Komşular bana geliyor.

Sor kadına kaç kişi geleceklermiş ona göre hazırlık yaparsın . Bende cslıştıgım için komşularla cok sıkı fıkı olmayı sevmiyorum

3 senelik evliyim kimse gelmedi zaten sevmiyorum ben öyle şeyleri, çok sıkı fıkı olmuyorum kimseyle mesafemide koruyorum.
Yoksa herkes bir yorum yapıyor ne yaptın ne ettin nerdeydin cart curt

Ne öyle mıç mıç Konu sahibi iki çeşit yeter abartmayın.

Yorumlar çok gereksiz. Konunun uzun olması misafirin istenmemesini anlatıyor. Sorunun sadece 4 çeşit yeter mi, olduğunu sanmıyorum. Neyse.
Ben olsam idare eder ve almazdım. İçlerinde sempati duyduğun ve ağırlamak istediğin birileri varsa, kendin davet edersin. Akraba değil, arkadaş dost değil, hiçbir şey değil. Selamlaşılan komşu. Bol bol dedikodunu yapacak komşular. hatta şimdiden başlamışlar yok enişten falan fıstık. Kendini yorduğuna değmez. Yaptıkları emrivaki. Kendi 20 yıllık komşularına yapsınlar 'sana geleceğiz' emrivakisini. Sana gelmek istiyoruz bence tanıdığa söylenir. Sadece selamlaşılan, muhabbetin olmadığı insana söyleyemezsin. Söylersen böyle istenmeyen misafir olursun.

maksat tanışmak ama zaten soğuk tarafınızı görürlerse daha gelmezler
İyi ki anneniz geliyor yanınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…