• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu Sorunum

Bizimde eski mahallede öyle bir kadın vardı.
Kadın aklına gelebilecek her şeyi çırpardı.
İç çamaşırlar, çoraplar, danteller vs vs.
Demekki çırpma hastalığı diye bir şey var. :ssz:
Bence gidin durumunuzu anlatın.
Çalıştığınızı, masanızda karşılaştığınız görüntüyü.

Daha da anlamazsa masanın yerini değiştirin.
Yani napılabilir ki böyle bir durumda.
Aklıma bişey gelmiyor. :30:

var silkeleme hastalığı diye birşey bende bu yaşımda öğrenmiş oldum :ssz:

Bu sorununuz için uzman yardımı almayı hiç düşündünüz mü bacaksız hanım ?

komşun sana komplo düzenliyor gibi geldi bana :26:
ama lütfen üzme kendini, bogaziçi olmaz da, EN KÖTÜ odtü olur ne var yani

sabrınıza hayran kaldım .. silkelemenin günü olur, herkes temizliğini o güne göre yapar.. gerçi ben günümde temizlik yaparken bile alt kattaki kadın kaç kere çıkıp laf sölemişti o ayrı..

komşun sana komplo düzenliyor gibi geldi bana :26:
ama lütfen üzme kendini, bogaziçi olmaz da, EN KÖTÜ odtü olur ne var yani

olmaz ama benim hedeflerim var :65:
nedir bu böyle tenesecim çekmek zorundamıyım ben o kadını yahu ? :41:

Ahh arkadasim ahh ayni sorun bendede var ustumdeki tam bi temizlik manyagi bide calisiyo heraksam eve gelir ustunu cikarmadan hali carsaf ne var ne yok sirkeler kackere soledim yapma die anlamaz gece 4e kadar temizlik yapar hic sesleri gurultuleri bitmez nefret ettim bigun cikip sacbas dalacam dahada zitlasacaz beterini yapacak bende cok caresizim

Ahh arkadasim ahh ayni sorun bendede var ustumdeki tam bi temizlik manyagi bide calisiyo heraksam eve gelir ustunu cikarmadan hali carsaf ne var ne yok sirkeler kackere soledim yapma die anlamaz gece 4e kadar temizlik yapar hic sesleri gurultuleri bitmez nefret ettim bigun cikip sacbas dalacam dahada zitlasacaz beterini yapacak bende cok caresizim

ya sorma öyle insanlar var ki giydiği tişörtü bile çıkarınca silkeliyo ya :27:

Ay ne sinir bozucu bir durum, elalemin kirinin evimin icine girmesine asla tahammul edemem.. Cok buyuk bir terbiyesizlikkkkk :s Annenizin uyarmasi lazim bence sert bir dille..

Back
X