Komşudan gelen sesler 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buara bende komşudan çok dertliyim ama çocuk sesinden.4 aydır Felâket bir ses ve gece 3e kadar sürüyor. Keşke benim komşuda yeni evli olup sevişme sesi duyursaydı,alır yastığı diğer odaya geçerdim mis :) bunlar iyi günlerin o sevişmeden olacak çocuğu düşün bence ona hiç dur durak olmayacak malesef :) şaka biryana varsa imkan odanı değiştir.

Keşke o kadar basit olsa bende başıma gelmeden sizin gibi söylüyodum insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo sürekli bi dinleme halindesin ses geliyo mu diye
Dinlememeyi deneyin bir de. Dinlerseniz duyarsınız tabi ki. İnsanlar dikkat etmeye de başlamış. Sizin keyfinize göre sevişemez kimse.

Eskisi kadar değilse siz de biraz başka şeylere odaklanın.
Apartman hayatı yani hapşırsak duyuluyor

bende dinlemezseniz duymazsınız ayrıca hadi daha dikkatlilerse ne uğraşıyosunuz insanlarla rahat bırakın doysunlar birbirlerine

Dinlememeyi deneyin bir de. Dinlerseniz duyarsınız tabi ki. İnsanlar dikkat etmeye de başlamış. Sizin keyfinize göre sevişemez kimse.
Hiç ince duvarlı evde oturdunuz mu? Valla sevişmeyi bırakın muhabbetlerine dahil oluyorsunuz. Dinlemek de değil o sesler bile uyku anında insanı rahatsız etmeye yetiyor

Yeni evlendiğimizde bir gün dış kapıyı aralık unutup eve girmişiz. Allah affetsin çok ses yaptık fark edince aşırı utandım ve bir daha çok ses yapmamaya dikkat ettim kimse şikayet etmediği halde. Yani bu arkadaşların utanması olsa siz söyleyince biraz dikkat ederlerdi bence. Tekrar tekrar kapılarına gidince hır gür çıkmasın aman

Ya her gün kavga, bağırış, çağırış olsaydı. O daha huzur kaçırıcı. Evlerin duvarları artık çok ince... Yapacak bir şey yok maalesef. Yalıtım malzemeleri var, hangi duvar ortaksa o duvara yalıtım yapın ya da o duvara çekin kıyafet dolabını falan. Eşya da keser sesleri.

Yaşıda çok küçük umursuzda bişy uğraşıyoz işte çoluk çocukla

Evet hiç yalıtım yok ne konuşulsa evin içinde konuşma sesi öyle geliyosa bağırmayı siz düşünün
Tahmin ediyorum çünkü yan komşumun oturma odası benim yatak odamla bitişik. Duvarlar incecik. Aslında odası orda değildi bu yıl aldı. alırken de uyardım bak çok ses geliyor benim odam orda. İkimiz de çalışan insanlarız diye. Yine de aldı. Allah'ım misafirleri geliyor küfürler havada uçuşuyor. Çocuk uyumuyor sabaha kadar ağlıyor. En son mesaj attım dedim bak 24 kadar neyse de o saatten sonra ben çok rahatsız oluyorum. O zaman çocuğu odasına götürdü ama sesler hala geliyor.
Neyse ki artık 2 deyince yatıyorlar

Yapacak bişey yok diye bişey yok apartmanda yaşıyosan dikkat edeceksin kavgalarınıda çok çekmişimdir zamanında o sesleride herkesin bi sabrı var

Uyarmıssın bir nebze azalmıs..O zaman kulağa pamukla sizde az destek atın yeni evlilermis yav cocuktan sonra sesleri kısılır nasılsa

İyi bari iki de yatıyolarsa

Yapacak bişey yok diye bişey yok apartmanda yaşıyosan dikkat edeceksin kavgalarınıda çok çekmişimdir zamanında o sesleride herkesin bi sabrı var

Haklısınız tabi. Ben yan tarafta fısıltıyla konuşulsa duyulan bir evde olduğum için çok kanıksadım durumu. :) Duvara halı veya kilim asmak da bir miktar sesi kesiyor bu arada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…