- 30 Nisan 2023
- 2.387
- 2.557
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Koymak istiyorum, inanın deniyorum ama kadın her şeye bir şekilde dahil ediyor onları. Hani birkaç sefer görüşünce diyorum tamam herhalde aramız iyi olur böyle devam eder. Birden patavatsız bi cümle öylece kalakalıyorum. Böyle günlerdir içimde iç sıkıntısı var. Eşime öncedem rica ettim en azından ilk gün ikinci gün mangal yaparsanız ailecek olalım dedim, ailesi çağıracaktı onları eşim biz yapalım önce sonra onları çağırırsınız dedi tamam dediler yaptık. Bugün komşusu alındı yüzünden anladım. Şaşkınım yani ne diyim bilmiyorum ki.Ne kadar yakın komşusu olursa olsun bi zahmet misafiri varken gelmesin sürekli, zaten eşiniz sık göremiyormuş ailesini. Ben anneme gitsem istemem ve anneme de söylerim.
Ayrıca eşinizin kazancıdan neden ve nasıl haberdar ki saçma sapan yorum yapabiliyor.
Ben olsam mesafe koyardım.
Başaramadım zaten bu dert oluyor. Çok çok haklısınız olması gereken de bu.belli araliklarla gormek zorunda oldugunuz biriyle cok samimi olmussunuz.
Mesafe guzeldir. Tavrınızı belli ettiginiz zaman kimse istemediginiz seyleri soylemeye yüz bulamaz.
Soylediler diyelim, hemen orada o dakikada bir daha soylememesi icin gerekli ayari verecektiniz, alinmak kusmek bana gore değil, ozur dilenmesini de istemem, olaya hic müsaade etmemek en güzeli, başarabilene..
Nerden bilecek biraz zam geldiğinde tvlerde bangır bangır şu meslek şu kadar alıyor diyor. Böylelikle vakıf olmuş oluyorlar.Eşinizin maaşını nerden biliyor ? Ayrıca siz sürekli orada değilsiniz bir zahmet siz gittikten sonra doya doya görüşsün komşusu ile . Siz mesafenizi koruyun
O an aslında başta kadına yanaşmadım o sırada eşim ve annesi böyle gözümün içine içine baktılar. İnanın baskı gibiydi. Normalde hayatım boyu böyle insanların yanına gelmemek için elimden geleni yaptım. Ve haklısınız saçma sapan bi durum yaAy ne bileyim çok saçma. Herkes çok saçma davranmış. Komşu patavatsız, kaynanan fazla samimi, sen ağzının payını vermeyip kaynanaya diyorsun kadın ondan duyuyor gelip sarılıyor yumuşuyorsun. Eşin nasıl duydu da sonradan yumuşadı oraya vakıf olamadım. Herkes garip maşallah.
Dümdüz konuşun bence kayınvalidenizle, patavatsız bulduğunuz konuşmaları söyleyin, kendinize iç sıkıntısı yapacak kadar dert edilecek bi konu olmamalı.Koymak istiyorum, inanın deniyorum ama kadın her şeye bir şekilde dahil ediyor onları. Hani birkaç sefer görüşünce diyorum tamam herhalde aramız iyi olur böyle devam eder. Birden patavatsız bi cümle öylece kalakalıyorum. Böyle günlerdir içimde iç sıkıntısı var. Eşime öncedem rica ettim en azından ilk gün ikinci gün mangal yaparsanız ailecek olalım dedim, ailesi çağıracaktı onları eşim biz yapalım önce sonra onları çağırırsınız dedi tamam dediler yaptık. Bugün komşusu alındı yüzünden anladım. Şaşkınım yani ne diyim bilmiyorum ki.
Gül geç. Aman. Yaşlı kadın insan bir şey de diyemiyor. He deyzem aşşırı pintiyim 5 kuruş koklatmam deO an aslında başta kadına yanaşmadım o sırada eşim ve annesi böyle gözümün içine içine baktılar. İnanın baskı gibiydi. Normalde hayatım boyu böyle insanların yanına gelmemek için elimden geleni yaptım. Ve haklısınız saçma sapan bi durum ya
Dün eşim söyledi sofiaya ayıp yapıldı dedi hatta ben de tam cümleye girdim anlatmaya, bizi susturdu duymak dahi istemiyor. Kadın gelip özür dileyince ikinizde çok değerlisiniz kimseyi atamam dedi. Ben kimseye kimseyi at demiyorum ki. Ben bana komşusu laf etmesin diyorum. Kendi halimde takılıyorum o durduk yere laf maf vuruyor sonra da seni seviyorumlar çok garipDümdüz konuşun bence kayınvalidenizle, patavatsız bulduğunuz konuşmaları söyleyin, kendinize iç sıkıntısı yapacak kadar dert edilecek bi konu olmamalı.
