- 3 Şubat 2018
- 25.796
- 110.959
- 598
Aile ve sosyal politikalar bakanlığını arayıp ihbarda bulunuyorsunuz. Olayı belgeleyen bir de görüntü çekebilirseniz çocuğa devlet sahip çıkar.
Çocuğu olmayan kadınlara acıyarak bakan bu güruhun çocuk ziyan etmede üstüne yok. İhbar edin bakanlık el koysun çocuklara. Sorumsuz kadın.
Çocuk 2.5 yaşında sanırım geçenlerde sinir krizi geçirdi evde feryat figan ağladı yıktı evi anne yanında ama ne baktı ne susturdu. Duvarlar kağıt gibi olunca net duyuluyor.Sinir oldum ya. Çocuğun yaşadığı dehşet ve korkuya bak. Güvenli bağlanma yasayacakken ayrılık kaygısı her gün. Bunların yumurtalıklarını devlet zorla bağlayacak. Üremesin ya.
Binada otura lar bikaç daire hariç hep aynı il ve köyden gelen insanlar. Çok değişik insanlar nerden düştüm buraya bilmem. Bir gün kavga ederler ertesi gün bakarsın birlikte sarma sarıp halı yıkarlar filan. Herkes herşeyin farkında ama kimse sesini çokarmıyor ben hariçHickimsenin simdiye kadar sikayet etmemesi
Eşi diğer komşunlardan duyduğum kadarıyla çocuklarını koruyan bir baba ama bütün gün işte olunca evde ne oluyor bilmiyor tabi şimdi yurt dışına gitmiş zaten adam yok...Deneme tahtası mı ya bu. Bu sefer ziyan etmeyecekmiş.
Allahım bu nasıl anne. Çıldıracağım.
Polis çağırmaktan başka çözüm var mı bilmiyorum
Abisi falan nasıl göz yumuyor. Nasıl aile bunlar. Acaba eşi biliyor mu? Video kaydına alsanız. Sonra bina sakinleri hep beraber toplanıp konuşsanız?
İşte polis böyle durumlarda gelir mi bilmiyorum o yüzden sormak istedimO kriz anlarında polisi arasanız?
İşte polis böyle durumlarda gelir mi bilmiyorum o yüzden sormak istedim
Neyine inanmadınız hanfendi. Nasıl bir devirde yaşıyoruz kimse kimseye bir laf söyleyemiyor bu zamana kadar çok kez uyardım konuştum nasihat verdim. Bu söylediğim şeyler hergün hergün olmuyor yoksa zaten kimse duramazdı sanırım. Kapıyı çalıp hayırdır çocuk hasta mı bir şeyi mi var yardıma ihtiyacın varmı diye kapısına gitmişliğimde var ama karşıdaki insan sanane benim çocuğumdan deyince elden bişey gelmiyor.Ben size inanamadim. Bu kadar büyük bir sorun varken ortada nasil kimse sikayet etmez. Yok kapi arkasindan sakinlestiriyoruz falan filan. Kapi arkasindan sakinlestireceginize Kirk kere polisi arayabilirdiniz. Madem o kadar sikayetci insan komsu var?
Siz bir arayın yine öyle bir durumda, hep beraber öğreniriz gelip gelmeyeceklerini. Durduğunuz kabahat, ne demek saatlerce içeri almamak evde tek bırakmak!!İşte polis böyle durumlarda gelir mi bilmiyorum o yüzden sormak istedim
Keşke bu dediklerinizin olabileceği bir ülkede yaşasaydık. En fazla gelip bakıp çocukların durumu iyi deyip anneye iki parmak sallayıp (o da belki) gidiyorlar.Aile ve sosyal politikalar bakanlığını arayıp ihbarda bulunuyorsunuz. Olayı belgeleyen bir de görüntü çekebilirseniz çocuğa devlet sahip çıkar.
Çocuğu olmayan kadınlara acıyarak bakan bu güruhun çocuk ziyan etmede üstüne yok. İhbar edin bakanlık el koysun çocuklara. Sorumsuz kadın.
Neyine inanmadınız hanfendi. Nasıl bir devirde yaşıyoruz kimse kimseye bir laf söyleyemiyor bu zamana kadar çok kez uyardım konuştum nasihat verdim. Bu söylediğim şeyler hergün hergün olmuyor yoksa zaten kimse duramazdı sanırım. Kapıyı çalıp hayırdır çocuk hasta mı bir şeyi mi var yardıma ihtiyacın varmı diye kapısına gitmişliğimde var ama karşıdaki insan sanane benim çocuğumdan deyince elden bişey gelmiyor.
Hanfendi böyle bi konuyu uydurup buraya sırf dalga olsun diye yazabileceğimi düşünmediniz değil mi? ben o kadar işsiz değilim kusıra bakmayın. Olan gördüğüm yaşadığım neyse onu yazdım gerisi size kalmış.Bide sunu ekleyim, tamam OK, ayni köylüler ayni memleketliler, akrabalar ama yani insan sirf sesten rahatsiz oldugu icin biseyler yapar dimi bu aciklamanizda cok sacma. Ne demek cocuk saatlerce aglicak ama ben köylüm diye susacam tzzz. Valla yok oturmadi kafamda. Sizin bu aileyle baska bir derdiniz mi var?
Hanfendi böyle bi konuyu uydurup buraya sırf dalga olsun diye yazabileceğimi düşünmediniz değil mi? ben o kadar işsiz değilim kusıra bakmayın. Olan gördüğüm yaşadığım neyse onu yazdım gerisi size kalmış.
Benim çok şükür kimseyle derdim yoksadece çocuklara üzüldüğüm için napabilirim diye sormaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?