- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Bazen birilerine bişiler anlatmak çok yorucu oluyor, en iyisi uğraşmamak,İyi günler :)
Kesinlikle çok haklısınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen birilerine bişiler anlatmak çok yorucu oluyor, en iyisi uğraşmamak,İyi günler :)
Biz balayında otelde duymuştuk bu tip sesleri, sevişenler de rustuvarın siz tahmin edin, cook rahatsız olmuştum, özellikle o kadının sesini eşimin duymasından
![]()
Sevişmek iğrenç demiyorum , başkasının inleme seslerini çocuğunuzla ailenizle yada aile büyüklerinizle denk gelerek dinleyince bakalım iğrenç mi gelecek, oh nasılda zevk aliyorlar mı diyeceksiniz. Edep denen bişe var kimse buna maruz kalmak zorunda değil bu mahremdir.
Hayır yaşları 35-40 civarıydı, kocaman insanlarkızda güzeldi heralde coğunlukla öyle oluyorlar bide sesler eyvah eyvah vallah ben olsam odayı değişdirirdim
![]()
Ben yazacaktım da engel yiyoruz böyle şeylere uyarı yapınca tövbe YarabbimNe alaka? Hayır muzik deseniz anlayacagimda yasin süresi nedir böyle bir konuda yanlis bir örneklendirme.
Ne güldüm yaHayır yaşları 35-40 civarıydı, kocaman insanlar
Ama insan o sesleri duyunca kendi yatak odasının sessizliğine üzülüyor![]()
Bizim de hep aklımıza gelir esimle hatırladıkca gülerizNe güldüm ya![]()
Bunda engel yiycek bişey yokki, ayip!! dini şeylerimizi böyle pis konulara alet atmek saçmalıktır isterki uyeligimi iptql etsinler umrumda değilBen yazacaktım da engel yiyoruz böyle şeylere uyarı yapınca tövbe Yarabbim
"Komsum evimizin icinde inliyordu "o konunun adiBknz.daha once acilmis 'komsudan gelen sevisme sesleri'
baktım ama aramada çıkmadı
İyi de adamlar kapının önünde mi yapıyor bu işi evinin içinde mi? Anlamadım ben?Aynen kardeşim ...insanı insan yapan edeptir
Her işin bir âdâbı edebi olmalı...
Kimsenin kimseyi heleki böyle mahrem bi konu yüzünden rahatsız etmeye hakkı yok
Çoluğu çocuğu var yaşlısı hastası var...
Terbiyesizlikten başka bişey değil
İyi de adamlar kapının önünde mi yapıyor bu işi evinin içinde mi? Anlamadım ben?
Bizim başımıza geldi,yeni evlilerde,her gece tamam da gündüz bazen diğer odalardan bile ses duyulurdu,günde 4-5 defaSelam kızlar, yan tarafta yaşayan bekar adam evine kız getiriyor. Oradan gelen sevişme sesleri beni çok rahatsız ediyor, her şeyi duyuyorum midem kalkıyor. Bu durumda olanlar ne yapıyor acaba ?