Komşular bana geliyor.

Yeter canim.bebekli halinle.ikramlari disardan al.icecekle ikram et.hosgeldiniz. biraz guler yuz ve gule gule.cok samimiyete girmezdim ben olsam

O komsuluklar eskidenmis bosver ne yaparsan yap memnun olmayan çıkar ben bir keresinde 4 cesit yapmistim aaaa cesidin azmis ama lezzetliydi demislerdi millet 8 .10 cesit yapiyor ondan sonrada neden komsuluk yok deniliyor cogu sirf gosteris icin ugrasiyor su ara cok rahatim kimseyle gidip gelmiyorum merhaba merhaba

Ne yap biliyormusun gitdeki yarın işim çıktı maalesef müsait olunca ben sizi çağırayım bidaha teklif edemez akraban değil bişeyin değil alınırlar kurtulursun

Sorunuz teyzelere cikacak menumuydu yani ??? Bende oku oku birsey cikacak sandim, ogretmensiniz herhalde valla sentezlemeniz berbat kusura bakmayin, kardesinizin kacmasindan girip nerden cikmissiniz.

Korkmayin ve su blog yazisini okuyun eglencelidir iciniz rahat eder tam sizin konuyla alakali.
http://birkizbiroglan.com/2015/03/12/yurdum-teyzelerini-agirlama-kilavuzu/

Evime kimseyi çağırmam, komşuluk muhabbetini de sevmem.

Bu nedir ya, emrivaki resmen. Bir de hep evde misin diye sormuş. Gözetliyon herhal teyzecim deseydiniz ya? Aa kadına bak.

E madem çağırmışsınız ben de önerimi yapıyım. Şimdi bence bu sıcakta çay çekilmez.
Patates salatası, sigara böreği, az kısır bir de kek yapıverin oldu bitti işte. Az yesinler! :)

Kimseyi memnun edemezsin bosver ben 4 cesit yaptigimda aaa cesidin az ama lezzetli denildi alismislar 8 .10 ceside yazik hem israf hem yorgunluk olan var olmayan var boyle komsuluk olacaksa hic olmasın bence fazla samimi olmamaya calis

Yoo öyle içimi dökmek istedim. Hızlı hızlı yazdım ondan yanlışlar olabilir.

4 cesit fazla
Ilk kez goreceginiz insanlar icin bu kadar emek vermeyin ki tekrar gelmesinler. Yedi kat el bunlar yaaa ne bebek gormesi?

Komşuluğunuz yok ama bebek görmeye geliyorlar? Merak böyle birşey işte. Ağırlayacaksınız mecburen ama öyle dökülüp saçılmayın bence

Komşuluğunuz yok ama bebek görmeye geliyorlar? Merak böyle birşey işte. Ağırlayacaksınız mecburen ama öyle dökülüp saçılmayın bence

Hem bebek görmeye, hem de ev görmeye geliyorlar bence. Dikkat edin de siz mutfaktayken kendi kendilerine evinizi gezip sağınızı solunuzu kurcalamasınlar.

Siz blog yazisini okuyun size cok yardimci olacak hemde cok eglenceli
Öneriniz için teşekkürler. Ama sorunum Yurdum teyzelerini ağırlamak değil. Komsu ağırlayan biri değilim, biraz gerildim. Malum otobüsteki sohbet de hoşuma gitmedi. Aslında size de böyle komşular geldi mi , nasıl geçti diye belki yazdıklarımı sentezlemeliydim, haklısınız. Aklıma gelince yiyecekleri de araya sıkıştırdım, sanki onu soruyormus gibi oldum, farkındayım ama hanımlar derdimi anladı ko yorum yaptılar. Sentezi sizin yüksek zekanıza bırakıyorum. Sevgiler

Sonra komsuluk neden oldu?insanlar eskisi kadar samimi değil diye dertleniyoruz.
Şimdiden bile aman ne gerek vardan girip boşver yedi kat el diyenler olmuş
Bir iki saatlik bir oturmayi bu kadar istemeyecek ne var.

ay ne kadar misafir sevmeyen, misafir ağırlamaktan erinen insanlar olduk biz böyle ya. gelene gelmeyin sonra gelin demek, 4 çeşit fazla elinin körünü yesinler mantığında olmak benim tarzıma uymuyor.

gelen gelir, sonrasında ister görüşürsünüz ister görüşmezsiniz. onların da işi gücü vardır zaten.

çocuğunuzu hayırlamaya geliyorlamış ne güzel, ne var ki bunda.
4 çeşit te fazla değil bence. kekti, börekti derken zaten 4 çeşit olur. rahat olun biraz insanlar iyi niyet gösterip geliyorlar. bir kerelik bir şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…