Komşusu düşünceli biri olsa zaten aileyi yalnız bırakayım der ne alaka sürekli dahil olmak.
Ahhah belki de gülüp geçmem gerek de huyum çok kötü takıyorum gece kaç olmuş kocam horluyo ben neye taktım fjfjGül geç. Aman. Yaşlı kadın insan bir şey de diyemiyor. He deyzem aşşırı pintiyim 5 kuruş koklatmam debazen alaya almak en iyisi.
Kayınvalideniz de bi enteresanmışDün eşim söyledi sofiaya ayıp yapıldı dedi hatta ben de tam cümleye girdim anlatmaya, bizi susturdu duymak dahi istemiyor. Kadın gelip özür dileyince ikinizde çok değerlisiniz kimseyi atamam dedi. Ben kimseye kimseyi at demiyorum ki. Ben bana komşusu laf etmesin diyorum. Kendi halimde takılıyorum o durduk yere laf maf vuruyor sonra da seni seviyorumlar çok garip
Böyle tipler alaya alındığını anlamayıp iyiceGül geç. Aman. Yaşlı kadın insan bir şey de diyemiyor. He deyzem aşşırı pintiyim 5 kuruş koklatmam debazen alaya almak en iyisi.
Aslında kışın beni onlara götürmeye zorlamasınlar diye eşime sevmediğimi söyle annene bilsin dedim. Eşim söyledi ama yaz oldu yine aynı devam ediyor. Bi ara ablan diyip duruyordu ablan deme dedim. Yani çok kere belli ettim ama anlamak istemiyorlar, aile gibi görüyor belki ama kadın taşınsa gitse hani evi orda olmasa ilişkileri kopar. Ama kayınvalidem gözü dönmüş gibi. Ya istedikleri gibi komşuculuk oynasınlar inanın umrumda değil benim tek arzum eşim ailesine doyarken huzurlu bir köşede oturmak, çok mu şey istiyorum yaKayınvalideniz de bi enteresanmış
Tamam komşusu kıymetli olabilir de atmak falan ne alaka. Ayrıca o seviyor diye siz de sevmek zorunda değilsiniz ki. Susmayın ve rahatsız olduğunuzu anlamasını sağlayın.
Siz yokken komşuculuk oynasınlar
Şaka gibiAslında kışın beni onlara götürmeye zorlamasınlar diye eşime sevmediğimi söyle annene bilsin dedim. Eşim söyledi ama yaz oldu yine aynı devam ediyor. Bi ara ablan diyip duruyordu ablan deme dedim. Yani çok kere belli ettim ama anlamak istemiyorlar, aile gibi görüyor belki ama kadın taşınsa gitse hani evi orda olmasa ilişkileri kopar. Ama kayınvalidem gözü dönmüş gibi. Ya istedikleri gibi komşuculuk oynasınlar inanın umrumda değil benim tek arzum eşim ailesine doyarken huzurlu bir köşede oturmak, çok mu şey istiyorum ya
Aslında beni üzen içimi sıkan da bunu söylemek ve sorunun söyleyerek çözülmesi. Hani bakınca kayınvalidem bana değer verdiğini göstermek için pekçok şey yapıyor ama ben geldiğim zamanda dahil sanki dünya o komşusu etrafında dönüyor. Onlarla otururken sizinle zaman bambaşka çok güzel akıyor diyor. Evet çok esprili enerjisi yüksek bi kadın. Elbette iyi anlaşıyorlar ama ben isterdim ki ben kendimi ifade etmeden de insanlar bunu düşünsün. Böyle oldugunda diyorum ki hani o kadar uzam yoldan geldin 2 3 gün yolun yorgunlugu geçmedi eşin için geldin ama sanki önemim yok gibi. Burda birisi beklenti içinde olma mutsuz olursun demişti. Belki de cidden beklentimi sıfırlasam iyi olur. Sadece böyle şeyler olunca insanların samimiyetini sorguluyorum anlıyorsunuz dimi beniBen olsam,komşu kadının konuşmalarından rahatsızlık duyduğumu biz geldiğimizde onu ortama daha az dahil etmesini,aile olarak vakit geçirmek istediğimizi açıkça söylerdim. Evet belki siz geldiniz diye samimi olduğu biriyle görüşmeyi kesemez ama en azından sizin olduğunuz süre için sınırlanabilir bence. En azından her ortana çağırılmaz vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?