• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşular ve araç park yerleri

Şöyle yazıyı eksik yollamisim..babanız zemin üstü yani 1. Katta oturuyorsa Sizde gıcıklık yapıp balkonumun altına arabasını bırakıyor hırsıza davetiye çıkarıyor diye şikayet edebilirsiniz tanıdığım biri öyle yaptı siz koyamiyorsaniz onlarda koymasın mantığı 😂
Ha bende bir farkı mı var diye 😅 dükkan üstü yüksek giriş daire 😅 diğer komsular kavgacı onlara seslenemiyorlar babam sessiz her istediklerini dayattırıyorlar o yüzden sinirimiz

Hiç boşalmayan yere yapacak bir şey yok ama kendilerine özel yer belirleyemezler. Sonuçta apartmanın ortak alanlarına eşit oranda hissedarsınız. O zaman siz de kafanıza göre bahçenin yarısı benim siz geçemezsiniz diyin. Diğer apartman sakinlerinin arabası yok mu? Hep beraber itiraz edin.
İki daire de yöneticiye iş birliği halinde diğer adamın arabası büyük onun için tek yer var babam ve üst komşusunun itarazını da gale almıyorlar üst komsuyla babam her dairenin numarası yazılsın kura çekilsin madem dedi ama yönetici ve diğer iki kişi duymazdan geliyo çünkü işlerine gelmiyor ama kendi yerim diye dedikleri yerlere araba koyuldu mu kıyamet koparıyor

İki daire de yöneticiye iş birliği halinde diğer adamın arabası büyük onun için tek yer var babam ve üst komşusunun itarazını da gale almıyorlar üst komsuyla babam her dairenin numarası yazılsın kura çekilsin madem dedi ama yönetici ve diğer iki kişi duymazdan geliyo çünkü işlerine gelmiyor ama kendi yerim diye dedikleri yerlere araba koyuldu mu kıyamet koparıyor
Hadi ya bir de çoğunluklar yani. Yani uğraşırım derseniz mahkemeye verebilirsiniz ama değer mi bilmiyorum.

İyi akşamlar kızlar annemler için soruyorum oraya gittiğimiz zaman bu sorunla bizde karşılaşıyoruz .
Komşular annemler evde yokken park yeri ayarlamışlar 6 dairelik apartmana sadece 3 dairenin numarasını yazıp yerini belirlemişler (bunlardan biri de yöneticinin işyeri arabası için) annemgilin balkon altına da üst komşuyla yöneticinin karısının arabasının yeri olmuş boş bulurlarsa annemler koyabilirmiş yoksa misafir park yerine koyacaklarmış!(ki orasıda mimli yer karşısına park eden adam kaç defa ordaki arabalara çarptı biri de eşimin arabası) Annemlere yer belirlenmemiş biz her yere numara yazılsın kura atılsın dedik kabul etmiyorlar yönetici kendine en iyi yerleri seçmiş kabul etmiyor hiç bir şekilde diğer iki dairede olanlarda öyle annemler sanki burda ev sahibi değilmiş gibi bu konuda yasal bişey yapılabilir mi bize fikir verir misiniz

Birde edit gireyim bu komşuların babamlarla bir alıp veremedikleri var hep ne yapılırsa yapılsın babamı yok sayıyorlar sanki onun garezine yapıyor gibiler o yüzden bizim bu derdimiz oldu yoksa bananesiydi zaten çok takmıyorduk
Bisey yapabilir mi bilmiyorum ama bizim apartmanında park alanı apartmandaki daireler ıcın yeterli degil ama hıc kimse park yerine plaka vs yazmadı kim nereyi bos bulursa oraya park ediyor apartmandaki aracları biliyoruz zaten bunun dısında araba park ettirimyoruz.herkese yeterli alan yokken park yerlerinin sahıplenılmesı hıc Hos olmamamıs

Ha bende bir farkı mı var diye 😅 dükkan üstü yüksek giriş daire 😅 diğer komsular kavgacı onlara seslenemiyorlar babam sessiz her istediklerini dayattırıyorlar o yüzden sinirimiz
Ne güzel işte durumda musayitmis şikayet edin gitsin😊 ben olsam mesala bir gece arabasının üstüne yanlışlıkla saksı dusurebilirim. porcöz dokebilirim anahtarla çizebilirim. pislik yapmak istedikten sonra çok ama babanız sessiz adammış 😂

Hadi ya bir de çoğunluklar yani. Yani uğraşırım derseniz mahkemeye verebilirsiniz ama değer mi bilmiyorum.
Yok cidden bizden beter birine bırakıp göçmek en mantıklısı galiba 🙄 herkes kendi götünü kolluyor adam kendi arabası çizildi diye kamera taktırdı bide bu paranın yok zamanı babamdan +300 lira istedi

