Arkadaşlar şubat ayında alt katıma komşu taşındı.. Eşimin köyünden biriyle evli.. Geldiğinde hamur işi yaptım çay yaptım götürdüm temizlik yaparlarken içsinler diye.. Bahsettiğim komşu her akşam bana gelmeye başladı eşim vardiyalı çalışıyor kendi gelmediğinde kızını yolladı eşiyle evinde rahat rahat oturdu araya corona girince rahatladım bu arada benimde oğlum var işim olunca oğlumu gönderince ya hemen eve geri yolluyordu yada dışarı çıkarıyordu evi dağılmasın diye.. Araya mesafe koydum sanırım o beni baya kankası falan sandı hatta biz seninle kankayız diyordu 2 aydır tanıdığım insan.. Şimdi de tavır almış benimle hiç konuşmuyor (okeyim konuşmasın ama) ben dışarı çıkınca evine kaçıyor resmen sıkıldım bu ne çocuksu Bi harekettir ya.. saçma sapan şarkılar açarak gönderme yapıyor bütün komşuları tanıyor artık ben bir komşuya ters düşsem hemen konusu olan komşumla sarmaş dolaş foto atıp nispet yapıyor ayarlı giderli sözlerde cabası.. Açıp bakmadım hikayelerine sıkıldım artık sonuçta bu kezde durumlarını bana gizlemiş.. Diğer sosyal medyasında storylerine bakmadım diye siliyor bunu önceden beri yapıyordu resmen benim çevrimiçi olup olmadığımı kolluyor siz yerimde olsanız nasıl davranırsınız aslında böyle rahatım ama onun yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum artık her telefon görüşmesini bana duyurmak için yüksek sesle öyle insanlar fesat olur muhatap olma aynı ortamda bulunma gibi sözler sarfediyor ben sadece yaptıklarını izlemek ve konuştuklarını dinlemekle geçiriyorum günlerimi ama gerçekten sıkıldım artık bıktırdı..