• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşular ve araç park yerleri

Hifaa

13.10.2015 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4.837
11.561
208
31
Sayfa 7 de konuyu hortlattım .

İyi akşamlar kızlar annemler için soruyorum oraya gittiğimiz zaman bu sorunla bizde karşılaşıyoruz .
Komşular annemler evde yokken park yeri ayarlamışlar 6 dairelik apartmana sadece 3 dairenin numarasını yazıp yerini belirlemişler (bunlardan biri de yöneticinin işyeri arabası için) annemgilin balkon altına da üst komşuyla yöneticinin karısının arabasının yeri olmuş boş bulurlarsa annemler koyabilirmiş yoksa misafir park yerine koyacaklarmış!(ki orasıda mimli yer karşısına park eden adam kaç defa ordaki arabalara çarptı biri de eşimin arabası) Annemlere yer belirlenmemiş biz her yere numara yazılsın kura atılsın dedik kabul etmiyorlar yönetici kendine en iyi yerleri seçmiş kabul etmiyor hiç bir şekilde diğer iki dairede olanlarda öyle annemler sanki burda ev sahibi değilmiş gibi bu konuda yasal bişey yapılabilir mi bize fikir verir misiniz

Birde edit gireyim bu komşuların babamlarla bir alıp veremedikleri var hep ne yapılırsa yapılsın babamı yok sayıyorlar sanki onun garezine yapıyor gibiler o yüzden bizim bu derdimiz oldu yoksa bananesiydi zaten çok takmıyorduk

Son düzenleme:
Yasal olarak bilmiyorum ama şu kısmı anlamadım. 6 dairelik apartman için kaç araç park yeri var? Bir de hem yönetici hem de eşi için araç park yeri ayrılmış doğru mu anladım. Yani 1 daireden 2 araç.

Yasal olarak bilmiyorum ama şu kısmı anlamadım. 6 dairelik apartman için kaç araç park yeri var? Bir de hem yönetici hem de eşi için araç park yeri ayrılmış doğru mu anladım. Yani 1 daireden 2 araç.
Kaç araçlık yer var ben de o kısmı göremedim.
Ama yönetici bir de şirket arabası için yer ayırmış. :D

Cekin arabanizi ya, ne yeri
Evet kurali olur ama etik yonden olur erken cikan one ceker insanin evinin dibine cekmez boyle seylere dikkat edilir
Hangi karar kim vermis karari isi mahkemeye tasiyin gerekirse
Ya çok saçma bi atsam biz baya uğraştık çözmek için 3 daire anlaşmış hepside yöneticinin keyfini kollamış babam karşı çıkınca üçü beraber babama yürüdüler .

Eee boş bulurlarsa koyabilirsiniz demiş. Zaten dolu olsa koyamaz normal olarak. Şu mantığı çözemedim. Hiçbir şekilde park edilmez de dememisler ki. Böyle bir hakları da yok

İki girişli normalde 10 daire yan girişteki 4 daire de sorun yok onlar anlaşmış ayarlamış ama annemlerin taraftakiler kendi kafalarına göre iş yapmış yönetici bir ticari arabası bir özel aracı var ticari arabası için de özel arabası içinde en emniyetli yeri ayarlamış ve hiç bir şekilde teklifleri kabul etmiyor

Eee boş bulurlarsa koyabilirsiniz demiş. Zaten dolu olsa koyamaz normal olarak. Şu mantığı çözemedim. Hiçbir şekilde park edilmez de dememisler ki. Böyle bir hakları da yok
Sorun orda zaten adam önceden gezmeye felan özel aracıyla gidiyordu şimdi hiç bir şekilde çekmiyor arabasını yerinden kıpırdatmıyor hiç bir şekilde anlaşmaya da varmıyor babam arabasını orta yere koyacakmış ki babam haftada bir gün kullanır arabasını

Sorun orda zaten adam önceden gezmeye felan özel aracıyla gidiyordu şimdi hiç bir şekilde çekmiyor arabasını yerinden kıpırdatmıyor hiç bir şekilde anlaşmaya da varmıyor babam arabasını orta yere koyacakmış ki babam haftada bir gün kullanır arabasını
Eee arabasını çekmiyorsa da koyamazsiniz. Bizim apartmanda da var bir tane arabası hep aynı yerde olan. Hiç çekmez nerdeyse. Gidip adama çek ben koyacağım diyemem ya. Çekmeyen insana bir şey diyemezsiniz ki. Bir gün boş bulursanız gidin koyun kararlarını tanımadığını söyleyin.

