Komsu yuzunden huzurum kalmadi

sulent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
143
55
48
İstanbul
İyi aksamlar arkadaslar bir senelik kiraciyim ve evimi cok seviyorum henuz bebegimizde olmadi :( esimle tek yaşıyoruz hayatim ust komsu yuzunden kabusa dondu evde konustuklari herseyden haberim var ne zaman dustalar ne zaman yemekteler... bes tane cocugu var biri dursa biri durmuyor asiri pasakli camlarim yag ,sac ,balkonum cop icinde defalarca uyardim olumlu karsiladi ama uygulama basarisiz hangi yaptigini uyaracagimi sasirdim ,yoruldum... her ev mi boyle iki satir kitap okuyup tv seyredemiyorum hep arka planda sesleri ... bir seyler duymaya ihtiyacim var.

Toplumsal kurallardan bi haber asalaklarla ayni yerde yasamak cok zor,kendileri terbiyeden nasibini almadiklari icin cocuklarini da terbiye edemiyolar.

Ugrasmaya deger buluyorsaniz hukuki haklariniz var ama o yasa kadar o tarz yasamis insanlari degistirmek imkansiza yakin.

Eski ust komsum da boyleydi aklima geldi sinirlendim yine.

Komsunuza oturmaya gidin usulunce uyarin.cocuklarin sesleri durmayacaktir ama balkonunuza biseyler atmalari camlarinizn yag icinde kalmasi konusnda belki yol kat edrsiniz

Ogrenciyken kaldigim evde gece alt kattaki komsu lambayi kapatmak icin dugmeye basinca cikan o tik sesini bile duyardik biz.. hatta bizden biri hapsirinca cok yasa derlerdi:halay:
Duvarlar mi inceydi yalitim mi kotuydu bilmiyorum ama ha diyince baska yere cikamayacagimiz icin alismistik biz...

sen onları uyarsan bile hangi çocuğuna laf anlatsın, hangisi uygulasın. böyle şeyler yetiştirilme tarzıyla alakalıdır. kısaca sen ne yaparsan yap bu durumu çekeceksin. ister bağır ister çağır ister sus. en iyisi taşınmak....

Saci anladim da, camlariniz nasil yag oldu ki?

Kiraciymissiniz, ben olsam cekmem. Yeni eve tasinmak degisiklik olur hemde. Ne guzel.

İyi aksamlar arkadaslar bir senelik kiraciyim ve evimi cok seviyorum henuz bebegimizde olmadi :KK43: esimle tek yaşıyoruz hayatim ust komsu yuzunden kabusa dondu evde konustuklari herseyden haberim var ne zaman dustalar ne zaman yemekteler... bes tane cocugu var biri dursa biri durmuyor asiri pasakli camlarim yag ,sac ,balkonum cop icinde defalarca uyardim olumlu karsiladi ama uygulama basarisiz hangi yaptigini uyaracagimi sasirdim ,yoruldum... her ev mi boyle iki satir kitap okuyup tv seyredemiyorum hep arka planda sesleri ... bir seyler duymaya ihtiyacim var.
5 cocuk cok zor kadin hangi birine yetsin. Kotu kata denk gelmişsin :( malesef.
Bir çocuğun olsun insanlar iki çocukla nasil basediyor dersin seni ustteki 5 keske taşınabilsen. Orda bebegin olursa sıkça uyanir sinir krizleri yasarsin.

Back
X