz zeynebimbalım..kolu komşu ile uğraşana kadar aç iki kitap oku çocuğunla ilgilen ya da kendini geliştir..yok saymak karşıya vereceğin en büyük cezadır..komşunun kocasıyla girdiği ilişki sayısını kıskanmam normal değil zira..

Hayir hanimefendi beni yanlis anlamissiniz kocasi ile girdigi iliskiy ikiskanmadim hatta o anlatirken tiskiniyorum. ama bunu ona anlatamiyorum.ben senin cinsel hayatini dinlemek zorunda miyim diyorum saka felan mi saniyor anlamiyor surekli anlatiyor onu kendimden uzaklastirmak istiyorum ama nasil aileler de akraba onların arasida bozulmasin istiyorum.

Hayir hanimefendi beni yanlis anlamissiniz kocasi ile girdigi iliskiy ikiskanmadim hatta o anlatirken tiskiniyorum. ama bunu ona anlatamiyorum.ben senin cinsel hayatini dinlemek zorunda miyim diyorum saka felan mi saniyor anlamiyor surekli anlatiyor onu kendimden uzaklastirmak istiyorum ama nasil aileler de akraba onların arasida bozulmasin istiyorum.

ilk mesajında diyorsun bir şey yapmalıyım ki gıcık olsun kıskansin arkadaş seni uyarınca çeviriyorsun yok amacım uzaklaşmak bence başta dürüst ol sonra ondan uzaklaşmak için burada konu açmadin demi yapılacak şey mesafe onuda sen ayarıni bilirsin biz değil

Evet hakli olabilirsin z ama gerçekten uzaklsamiyorm aileler o kadaryakinki bir gun gorusmesek diger gun yanyanayiz mecburiyetten.

Bu arada cocuklarmiz beraber oynamak istiyolar fakat yine bir araya geliyoruz çünkü tek biraksam çocuğumu eziyolar gondermesem inanun sokakta baska akrani yok oynamak istiyor ve biz yine bi arada oluyoruz.bsliyo anlatmaya biz soyleyiz biz boyleyiz.

Bu arada cocuklarmiz beraber oynamak istiyolar fakat yine bir araya geliyoruz çünkü tek biraksam çocuğumu eziyolar gondermesem inanun sokakta baska akrani yok oynamak istiyor ve biz yine bi arada oluyoruz.bsliyo anlatmaya biz soyleyiz biz boyleyiz.
Komşunuz size kayınvalidenizin dedikodusunu yaparken yada başka birilerinin dedikodusunu yaparken ağzının payını verin bir daha konuşmaz,gerekirse evime gelmeyin diye söyleyebilirsin dedikodu yapmam için geliyorsan diye,benim annen sırf evimize milletin dedikodusunu yapmak için gelen kadına eğer dedikodu yapmak için evime geliyorsan bir daha gelme dedi,kadın sırf o bunu demiş yok şu kadın şunu yapmış diye evindeki misafirleri bırakıp bize ve diğer komşuların evine gidip dedikodu yapmaya çalışan birisiydi annemle beraber diğer komşularda tavır alınca bir daha kimsenin dedikodusunu yapamadı kadın.

Böyle bir insana asla tahammülüm olamaz mahremini gelip sana anlatması övünç kaynağı olarak görmesi seviyesini belli ediyor:KK11:
birde kaynanasının eltisinin arkasından atıp tutuyor yanlarına gelince hiç birşey olmamış gibi diyorsun ya oda onun ikiyüzlü biri olduğunu gösterir senin arkandan neler diyordur tahmin etmek güç olmasa gerek insanın böyle arkadaşı olacağına hiç olmasın daha iyi.

bir an acaba benim karşı komşuyu mu anlatıyorsunuz dedim. görüşmüyorum, bunlarla uğraşacak zamanımın olmadığını söyleyerek, kestim ilişiğimi.

Bugun sana başkasının dedikodusunu yapan, yarin da başkasına senin dedikodunu yapar.

Sen ona o kadar yakin olmasan emin ol o da olmaz. Sen mesaj atiyormussun. Atma ve ugrasma, gelmek istediginde de hep musait değilim dersin. .

başkasını ağzına dolayan, olayları yalana varacak kadar abartan insanlarla görüşmemelisiniz bence de. yarın bir gün zararı dokunabilir. komşu olarak kalırım, merhaba merhaba ama ilerisine gitmem ben olsam.

Kocasıyla girdiği ilişki sayısı! Konuya bak...

Hayatta hiçbir şeyden böyle konuları yüzü kızarmadan konuşan kadınlar kadar tiksinmedim.

Eğer bu durumdan gerçekten şikayetçiysen görüşmeyi azaltırsın olur biter.

Bu kadın edep yoksunu ilişkini birden kesersen arkandan konuşur.

sende aynisini yap whatsappte sana yazarsa sen cevap verme online ol :-) ozaman o sinirden catlar sen dusunecegine birak o dusunsun acaba niye bana cevap vermiyo diyee :-):-):-):-):-)

Arkandan konuşuyordur muhtemelen ve öyle biriyle ne isin olur muhatap olma bence sende bosvr

Back
X