• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOMŞU TEYZECİĞİM ÜZERİNE ÜZERİME GELİYOR

Eşim tam komşucu malesef buna asla inanmazlar:KK43: p diyo millete bu binada komşuluk yok diye. sanki o ne yapacaksa onuda anlamadım gitti valla bunaldim çok
Yani eşine söyle ben istemiyorum da, eşin de anlamayacaksa kim anlayacak seni ? Yumuşak yüz gösteriyorsunuz bence, kırmayım diye ne gerek var ? kadın yüzsüz muhtemelen.

benim komsunun anneside dun patladanak zili calip iceri girdi.
halbuki gezmeye tozmaya komsuculuk oynamaya pek merakli kizina her seferinde kronik hastayim temasliyiz da bi yere gidemiyorum oyuzden annem falan da gelemiyor diyip dilinin ucundaki teklifleri ceviriyorum.
anasi ay cok sıkıldım evde oturmaktan dedi teklif bile beklemeden girdi ki gercekten temasliyiz
teyze ben temasliyim girmesen senin hayrina dedim ama amann bizimkiler hep calisiyor diyip iciri daldi 😭
bu teyzeler niye boyle ya
Kibar ve naif oldugunuz ıcın.

Bende hep böyle derim :KK19:
Musait degilim deyip, kapiyi kapatip acmayinca nefret ediyorlardir zaten merak etme :KK48:
Ederlerse ekime etmezlerse kasıma kadar yolları var ya onları mı eğliycem.
Yaslarımız uymuyor bıkere
Banane nacıye nın gelininden mesela.
Kapıya gelip iceri dalacak kadar Gorgusuz olan birine tatlı tatlı bısey izah etmem.

Sorun şu ben buyur demiyorum, teyzecim cart guetta demiyorum, ikram hazırlamıyorum kadın geliyor kendi yap diyor utanmadan.. zaten evden çıktığım kimseyi gördüğüm yok, görmek istediğimde yok. Kadın hep böle baştan uyardı komşular o böle böle diye. İlk sene ders çalışıyorum dedim gelmedi sınav bitti şimdi sınav bitti sende bizdensin diyip dalıveriyor.
Kusura bakma ama o kadar uyarı alip gardini almadiysan yuzde 99 hatalisin.

Ederlerse ekime etmezlerse kasıma kadar yolları var ya onları mı eğliycem.
Yaslarımız uymuyor bıkere
Banane nacıye nın gelininden mesela.
Kapıya gelip iceri dalacak kadar Gorgusuz olan birine tatlı tatlı bısey izah etmem.
Hem komik hem begendim say ikisi birden isretlenmiyor😀

ayıp yanlıs ogretılmıs demek kı
aynen dedıgınız gıbı arkadan konusup yuze gulmek ayıp aslında
hayır dıyebılmek onemlı bır olgu kendımıze olan saygı hayır demeyı ogrenmek gerekıyor
kımse bana ıstemedıgım bır seyı yaptıramamalı kendım ıcın hayır dıyebılmelıyım
bırde bu gelıp gıtmelerın sonu yok
komsunun konu sahıbıne zerre saygısı yok ezıp gecıyor resmen ne munasebet buna ızın verıyor ayıp dıyene kadar aşılmıs coook sınır var halbukı
arkadan konuşup yüzüne gülmüyorum bu nerden çıktı, ben kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum ama kadına kapıyı yarım açtığım buyur etmediğim halde giriyo kovamıyorum yaşlı başlı teyze, ayrıca hiç teyzecim demedim konuyu buraya o şekilde açtım sadce. Hayır demek değil ki sizde bi düşünün biri buyur etmediğiniz halde gerçekten göbeğini kapıdan içeri sokmaya çalışıyor, siz önünde dikiliyosunuz hala salona doğru gidiyor ne yapabilirsiniz hayır mi dersiniz.. denmiyor işte öyle

Kırmadan olmuyorsa kırın.
Millet ana babasını kırıyor napalım yani, komşu eyvallah önemli de, bir yerde de önemli değil. Ayrıca böyle komşu olmaz olsun.
Terbiyesizlik bu başka şey değil. Evinizden soğutmaya ne hakkı var.
Müsait değilim istemiyorum, yok, olmaz, hayır vs deyin ısrarla deyin. Sizden nefret etsin mümkünse.