Ne güzel işte durumda musayitmis şikayet edin gitsin😊 ben olsam mesala bir gece arabasının üstüne yanlışlıkla saksı dusurebilirim. porcöz dokebilirim anahtarla çizebilirim. pislik yapmak istedikten sonra çok ama babanız sessiz adammış 😂
Babam çok sessiz o yüzden annem cıngar çıkartıyor diye onu aradan çıkarmak için hanımlar karışmasın biz halledelim diye toplantıları çay ocağında yapıyolar bahçede değil kendileri alt komşularının balkonuna meyve kuruyemiş kabuğu silkeliyor ama annem tozu gitsin diye çarşaf silkeledimi sorun oluyor anneme kenarda durdurup yapmayın geçen mor çarşaf silkelediniz diyor adam utanmadan çarşaf rengine kadar söylüyor

Bisey yapabilir mi bilmiyorum ama bizim apartmanında park alanı apartmandaki daireler ıcın yeterli degil ama hıc kimse park yerine plaka vs yazmadı kim nereyi bos bulursa oraya park ediyor apartmandaki aracları biliyoruz zaten bunun dısında araba park ettirimyoruz.herkese yeterli alan yokken park yerlerinin sahıplenılmesı hıc Hos olmamamıs
İsteseler herkese özel yer yapılabilecekken park yeri yapılmıyor sadece yönetici ve yanlılarının daire numarası yazılmış diğer 3 daireye yer yok numara yazılmamış

Valla çok güzel akıllar aldım babam yapmazsa annemle çok güzel ortalık karıştırcaz

Vermemiş mi anneniz ağzının payını benim mor çarşafa kadar yediğiniz fındıklara bakın diye 😂

Vermemiş mi anneniz ağzının payını benim mor çarşafa kadar yediğiniz fındıklara bakın diye 😂
Annem de karısına yazmış herkes kendi çöpüne baksın benim yatağımın moruna varana kadar incelemesi ne alaka diye ...
Yok ay annem silkelemeden aşağı bakmış annem kimse yokmuş çarpraz üsteler yönetici hanımı görüp söyledi muhtemelen ama ellerinde patladı

O ne ya adam yönetici diye kendine iki park yerı ayarlıyor bı de farklı kişiye öyle şey mi olur. Şikayet edin.

O ne ya adam yönetici diye kendine iki park yerı ayarlıyor bı de farklı kişiye öyle şey mi olur. Şikayet edin.
Biz bi hakkımız olduğunu bilmiyorduk resmi bişey yapıldığını burda öğrendik birde bu üçü çoğunluk diye her istediğini yapıp babana dayatmayla kabul ettirip parasını alıyorlar babam da sessiz herşeye boyun eğiyordu ama yasal yaklarını öğrenince daha özgüveni yerine geldi adam tam rahata kavuşmayı düşündüğü zamanda burnundan getirdiler

Biz bi hakkımız olduğunu bilmiyorduk resmi bişey yapıldığını burda öğrendik birde bu üçü çoğunluk diye her istediğini yapıp babana dayatmayla kabul ettirip parasını alıyorlar babam da sessiz herşeye boyun eğiyordu ama yasal yaklarını öğrenince daha özgüveni yerine geldi adam tam rahata kavuşmayı düşündüğü zamanda burnundan getirdiler
Ne yapıyorlar bırde aıdat parası mı başka para mı bu?

Ne yapıyorlar bırde aıdat parası mı başka para mı bu?
Aidat parasına ek para istiyor yaptıklarını baştan düşünüp yapsalar sorun yok ama kendi keyifleri bozulunca alelacele yapıyorlar adamın arabası çizilmiş koştur koştur kamera taktırdı kişi başı şu verilecek dedi tamam diyip verdiler ...

Belediyeye sikayet edin biz de bole bi sorun yasamistik evin onunu zincirle kapatmislardi park icin zabita gelip zincirleri sokmustu

Belediyeye sikayet edin biz de bole bi sorun yasamistik evin onunu zincirle kapatmislardi park icin zabita gelip zincirleri sokmustu
Bide böyle sorun var bu park yeri kavgası apartmanın bahçesindeki park yeri için ama önündeki park yeri cadde üzerinde ve karşı kakdırımda dükkanı olan adam satılık araçlarını sergiliyor bu yasal mı ona bakcam bide

Aidat parasına ek para istiyor yaptıklarını baştan düşünüp yapsalar sorun yok ama kendi keyifleri bozulunca alelacele yapıyorlar adamın arabası çizilmiş koştur koştur kamera taktırdı kişi başı şu verilecek dedi tamam diyip verdiler ...
Onların ki araçta sizinki araç değil mi adam iki aracına yer ayarlamıyor biliyor. Biraz babanızın sesi çıksın bızde eski oturduğumuz yerde yer vardı ancak bılerek bızım araç yerını ortaya yapmışlardı yer olmasına rağmen surekli bisiklet çocuklar sürdükçe çizmişlerdi. Biz ayarı vermiştik. Bir daha çizilirse dava açarım aileye diye korktular. Ödeyemezlerdi hoş ondan korktular

Back
X