Komşu

anlıyorum ana kayınvalidenizin bunu akıl etmesini beklemek sizi yıpratır belki hiç etmeyebilir sessizliğinizden nezaketinizden o komşuyu sevdigiginizi bile düşünüyordur belki,bu yüzden açıkça konuşmak en güzeli

Benim paranın hesabini ne diye yapıp duruyorsunuz anlamadım derdim bir daha bana birşey söylerken kırk kez düşünür komşu ve aile

Gereksiz patavatsiz insanlar hiç hoşlanmam ama bazen bunlara mecbur kalıyor insan.
Ben eşimin ailesine gidince orada da bir kadın sürekli sen köyü sevmiyor musun?
Buraya gelmiyorsun diye yüz kere sordu.
Olay benim kaynanamla aramin iyi olmamasi.
Sürekli niye gelmiyorsun sevmiyor musun deyip duruyor bikmadan.
Hiçbirine cevab vermedim kaynanam da oradaydi.
Duymazdan geldim.
Mesafe bilmeyenle muhatab olmayacaksın.

Oğlu gelini varken komşunun o ortamda işi ne. Bir iki kez görüşseniz neyse de eşiniz bile varken anlayamadım.
Kv siz varken bu kadını çok çağırmasın. Kimyanız uyuşmak zorunda değil.

Şu "para kıskanmak" denen şey var ya.. Hah o işte. Gözü kalmış kazancınızda.
Ardından gelen "aa ben Karadenizliyim her şey dilimde" "ay aslında çok seviyorum" demeler, kek yapmalar sarılmalar filan da dümdüz manipülasyon.

Çok rahatsız edici bişey bu, sanane benim paramdan yani.
Abuk subuk bi durum gerçekten. Kayınvalidenizin de ikinizi aynı kefeye koyup "ikinizi de atamam" lafı tuhaf olmuş, gelin kız evlattır yahu biraz değeri olur. Ne biliyim rahatsız oluşuna önem verirsin, bi savunursun.
Sizin yapabileceğiniz tek şey görmezden gelmek sanırım, o böyle bişey söylediğinde duymamış gibi yapın hiç tepki vermeyin. Diğer tarafa dönüp "Anne tuzu uzatır mısın" filan diyin, laf kalabalığı içinde kaybolsun söyledikleri.

Sessiz kalabilmekte bir başarı ya. Ben olsam azarlarım ne sorup duruyorsun diye.

Sessiz kalabilmekte bir başarı ya. Ben olsam azarlarım ne sorup duruyorsun diye.
Yabancı olunca biraz geri durmakta fayda var.
Normalde eşimle aramda bu tartışma olsa ağzımı kapamam.
Ama disarida anlamayacak insana uğrasmaya degmez.
Hatta eşim tum hincin bana der.
Dışarda melek gibisin

Yabancı olunca biraz geri durmakta fayda var.
Normalde eşimle aramda bu tartışma olsa ağzımı kapamam.
Ama disarida anlamayacak insana uğrasmaya degmez.
Hatta eşim tum hincin bana der.
Dışarda melek gibisin
Ağzına sağlık erkeklere her şey müstahak hayatım. Ben duramıyorum dışarda da olsa böyle beni darlayanlarla tartışıyorum.

Ayy ne yılışık insanlar var kayınvalide çağırsa bile misafirin var deyip birkaç gün gelinmez. Kayınvalideniz de tuhaf komşuluk ile evlat bir tutulur mu? Bence siz tavrınızı net koyun tekrar ortamda eşinizin maaşı konu olduğunda başkasının maaşıyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz diye bozun yoksa laftan almayacak gibi duruyor. Söyleyip söyleyip sarılınca geçiyor mu? Sürekli aile içinde bu laflarla sizin enerjinizi düşürmeye çalışıyor sizden besleniyor resmen

Valla ben olsam derim yılda geldigimiz 10 gun onda da gelip duruyor ayıp diye

Ben mi çok yumuşağım bilmiyorum ama sanırım ben aman neyse diyip devam ederdim iyi insanlarsa kayınvalideniz de iyiymiş görmezden gelebilirdim sanırım komşunuz da aileden biri olmuş ama sizin içinize sinmiyorsa siz çok konuşmayın o da zamanla anlar ona mesafe koyduğunuzu

Abartmasanizmo acaba zaten surekli birlikte degilsiniz 10 gun katlanin onun evi onun duzeni rahatsiz oldugunuz bisey soylediginde cevabini verin gecin bukadar takmaniz biraz aranmak gibi oluyor
Aslında kadına saygımdan yine barışıyorum ya da yine oturuyorum onlarla küs kalmıyorum kavga çıkarmıyorum kimseye saygısızlık etmiyorum ama içten içe kendimi kötü hissediyorum, onu da yine kimseye yansıtmadım içime attım ama öfkeleniyorum. Eşim için ömrüm boyu tahammül etmem mi gerekecek bilmiyorum ki.

Ben biraz abarttığınızı düşünüyorum. Ufacık şeyleri hep böyle büyütür müsünüz?

Çok rahatsız olduysanız, cevabını verip geçseydiniz. Bu kadar takmaya, uyku kaçırmaya değecek bir konu değil ki.

Siz de kayınvalideniz de abartıyorsunuz.

Siz bu kadar takarak.. Şurda 10 gün ordasınız herhalde 10 gün evde oturmuyorsunuz. Çıkın eşinizle gezin, arada akşamcı olun.

Kayınvalideniz de 7/24 evinde tutarak abartıyor ama sizin buna yapacağınız bir şey yok belki kadın kayınvalidenize her anlamda destek oluyor. Yaşlı insanlar belki göz kulak da oluyor. Siz topu topu 10 gün ordasınız onu da rica minnet gidip, kocamın hatırına diyorsunuz. O yüzden ilişkilerine karışmayıp, kıskanmayıp size yapilanlara da kendi adıniza tepki verebilirsiniz..

Yani eş ailesine katlanıp, bir de üstüne densiz komşularına sabır gösteriyorsunuz
Neye katlandığınıza dikkat edin derim naçizane çünkü insanlara size nasıl davranmaları gerektiğini öğretiyorsunuz.

Kv soyleyin 8lk gunleri bas basa cekirdek aile gecirelim elaleminaramiza katma diyin

Benim her şey dilimde laflarına inanmayınız lütfen. Düşünmüş ki söylemiş. Zira kişinin fikri neyse zikri de odur. Ayrıca neden takıyorsunuz ki bu kadar kafaya. Kocanızın maaşı ve pinti olduğunuz imasında mı bulundu kahkaha atıp "evet ya çok şükür kocam kazanıyor. Ben de gerekli yerlerde harcıyorum. Zenginin malı da züğürtün çenesini yoruyor işte" deyip geçin. Lüzumsuz insanlar

Insanlarin eş ailesindeki bironden bahsettigi gibi bahsetmissiniz, her zaman hayatimda olacak falan diye afsfgs Ne alaka yaaa, o kim kiiii, esimin annesine annesi oldugu icin zor katlaniyorum eşim hatirina bi de komsusuna mi katlanicam üç gunluk dunyada derdim mi yok allah askina. Boyle pasif olmayin baslatmasin adımına da kekine de, suratinizi ekşitin çıkın odadan. Kaynananizda kafa varsa sizi bir araya getirmemesi gerektigini anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…