benim komsunun anneside dun patladanak zili calip iceri girdi.
halbuki gezmeye tozmaya komsuculuk oynamaya pek merakli kizina her seferinde kronik hastayim temasliyiz da bi yere gidemiyorum oyuzden annem falan da gelemiyor diyip dilinin ucundaki teklifleri ceviriyorum.
anasi ay cok sıkıldım evde oturmaktan dedi teklif bile beklemeden girdi ki gercekten temasliyiz
teyze ben temasliyim girmesen senin hayrina dedim ama amann bizimkiler hep calisiyor diyip iciri daldi 😭
bu teyzeler niye boyle ya
Oha cesarete bak. Teyze ölmeyi bayılmak sanıyor galiba

Keske bız komsu olsaydık sadekahve apartman ıcınde merdivende kahve içerdik senle evlerimize davet etmeddnsgshshsshshzhshsh
Saka saka senı seve seve agırlardım😂
Evet bende seve seve agirlardm :KK19:
Sevdiğim insanlarla konusmam bakisim bile degisiyormus sevmediklerime göre icten geliyor demek ki 😀
Keşkee komsu olsaydik valla:KK200:

Kusura bakma ama o kadar uyarı alip gardini almadiysan yuzde 99 hatalisin.
1. yıl uzak tutmak için ders çalışıyorum dedim gelmedi sınav bitti kadın bi anda tepeme çullandı sınavı bekliyormuş meğer savunmasız kaldım bi anda ona göre evde tek yaşayan işi gücü olmayan akşama kadar sıkılan biriyim herhalde biri gelsede konuşsam diye beklediğimi sanıyor sanırım ama inan öyle taviz vermiyorum gitmiyorum, işim var diyorum kafın böle böle hayatıma sızmaya çalışıyo.. ben su an engel olmaya çalışıyorum sadece.. Geçen yıl yoktu bu durum şimdi başladı

arkadan konuşup yüzüne gülmüyorum bu nerden çıktı, ben kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum ama kadına kapıyı yarım açtığım buyur etmediğim halde giriyo kovamıyorum yaşlı başlı teyze, ayrıca hiç teyzecim demedim konuyu buraya o şekilde açtım sadce. Hayır demek değil ki sizde bi düşünün biri buyur etmediğiniz halde gerçekten göbeğini kapıdan içeri sokmaya çalışıyor, siz önünde dikiliyosunuz hala salona doğru gidiyor ne yapabilirsiniz hayır mi dersiniz.. denmiyor işte öyle
derdım kı dırekt ıcerı gırdınız ama ben musaıt degılım uygun oldugum zaman gorusuruz kusura bakmayın deyıp bır yandan da usulca kapıya dogru yuruye yuruye yonlendırırdım

1. yıl uzak tutmak için ders çalışıyorum dedim gelmedi sınav bitti kadın bi anda tepeme çullandı sınavı bekliyormuş meğer savunmasız kaldım bi anda ona göre evde tek yaşayan işi gücü olmayan akşama kadar sıkılan biriyim herhalde biri gelsede konuşsam diye beklediğimi sanıyor sanırım ama inan öyle taviz vermiyorum gitmiyorum, işim var diyorum kafın böle böle hayatıma sızmaya çalışıyo.. ben su an engel olmaya çalışıyorum sadece.. Geçen yıl yoktu bu durum şimdi başladı
ay savunmasız kaldım dıyor :D savastamısınız ya :D
demek kı musaıt olmadıgınızda gelmıyor yanı musaıt degılım demenız yeterlı

Gerektiğinde bazı sözler söylenmeli bazı kalpler kırılmalı..

ay savunmasız kaldım dıyor :KK70: savastamısınız ya :KK70:
demek kı musaıt olmadıgınızda gelmıyor yanı musaıt degılım demenız yeterlı
Yahu değilim heryer kalk gidelim diyor kadın dalıyor içeri müsait misin dese zaten diycem değilim diye ama dalıyor dırek

Yahu değilim heryer kalk gidelim diyor kadın dalıyor içeri müsait misin dese zaten diycem değilim diye ama dalıyor dırek
daha benım yazdıgımı bıle anlamıyorsunuz kı hay allahım
sız dıyeceksınız musaıt degılım sonra goruselım dıye
sınava hazırlanıyorum dedıgınızde sızı rahatsız etmedıgını soyledınız sınav bıttı savunmasız kaldım kapıma dayandı dedınız
bende dıyorum kı ısım var deyınce demek kı rahatsız etmıyor
hay allahım yaaa daha nasıl anlatabılırım acaba

Back
X