Komşudan gelen ilişki sesleri

Biraz sesten kimseye zarar gelmez sanırım benim başıma hic boyle birsey gelmedi gelse ne hissederim bilmiyorum ama tepkim olumsuz olmaz diye dusunuyorum tabi surekli olmasi illaki rahatsiz eder

Biz balayında otelde duymuştuk bu tip sesleri, sevişenler de rustu🤪🤪🤪 varın siz tahmin edin, cook rahatsız olmuştum, özellikle o kadının sesini eşimin duymasından :KK47:

Biz balayında otelde duymuştuk bu tip sesleri, sevişenler de rustu🤪🤪🤪 varın siz tahmin edin, cook rahatsız olmuştum, özellikle o kadının sesini eşimin duymasından :KK47:
😂😂😂 kızda güzeldi heralde coğunlukla öyle oluyorlar bide sesler eyvah eyvah vallah ben olsam odayı değişdirirdim 😂😂

Kızlar bu kadar kötü düşünmeyin bence kimi daireler bitişik oluyor. İki yatak odası bitişik-yatak odası-salon bitişik iki ayrı binanın kesisim duvari yine ince yapılıyor ve sonuç bu oluyor. Hemen çocuğa yazik vs vs ses gerçekten hönkurerek cikiyorsa tamam ama konuşma seslerinin bile geldiği aprtmanlarda yasiyoruz.

Sevişmek iğrenç demiyorum , başkasının inleme seslerini çocuğunuzla ailenizle yada aile büyüklerinizle denk gelerek dinleyince bakalım iğrenç mi gelecek, oh nasılda zevk aliyorlar mı diyeceksiniz. Edep denen bişe var kimse buna maruz kalmak zorunda değil bu mahremdir.

Aynen kardeşim ...insanı insan yapan edeptir
Her işin bir âdâbı edebi olmalı...
Kimsenin kimseyi heleki böyle mahrem bi konu yüzünden rahatsız etmeye hakkı yok
Çoluğu çocuğu var yaşlısı hastası var...
Terbiyesizlikten başka bişey değil

Savaşmayın Sevişin mesajını hunharca veriyorlar demek ki 🤣

Korkulcak bisey degil nihayetinde sadece sevisiyorlar yani korkcak kadar bi durum yok bence bunda. Odayi degistirin bakkala gidin markete inin ne bileyim ortam degistirin nihayetinde en fazla 15-20dk suren bi durum🤣

Aynen kardeşim ...insanı insan yapan edeptir
Her işin bir âdâbı edebi olmalı...
Kimsenin kimseyi heleki böyle mahrem bi konu yüzünden rahatsız etmeye hakkı yok
Çoluğu çocuğu var yaşlısı hastası var...
Terbiyesizlikten başka bişey değil
İyi de adamlar kapının önünde mi yapıyor bu işi evinin içinde mi? Anlamadım ben?

İyi de adamlar kapının önünde mi yapıyor bu işi evinin içinde mi? Anlamadım ben?

Evdelermiş ama kimse onların seslerini dinlemek zorunda değil bu bayan çok ses geldiği için rahatsız olduklarını dile getirmiş
mahremini bağıra bağıra göstermeleri saygısızlık edepsizliktir. Herkesin evinde çoluğu çocuğu hastası yaşlısı genci var

Gündüz olunca değiştiririm ama gece üçte bakkala mı gidiyim? Evimde bile rahat yok milletin g. keyfine göre odayı değiştircez yani. Tamam özgür olsunlar da benim özgürlüğüm nerde?Gece iki saate yakın uyuyamadım. Ne zaman medeniyete adım atıcaz acaba

Selam kızlar, yan tarafta yaşayan bekar adam evine kız getiriyor. Oradan gelen sevişme sesleri beni çok rahatsız ediyor, her şeyi duyuyorum midem kalkıyor. Bu durumda olanlar ne yapıyor acaba ?
Bizim başımıza geldi,yeni evlilerde,her gece tamam da gündüz bazen diğer odalardan bile ses duyulurdu,günde 4-5 defa 😂gece 3lere 4 lere kadar..6 aylık falan olana kadar da çektik,film çekiliyormuşçasına inlemeler konuşmalar inanamazsınız😂 En son kapıya not bıraktım “ çalışan insanlarız lütfen daha az gürültü yapın” diye..Sonra sonra duydum ki komşulara beni kötülemiş “evimde rahat oturamıyorum tv sesini açamıyoruz not bıraktı yandaki” demiş 😂🤷🏻‍♀️ Komşulara da tutup anlatsam hoş olmazdı,edebim el vermedi,hee deyip geçtim 😑

Son düzenleme:
Ayy ne yapılır ki bilemedim
Uyarma da olmaz yani
Sessiz sevişin
:KK70:
Bende 1 kere duymuştum
Adamın boşalmasını duydum resmen
Üst kat komşum
Bide bi yürüyorlar evde asker gibi ya
Sesimi çıkaramıyorum da kötü olmak istemem
Ailem yaşıyor o apartmanda sonuçta
Katlanıyoruz ne yapalım