Kaç araçlık yer var ben de o kısmı göremedim.
Ama yönetici bir de şirket arabası için yer ayırmış. :KK70:
6 araçlık yer olması lazım normalde dairenin birinin aracı büyük minibüs ticari o apartmanın ara boşluğuna koyuyor iki merdiven arası boş yer var oraya diğer beş daireye de birer yer verilip geri kalan boş yer de misafir park yeri olacaktı

O kadar sıkıntılı işler ki yönetim işi.Bende arabamın yerini değiştirmek istedim ki boş yerler olmasına rağmen asla izin vermediler o yüzden uğraşmadım.
Bunlarla biz uğraşmak istiyoruz çünkü herşeyi kendi kafasına göre yapan bir tayfa var buna da çoğunluk diyorlar ama bize soran yok biz boş yeri mi o kadar para verip ev sahibi olduk hepi topu 6 daire illallah dedirtti yeminle

Bunlarla biz uğraşmak istiyoruz çünkü herşeyi kendi kafasına göre yapan bir tayfa var buna da çoğunluk diyorlar ama bize soran yok biz boş yeri mi o kadar para verip ev sahibi olduk hepi topu 6 daire illallah dedirtti yeminle
Ben tekim diye uğraşmadım ama siz kalabaliksanız uğraşın tabiki.Hatta ben mahkemeye taşıyacağım deyin.İtraz hakkınız var kararlara.Hatta karar alınmış mı gerçekten yönetim defterine işlenmiş mi ? Ben görmek istiyorum diyin kararı.Ve itiraz edicem mahkemede diyin bakalım ne yapıyorlar.

Eee arabasını çekmiyorsa da koyamazsiniz. Bizim apartmanda da var bir tane arabası hep aynı yerde olan. Hiç çekmez nerdeyse. Gidip adama çek ben koyacağım diyemem ya. Çekmeyen insana bir şey diyemezsiniz ki. Bir gün boş bulursanız gidin koyun kararlarını tanımadığını söyleyin.
Şimdi nasıl anlatacağını bilemedim ...
Biz ona demiyoruz ama o bize diyor misafir park yeri bahçenin ortası kendi çocukları hep dışarda top çarpıyor oyun oynuyor arabayı çizecek hareketler yapıyor madem sen ticari aracını hergün kullanıyorsun babam haftada bir kaldırıyor sen oraya koy diyoruz ona da gelmiyor babamın araba ortada hiç olacak çizilse hesap sormaya kalksak aman çocuk bunlar diyecek

Ben tekim diye uğraşmadım ama siz kalabaliksanız uğraşın tabiki.Hatta ben mahkemeye taşıyacağım deyin.İtraz hakkınız var kararlara.Hatta karar alınmış mı gerçekten yönetim defterine işlenmiş mi ? Ben görmek istiyorum diyin kararı.Ve itiraz edicem mahkemede diyin bakalım ne yapıyorlar.
Bide bu adam önceden kaç ay aidatını ödememiş başkası yönetimdeyken şimdi yaptıklarını aldıklarını neyle yapıyor sadece bizim parayı mı kullanıyor yoksa kendi de aidat veriyor mu bilmiyoruz

Park yerlerini dairelere tahsis etmeleri saçma ama size de park edemezsini dememişler ki. Boşsa park edersiniz demişler, siz de boş bulduğunuza koyun işte. Sorun ne anlayamadım.

Park yerlerini dairelere tahsis etmeleri saçma ama size de park edemezsini dememişler ki. Boşsa park edersiniz demişler, siz de boş bulduğunuza koyun işte. Sorun ne anlayamadım.
Sorun herkesin kendi g*ünü kollaması 😅 adam bilerek boş bırakmıyor diğer yerlere koyulsa da çek deniyor

Nasıl yani? Hem boşsa koy diyip hem de babanız arabasını park edince çektiriyorlar mı?
Boşsa koy dedikleri yer hiç boşalmıyor kendilerine özel belirledikleri yerlere de koyunca çek arabanı deniyor babam kenara bir yere koymak istiyor arabayı haftada bir kullandığı için orta yerde kaldığı zaman çocuklar top çarpıyor sağını solunu çiziyor oynarken o yüzden birde bahçe kıç kadar zaten neyin derdindeler anlamadık

Back
X