Komşudan gelen sesler 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
Kızlar malûmunuz daha önce acmıştım böyle bi konu
Komşumdan sevişme sesleri geliyodu şimdi ben bunu 2 kere uyardım ses kesilmişti
3 seferdir yine duyuyorum eskisi kadar değil yine allah razı olsun biraz dikkat ediyo arkadaş
Şimdi ben buna ne yapım kafayı yicem yani en sonunda psikoloji diye bişey kalmadı zaten evimde huzurlu oturamıyorum zaten beni adam gibi biri bulmaz bikere daha uyarıyım mı ne dersiniz

Eskisi kadar değilse bişey deme artık insanlarında özel yaşamı var cinsel hayatları biticek böyle uyara uyara

Keşke o kadar basit olsa bende başıma gelmeden sizin gibi söylüyodum insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo sürekli bi dinleme halindesin ses geliyo mu diye

Yani uyardığınız halde geliyosa kendilerini zaptedemiyolar anlaşılan.
Tam o esnada mobilya çekiyor gibi duyulduğunu hissettiren bişi yapsanız, belki direkt uyarıdan daha nezaketli olur

Ama bu işi bi onlar yapmıyo ki kimse kimseye sesini duyurmuyo
Orası öyle de kimse de aynı sevişmiyo ya kimi sessiz kimi böyle gürültülü seviyo işte saat kaç gibi geliyo sesler?

benim bi önceki evimde böyle bişey yaşadım bende gece 2 de başlıyodu sesler apartmanda avazım çıktığı kadar bağırıyodum yeteer diye sonra taşındılar mı naptılar bilmiyorum da fena bişey biliyorum ama bi noktadan sonra bişey yapılmıyo ben öyle bağırdığımla kalıyodum kimse de sen niye bağırıyosun noldu demiyodu

Çocuk yapana kadar gelir o sesler alt caprazim da öyleydi ama ben değil alt komşum ve karşı komşum duyuyordu seslerini ben duymadım hiç uyarmak için gittiler ama kapıyı bile açmadı hanfendi sonra zaten hamile kalmış çocuk falan olunca çocuğun sesi kahkahası falan gelmiş yine dedileriyi çocuk sesi zaten sonra da taşındı Allah'tan yeni geleni hemen tembihledi alt komşum bak y.odalari bitişik ses ayariniza dikkat edin böyle boyle oldu diye dikkatliler galiba sikayet yok

Bunu gibi konu çok açıldı ama bir çözüm bulanı görmedim malesef. ancak kadın hamile kalırsa çocuk olursa o sesler azalıyor
Dua ediyorum bende ya hamile kalsın yada taşınsınlar diye ikiside olmuyor
bizimde öyle 2 3 arası oluyo genelde

Aynen valla keşke çocukları olsada onu dinlesek çıt çıkarmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…