kızlar merhabalar,
Beylikdüzü'nde oturuyorum ben, binamız çift daire uzerine ve hepimizin banyosu ortak bir havalandırma boşluğuna bakıyor, menfezler var ama çok ses geçirgen bi banyo yandaki banyoda konuşulanlar sanki benim banyomda konuşuluyormuşcasına net hele ki yankı yaparak geliyor daha fazla, neyse karşı komşumuz yaşlı bir çift ve yanlarında onlarla kalan boşanmış 30 lu yaşlarında bir oğulları var yanında, bu genç adam çalışmıyor annesinin babasının ihtiyaçlarını görüyor pazar market falan, ben de eşim işe gidince yalnız kalıyorum evde ama zAten öncesinde de ben eşime demiştim ( 11 Aydır burada oturuyoruz) bu Hakan biraz sapık gibi değil mi diye bakışları falan çok farklı adamın, benim hiç diyoloğum olmadı eşim evi tutarken ev sahibimiz karşı komşumuza yetki vermiş onlarla muhatap olmuş oradan ismini biliyorum, velhasıl bugün rutin temizlik yapıyorum evde evleri sildim temizlik kovasını dökeceğim banyoya geçtim yan taraftan(menfez kapalı bizim) bağrış sesleri geliyor kovamı temizledim su açıken anlamadım önce ama banyoyu toparlıyorum oraları da siliyorum bildiğin bu Hakan eve gündüz vakti kadın atmış ve banyoda birlikte oluyor kadının inleme sesleri yankılanıyor banyomda

orada olduğumu da belli ediyorum aslında sifona basıyorum musluğu açıyorum falan, ama hiç istiflerini bozmadılar benim elim ayağım titredi duyunca zaten banyonun kapısını kapatıp salona kadar kaçtım diyebilirim, gece wc ye kalktığımda duysam bunu bu kadar umursamazdım herhalde ama gündüz vakti ve banyoda seslerin yankı yaptığını bildikleri halde sesli bi şekilde yapınca çok rahatsız oldum ki ben de evli bi kadınım kendimi geçtim üst katımızda 12 yaşında ikiz çocuklar var ya onlarda duydularsa, eşime yazdım hemen buradan taşınalım diye abartıyor muyum anlamadım ama şuan hala banyodadırlar diye wc ye gidemedim yerimden kalkmadım